Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Marseille199

    senior tag

    válasz hibavissza #63328 üzenetére

    Nem feltétlen van előnye..
    Én most látom, ott vannak a kollégák, talán egy van, akik szemezget a mikro 4/3-al, a többi egész egyszerűen nem hajlandó elfogadni, nem akarja megismerni, komolytalannak gondolja, stb... Egész egyszerűen nem veszik komolyan. Nem is akarják kipróbálni, pedig akkor biztos , hogy változna a hozzáállás.
    De itt berögződött hülyeségek vannak, néha már idegesítő mértékben. Néha lelkendezve felolvasok valami újdonságot a szerkesztőségben MILC fronton és csak megy rá a mosolygás, meg a viccelődés.

    Persze mindemellett az nyilvánvaló tény, hogy bármennyire is jól csinálják meg, meg elhisszük, hpgy milyen strapa, szerintem nálam már meghalt volna a forgatható lcd, meg sokan másoknál is. Olyan zúzást kap (nem feltétlen nem vigyázunk rá, hanem nem biztos, hogy lehet) , ami még néha ezenek a szörnyeknek is sok, szerintem nem biztos, hogy sokáig bírná akár egy EM1,vagy A7.
    Nyilván én örülnék, mint majom a farkának,ha ilyeneket használhatnék, de már ott borul a dolog, hogy maga a munkaadó cég nem tud a Canon-Nikon duón túl gondolkodni..

    Tehát max annyiban piaci igény, hogy bírnia kell a zúzást, de nagyobbrészt inkább évtizedes berögződések ezek..

    Szerk.: Kb hasonlót írtunk Hibavissza olvtárssal :D

    [ Szerkesztve ]

    "Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto

Új hozzászólás Aktív témák