Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tschubi
tag
"Ez persze mit sem von le... "
Ha ez szójáték akart lenni, akkor nagyon ütős![ Szerkesztve ]
-
Jakesz
addikt
Ha a 10T Pro ára 200 ezernél megállt, akkor ez nehogy már 300 legyen.
-
KaitouP
nagyúr
Élőben néztem a leleplezős streamet, és az alapján nagyon szimpi főleg a 11T Pro. Remélem lesz mielőbb szolgáltatói kínálatban is (ha már Pixel nem lesz idehaza...), és megvan az új telefonom legalább két évre.
[ Szerkesztve ]
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
bollokcs80
Korrektor
Odacsapnak rendesen...sajnos árban is.
@Bog: A Mi Pad 5-ök itthoni forgalmazásáról nincs hír?!B.Cs.
-
Sefneni
őstag
válasz bollokcs80 #5 üzenetére
Előbb mutatták be a Mi Pad 5-öt két verzióban (6+128 és 6+256). A Pro-ról nincs hír, szóval lehet abból kimaradunk.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
JoeCockBill
senior tag
kár hogy nincs ip védelem és vezetékmentes töltés. ha ezekre nem lenne szükségem nem csúcs(árú) telefont vennék
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
Shyciii
veterán
300e-ért és nuku zoom kamera? Viccesek...
-
natë
nagyúr
Rettenet lett a kamerája, gsmarena tesztelte a pro-t.
-
rajd
tag
Snapdragon csúcs proci + makro kamera. A Xiaomi a mobiliparág trollja. Ez inkább egy Xiaomi Redmi Note 10 Pro kis tuninggal, mondjuk lehetne Xiaomi Redmi Note 10 Pro PLUS. Ezért legyártani egy új típust...?!? Meg ez a hype körítés hozzá, pfff. Két hetente jön egy hasonlóan különböző modell, miért lett pont ez olyan nagy szám? Vagy valamit én nem veszek észre?! 🙄
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz bollokcs80 #5 üzenetére
Mit szólnátok inkább egy teszthez holnap?
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Legendd
senior tag
Xiaomi Pad 5 Pro egyelőre nem lesz, a sima pedig állítólag 150 ezer körül lesz kapható.
A 11T Pro hiányossága még az OIS, ellenben van EIS.YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
kbyte1024
veterán
-
bollokcs80
Korrektor
Jöhet.
Igazából az árára vagyok kíváncsi. Régóta szeretnék egy "rendes" tabletet, de nálam Ipad nem pálya, az S7 családot meg drágállom..
Szerk: #14 Legendd: Köszi az infót, téged nem is mertelek kérdezni, azt hittem hadititok az ára és nem beszélhetsz róla. Nekem az is megfelelne amúgy.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
pusszycat
nagyúr
A vezetékmentes töltést megint kispórólták? Belefért volna az árába.
Meg ez a 0-100% 17 perc. Ki meríti le 0-ra? Mennyi 40 vagy 50% a 100% tudja valaki?Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
sjozsika11
csendes újonc
Na végre! Erre vártam. Úgyhogy holnap megyek is a boltba a POCO F3-ért
-
hroberto
veterán
A Pro akár érdekes is lehet, mert már nagyon unom a Mi10 - et. A Mi 11 botrányos üzemideje miatt szóba sem jöhet!
Várjuk a teszteket!Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
nyirog
tag
Azt lehet tudni hogy pontosan milyen kamera szenzorok vannak benne? Mert a 108MP, meg 5mpx makró meg a szeleslato az kísértetiesen ugyanúgy hangzik mint a Redmi note 10 pro szenzorai. Ugyanaz lenne?
-
veterán
-
Di Natale
aktív tag
válasz Donki Hóte #24 üzenetére
Nincs olyan, hogy Mi11T
-
Huhú, ez a töltés mekkora tökönrúgás lehet a Samsungnak!
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
realist
őstag
Egyszerűen döbbenetes, hogy ebben az árszegmensben OIS nélkül jelennek meg telefonok
-
Imlos
csendes tag
Örülök, hogy áprilisban megvettem a 10T Pro-t, mert kamerákban jóval gyengébbre sikerült a 11T széria(108MP OIS 1/1,33" F/1.69 vs 108MP OIS nélkül 1/1.52" F/1.8")és az a 8MP ultraszéles ennyiért már vérciki. A 10T pro IPS-e a legjobb IPS, alig van különbség egy OLED-hez képest. a 120W pedig fölösleges, 33W is elég.
Ez most nem fog akkorát duranni. -
Faresz1976
aktív tag
válasz sjozsika11 #21 üzenetére
Én is.....
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
gretzky77
veterán
Miért unod a Mi 10-et? Mi 10 Pro-t használok és pont a napokban néztem mit vegyek helyette, hát nem találtam olyat ami mindenben hozná a Mi 10 Pro-t olyan 220e-ig úgyhogy marad! Nem tudom miért nincs Zoom kamera és az OIS hiánya sztem gáz ennyiért, de a hülye makrót erőltetik!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Dare2Live
félisten
Nem hittem hogy eljön az az idő amikor olyat lehet mondani, hogy ár/értékben az Apple elveri a Xioamit.
De itt vagyunk.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
IQfályter
tag
válasz bollokcs80 #18 üzenetére
A készülék két kiadásban érkezik Európába. A memória mennyiségétől függően: 6/128 és 6/256 GB Ár - 349 és 399 euró Az értékesítés kezdetén, szeptember 23 -án az árcédula 299 euró lesz. Mondjuk az akciós ár lehet nem fog vonatkozni ránk sajna.
-
-
joey04
titán
megint jól kiherélték a kamerát.
-
IQfályter
tag
Külföldi leírások szerint mind a 2 készülék IP68 besorolást kapott. A különbség még a sima T modellbenn LPDDR4X ram a T Pro modellben LPDDR5 memória van.
Igazán nincs mit bollokcs80 -
Zsoleszhun
addikt
Lényegében ez a Xiaomi Redmi K40 Pro+ hoz áll legközelebb, jobb akkumulátorral és töltéssel, de ennyi pénzért OIS nélkül
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
veterán
-
IQfályter
tag
válasz Zsoleszhun #39 üzenetére
Ráadásul a T Pro modell 8K - ban is tud videózni . Kíváncsi vagyok milyen stabil lehet OIS nélkül.
-
veterán
17 perc?
A pro 256-os bőven 300 ezer felett lesz(sztem 340-360-ig is elmegy) de amíg a samu és az apple töltő nélkül adja a telóit változatlan vagy magasabb áron mint régen töltővel, addig a xiaomi hozzad vág alap tartozékként egy 120W-s töltőt.
300 ezerért nagyon jó lenne, de több lesz az jóval.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
A redmi 10 úgy olvasom kipukkadt, ez meg egyszerűen lapos.
Úgy tűnik elfogyott a szusz. -
Nyiaz
aktív tag
Már örülök hogy megvettem a Redmi Note 10 Pro 8/128-at. Ebben csak a proci erősebb de nincs memóriakártya és jack. Annak is szuper a sebessége.....
-
veterán
válasz beyruth82 #42 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy milyen szabvány szerint, hány volttal tölt a 120 W-os töltő?
Mert a 120 W az 9 volton 13,3 ampert jelentene, de még 20 volt mellett is 6 amper menne a kábelen.
Ez azért már szép áram, ennyi amperrel már hegeszteni lehet
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
kbyte1024
veterán
Na most mond meg... Képzeld el hogy a konektorhoz közelítve már 20centirol ívet húz
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
veterán
válasz Donki Hóte #45 üzenetére
17 perc alatt tölt fel 0-100-ig és a grafén alapnak köszönhetően nem melegszik és nem is rongálódik úgy mint egy hagyományos aksi. Semmi jelentősége, hogy ezt milyen módon hány amperrel teszi szerintem.....
-
Nekton
aktív tag
válasz Donki Hóte #45 üzenetére
Háát... A töltő kimenetén csak törpefeszültség jelenhet meg, tehát kisebb, mint 50V. 2,5A körül meg nem kell vastag vezeték. Meg kéne nézni az USB-C scecifikációt, hogy mennyit enged max. feszültségnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Befutottak a Slitterhead című horrorjáték első értékelései
- Synology NAS
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest