Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz juliensorel #148 üzenetére
Kedvcsinálónak még iderakom a blogot a valós Metro túrámról
[link] -
milan18
aktív tag
-
Blaise
veterán
Metro Exodus sztorija mennyire szorosan kötődik az előző részekhez? Azok ismerete nélkül is játszható?
-
milan18
aktív tag
-
batman91
őstag
válasz juliensorel #159 üzenetére
Nem vagy vele egyedül, nekem sem jön be. Nem illik bele a metro világába. A többi helyszínre leszek kíváncsi.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
batman91
őstag
válasz juliensorel #161 üzenetére
Igen, az már nekem is jobban bejön mint a felszín. Általában mindig valami balf*sz kezébe adják a játékot. Kínszenvedés őket még nézni is.
-
Rony949
őstag
Történet szempontjából amúgy logikus hogy elhagyják a moszkvai metro alagutakat. Nem lehet a végtelenségig ott kuksolni. Meg hát nem hiába Exodus az alcíme.
-
juliensorel
senior tag
Hogyne. Nincs is ezzel baj, en pl. szeretem az ujitasokat adott univerzumon belul, csak fura de majd belehelyezkedumk jatek kozben. Illetve egy Moszkvabol valo tavozas kozben valahogy nem a sivatagosodas jut eszembe, talan a Kaszpi- vagy a Fekete-tenger eszaki reszeihez tudom elkepzelni ezt a kiszaradt tenger/ sivatag helyszint, bar ezek is jo messze vannak ha valosagban neznenk.
-
pervajakróv
csendes tag
nem véletlenül ez a címe
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
milan18
aktív tag
válasz juliensorel #169 üzenetére
Szerintem csak úgy tűnik, mert ott külön volt mind, itt pedig egy alapból össze vissza alakíthatod..
Pl: AK-alapból lehet kicsi ak74-su vagy normál ak74 vagy rpk 74 golyószóró! -
batman91
őstag
válasz juliensorel #169 üzenetére
Igen több volt, de itt viszont úgy alakíthatod majd azokat ahogyan neked tetszik. Többféle feladatra tudsz alkalmazni 1 alap fegyvert.
-
milan18
aktív tag
-
milan18
aktív tag
-
Bennyboy
őstag
gépigény:
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
ForRedGlory
félisten
válasz juliensorel #177 üzenetére
Na és mennyi fps-t szeretnél látni hozzá?
-
Bennyboy
őstag
Nálam a cél FullHD, minden ultran 7700k, 1080Ti-vel. Lehetőleg fix 80 fps-el.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
juliensorel
senior tag
válasz ForRedGlory #178 üzenetére
60 fps eleg, nem multi Na majd meglatjuk. Egyebkent en single jatekokat geforce experience-el szoktam optimalizalni azt kesz, nem foglalkozok ilyesmivel
-
milan18
aktív tag
i5 8400-al és rx 580-al remélem meg lesz a 60fps 1080p-ben
-
Rony949
őstag
A DoF és motion blur nem igazán fps zabálóak, de az élsimítással egyetértek. Azt mindig ki szoktam offolni, vagy maximum FXAA-ra állítom ha már nagyon zavaróan látszódnak a recék. Az árnyékokat is érdemes ezekben az új játékokban medium-ra állítani, mert sok helyen így is jól néznek ki. Esetleg még a növényzet sűrűséget szintén medium-ra. (már ha lesz ilyen beállítás)
Nekem egy GTX 1060 van (6 gigás), úgyhogy én is aggódom egy picit. De bízom benne hogy high és medium keverékkel meg lesz a 60 fps 1080p-ben.
-
sheep
addikt
Sziasztok,
nézegetem az előrendelést, steam-en 60€ ~19000ft a játék, viszont az Aqua-ban most 11890ft (nálunk ez elérhető).
Viszont nem látok infót róla, nem tudjátok ez csak egy didgitális kód lenne vagy kapok vmi dvd-t?
Esetleg előrendelte ezt valaki így?
Nekem csak a kód kellene, dvd olvasó nincs a gépemben már évek óta.9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
wjbhbdux
veterán
Kiderült, hogy 1 évig Epic store exkluzív lesz, a Steamről törlik is, de aki már megvette ott megkapja azért. Még talán van pár perc/óra megvenni ott "later today"ig.
[ Szerkesztve ]
/s
-
Rony949
őstag
Na de ácsi, ácsi....aki a dobozos verziót rendelte, az most mi a rákot fog kapni? Steam kulcsot, vagy Epic Games Store kulcsot?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest