Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
2 telefon közül kellene választani, de már sajnos nem vagyok nagyon benne az android témában.
Céges telefonválasztás van, a keretösszeget legjobban kihasználva ez a két típus jöhet szóba:Xiaomi Redmi Note 10S (6/128 GB)
Xiaomi Redmi Note 9 Pro (6/64 GB)Női tulajnak lenne, cél a megbízhatóság, gyorsaság. A tárhely mérete mindegy, 64 GB-on is elférne a hölgy.
Melyiket válassza? -
oliwire
őstag
Sziasztok!
Egy hölgy ismerősnek kellene telefon. Amit elmondott róla, hogy szeretné, ha jó fényképet csinálna, jó videót, és szeretne esetenként rajta filmezni, megbízható telefon kell neki. Mondta, hogy 2 GB RAM-ot szeretne, de igazából szerintem ha csak 1.5 GB, és használható, akkor örülne neki. Android vonalon szeretne maradni.
Mindenképp hivatalos forrásból szeretné, hogy gyári garancia legyen rajta. A LG G2-vel szemezgetett, de az már nem fér bele keretbe, ami kb 80.000 Ft, ha hivatalos forrást nézünk, használtat nem szeretne. Ehhez hasonlót keresnék neki. Kaptam már egy tippet, hogy Samsung Galaxy S3 Neo, a Media Marktban lenne is ennyiért.
Fontos szerintem tudni, hogy Sony Xperia E-telefonról van váltás, szóval szinte minden más telefont jobbnak élne meg ilyen árkategóriában.
Miket lehetne még ajánlani, és honnan?Előre is köszönöm segítségeteket!
-
oliwire
őstag
válasz peestheee #73712 üzenetére
Az 5C-nek nagyon jó kamerája van, nekem sima 5 van, abból kiindulva. Emellett ez az ár nagyon kedvező is mellé. Kevés androidos van, ami ilyen jó képeket lő, mindenféle beállítás nélkül, ráadásul androidos fronton sok készülék sokat babrál az autofókusszal kép készítés előtt, itt szinte rögtön megy a képkészítés. Viszont ezeket a Samsungokat nem ismerem, nem tudok érdemben nyilatkozni róla.
[ Szerkesztve ]
-
oliwire
őstag
válasz Dolphine #73693 üzenetére
Nem írtad, hogy csak androidos lehet, én beajánlanám erre a használatra az iPhone 5S-t. Használtan lehetne esetleg ennyiért kifogni, és habár nem 2 GB ram, de működik olyan jól 1 GB-tal, mint android 2-vel. Ráadásul fényképezője kiváló, kevés olyan jó van android fronton.
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
Szerintetek iPhone 5 vagy Sony Xperia Z1C? Használtam mind a kettő rendszert, így maga a platform mindegy, csak felsőkategóriás Sony nem volt még, csak közép.
-
oliwire
őstag
Szívesen! szerintem most már csak az segíthetne, hogy egymás mellett látod a 2 telefont, nyomkodod, meg a kijelzőt megnézed persze szemből nem biztos, hogy lesz nagyon nagy különbség, sőt az SP-nek nagyon tiszta a HD felbontása. Csak a színeket élőben fogod tudni megnézni, fényképeken keresztül nem jön át igazán a lényeg
[ Szerkesztve ]
-
oliwire
őstag
Az SP-re most érkezett meg a 4.3, első tapasztalatok alapján nagyon jól sikerült, így a telefon igazán megéri most már az árát. (Persze még Ausztráliában érhető el, de sokan feltették itthon is és elégedettek.) Hamarosan elérhető lesz Magyarországon is.
-
oliwire
őstag
válasz Hardver Arc #45672 üzenetére
Jól járnál mind az SP-vel, mind az F6-tal. Az SP-nek erősebb a hardvere, nemsokára kap 4.3-mat. De neked kell kiválasztani, te fogod használni.
-
oliwire
őstag
válasz Hardver Arc #45669 üzenetére
Ha Galaxy S3 miniről van szó az Xperia SP ellen, akkor jobb, ha az S3 minit máris elfelejted. Fasorban sincs az SP-hez képest.
-
oliwire
őstag
válasz harry3 #45668 üzenetére
Én az Xperia T-nél lehet megvárnám a 4.3-mas frissítést. Én biztos nem cserélném le, nekem kicsi a 3.5-ös kijelző, de amúgy nem rossz telefon a 4S. Szép képet tud csinálni. De pl egy Sony billenytűzetén nekem jobb gépelni, én szeretem a javaslatokat, meg hogy ékezet nélkül írok, és magától kijavítja. De igazából nem sok érte a +18k, lehet azzal elégedettebb lennél, de nem tudom, hogy te mennyire vagy mire használod főképpen a telefonodat.
-
oliwire
őstag
válasz DeathAdder #45462 üzenetére
Szerintem ez egynek jó: Bemutatóterem
-
oliwire
őstag
válasz dokee78 #45457 üzenetére
PartNeroban láttam még T-t, de nem tudom hogy neked mennyire megfelelő a GSM boltos garancia. Ott az L 49.000, a T 64.000, SP 68.000. Ha úgy vesszük, hogy újonnan árak különbsége hasonló, mint a használt telefonok árának különbsége, akkor 15.000 Ft-ot kellene ráfizetni.
-
oliwire
őstag
válasz Zolee11 #43008 üzenetére
Nekem Xperia SP-m van és én Xperia P-ről váltottam, és én elégedett vagyok. Elvileg meg kellett volna már érkeznie erre a telefonra is a 4.3-nak, de csúszik, viszont most sincs vele egetrengetően baj. Három "hibát" tudnék erről kiemelni, amiből kettő orvosolható is. Első az, hogy a WiFit hajlamos közelebbről már eldobni, mint a P tette, de root után könnyen kalibrálható. Második, hogy a háttérben az alkalmazásokat hamarabb bezárja, agresszívebb a task managere (rootal megoldható). Harmadik, a kamerája nem jobb mint a P-é, de nem is mindig rosszabb. Ennél hajlamosabb jobban mosni az éleket. Viszont várjuk a 4.3-mat, elvileg ezek mind javítva lesznek. Volt egy olyan kis célzás is a Sonytól, hogy megkapjuk a 4.4-et is. De a 4.3 tuti.
Viszont a Galaxy S3-ra van 4.3-mas Android, az sem rossz választás.
A Huawei-nél én tartanék az egyedi chipsettől, kevésbé optimalitálják rá a fejlesztők az alkalmazásaikat, de amúgy az sem rossz telefon.
Én maradnék az SP-nél, külsőre szerintem ez a legszebb, de az S3 se rossz, ha valakinek az tetszik.[ Szerkesztve ]
-
oliwire
őstag
válasz szlovibuki #41778 üzenetére
Ezek közül szerintem a Z1 a legjobb. Ennél már csak az LG G2 lehetne jobb.
-
oliwire
őstag
válasz starbug82 #41539 üzenetére
A leírásod alapján az Xperia L lenne a legjobb választás, mert nagyon erős a wifije, elég jó, stabil 4.2-es rendszert kapott, de a kamerában annyira nem kiemelkedő. Az Xperia M ennél mindenben rosszabb, az Ace 3-ból meg az LTE verziót ajánlják, de azt nem volt alkalmam használni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest