Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
coff1975
csendes tag
Sziasztok!
Ha fotózás a lényeg, meg persze az ár, estig kibírja,... akkor Mi 8 vagy Mi mix 3 vagy.....?Szerkesztés ide vagy oda, valahol találok felhasználói fotóoldalt?
Köszönöm a választ!
-
coff1975
csendes tag
Sziasztok!
Ha fotózás a lényeg, akkor
Xiaomi mi 8 vagy Honor 10(a régi, darabokra tört Huaweiem jobban fotózott, mint a Mi A1, akkor ennyi volt rá, most is gondolkodom kell-e drága telefon, mert pénzkidobásnak tartom, mert főleg fotózásra használom. Persze, napi minimum net wifin kívüli térségben, zene, de nem játszom pl.)
Vagy egyéb javaslat?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
coff1975
csendes tag
Egy utolsó kérdésem lenne, mert szűkített.
Sajnos xiaomi nem, mert - gondolom- barátok, korosztályfüggő befolyásolás..
De huawei p20 vagy samsung galaxy s8? -
coff1975
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Majd eldönti.
Gondolom az iphone se kicsi, bár túl nagy sem kell neki.
De tényleg köszönjük a válaszokat! -
coff1975
csendes tag
válasz Sgr_A #136645 üzenetére
És az ajánlott? Mert ő a 8-at tervezte.
A kérdés viszont az, hogy jelenleg ebben az árkategóriában melyik telefonok fényképeznek a legszebben? Rengeteg tesztet elolvasok, de azok ár/érték arányt is néznek.
Nekem barátok képeit nézve samsung s8 és Iph8 tetszett leginkább, de ezeket kizártuk.
Egy másik barátnőm a samsung note 4re (van ilyen?) esküszik fotó szempontjából.Abszolút nem értek hozzá, ezért is kérdezem.
-
coff1975
csendes tag
Sziasztok!
A lányom számára kérek segítséget.
Nem vagyunk Iphone árával kompatibilis család, de a lányom egy éve megkapta a barátnőm lecserélt I6-osàt, amely 2 hónapja balesetet szenvedett.
A lány a fejébe vette, hogy csakis ismét valami iphone, de mivel mi bizalmatlanok vagyunk a használt készülékekkel szemben, így most rá is jött, hogy az új drága.
Most a törött régi huawei p8-amat használja, ami itthon még működőképes volt.
A lényeg, hogy neki a fotózás a legfontosabb. Szerinte az iphonok készítik a legszebb felvételeket, a huawei nem annyira szép neki (én pedig sírom vissza, mert a xia mi a1-nel sokkal szebbeket készít).
Ez a legfontosabb.
*új
* 130EzerigÖtletek? Kinek mi a legszebben fotózó készülék ebben a kategóriában ?
S közben még eszembe jutott, hogy mondta, az iphone-ok videofelvetele kockankent mutatja a felvett dolgot, nem pedig a csíkon lehet csak tolni a jelzést, és kisakkozni hol és mi történt épp ott. Ez van másban is? Sportol és ez is számítana neki.
Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
coff1975
csendes tag
Köszi. Nem cifrázom. Életem párja nem szeretne újra kijelzőcserére költeni, meg el van görbülve kicsit, és nagyon lassú valamiért. Néha akad 1-2 dolog, talán az esésektől... Passz.
Azt gondolja, hogy egy újra jobban fogok vigyázni. Én is mindig ebben reménykedem. Szeretem a p8-amat, valószínűleg maradnék a Huaweinél, csak akkor 100 fölé mennék. De sajnálom a pénzt rá, magam miatt.
de többet nem cifrázom ezt a témát. -
coff1975
csendes tag
szia, továbbgondoltam.
1. S van olyan ezekkel az opciókkal, ami 100E-be belefér?2. s ha úgy tettem volna fel a kérdést, hogy melyik telefont vegyem, ha elsődleges a gyorsaság és a lehető legjobb fotózás?(mindegy a rendszer, ár, stb.)
3. A legfontosabb a 2-es pontban, de csak a Hua p8 szintjén kell lennie, nem szükséges kiemelkedni?
köszönöm. -
coff1975
csendes tag
sziasztok,
huawei p8-am van. amikor pár évvel ezelőtt vásároltam, a jó kamera volt a fontos, s erről jókat írtak. Persze, amikor pl. koncerten szerettem volna 1-2 fényképezni, nem sikerült olyanra, mint előttem sokaknak a nemtudommilyen telefonnal.
Egyébként szeretem, férj szereti a Honor-nem_tudom_hányast egyik gyereknek Redmi 4x-e van, másik gyerek lecserélt luxustelot kapott barátnőtől. de ez nem lényeg.Gondolkodom új telefonon, ez lassul, akadozik, néha nem hallanak, de sajnos én telefontörő vagyok, mindenféle védelemmel együtt, ez is rosszul néz ki most 2. alkalommal. Ezért gondolkodom, hogy újra előlapcsere vagy új telefon?
60000 körül merek csak bevállalni, így sok nem jöhet szóba. Jó lenne új, mert tuti valami rosszat vennék használtan. Jó a Huawei, vagy valami, a LÉNYEG A KAMERA (instagram, + kevés alkalmazás). Szóval biztos az egyik legszebb a s8-9 vagy valakik az I-re esküsznek. Passz.
Én laikusként kinéztem a Huawei p10 lite-ot.
És nekem még ez az 5,2 is nagy.... max.ekkora jöhet szóba.
Mit lehetne még megnéznem? Régebbi, még kapható modell is jó..
köszönöm. -
coff1975
csendes tag
sziasztok,
cserélem s3LTE telefonomat,és rengeteg írást,tesztet megnéztem már. Próbáltam leszűkíteni a lehetséges verziókat. A lényeg, hogy a két (három) legfontosabb: fényképezés profi módon, (zenehallgatás), és ne merüljön le 3-4 óra használat után (mert az s3-mal többször voltam az akku miatt szervízben).Éppen ez miatt félek az S6-tól, hogy nem annyira jó az üzemideje, ráadásul nem kivehető az akku, amit nem preferálnak itthon.
Ötletek?
Az LG G4 maradt még elöl a listán, aztán Huawei P8, de azt is kiszűrtem már valami miatt, ill. Galaxy Note 4 is volt, de nagy, meg az új Mate 8-at is néztem, de az túl nagynak tűnik. Jó néhányszor hasonlítgattam őket itt a neten, lassan kívülről tudom a yt-os teszteket is, mindegyiket fogtam a kezembe, de zsebre nem tehettem a zsinór miatt, így annyira ki sem tudtam próbálni. A család már röhög rajtam, amin nem is csodálkozom.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Star Trek
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Jogász topic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest