Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinous_89
tag
Sziasztok!
Páromnak szeretnék egy új készüléket venni, a jelenlegi Lumia 640-ét a szoftver hibái miatt lassan csak „butatelefonként” tudja használni. Jó lenne, ha 2/3 GB memóriája lenne, 16 GB vagy nagyobb tárhely, dual sim, 5” kijelző, jó kamera stb ….nem fogja egész nap nyúzni, különböző játékokkal és egyén appokkal terhelni.
Amire én először gondoltam azok a:- Xiaomi Redmi 4A / 4A PRO
- Samsung Galaxy A3 (2016. v 2017)
- Lenovo Moto G5 / G6
- iPhone SEEzek közül melyik lenne a legjobb választás, valamint van-e más készülék, amit ajánlanátok?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Vinous_89
tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék Tőletek. Két készüléket néztem ki magamnak, csak nem tudom eldönteni, hogy melyiket válasszam.
Az egyik a Samsung Galaxy J5. Igaz, hogy 8 GB a tárhely, de SD kártyával szeretném használni, viszont nem tudom, hogy a összteljesítményben mennyire lesz jó (üzemidő, gyors, pörgős, akadás mentes használat).
A másik a Lenovo Vibe K5. A K5 PLUS éppen a FULLHD kijelző miatt felejtős, ahogy más fórumokon olvastam, a Snapi 616 kevés hozzá, és az üzemideje sem épp elfogadható. A sima K5 a HD kijelzővel, a Snapi 415-el szerintem hosszabb távon jobb választás lenne. Emellett 16 GB tárhely, 2 GB RAM is megfelelő.Mi a véleményetek a két készülékről, melyik lenne hosszú távon a jobb választás (a készülékek vonatkozó fórumait már elolvastam)?
-
Vinous_89
tag
Ha Eustockról szeretnék rendelni egy Redmi 3 készüléket, akkor
- a GLOBAL rom van-e rajta;
- mennyire jó ez a szoftver, mennyire lehet frissíteni "sufnituning" nélkül?Úgy fest, hogy ez a készülék lesz a nyertes mind árban és mind tudásban, hosszú távra tervezem ès nem szeretnék fél-egy év múlva új készüléket venni.
-
Vinous_89
tag
Több topik és hozzászólás átolvasása után szeretnék én is egy kis segítséget kérni Tőletek!
Telefonváltás előtt állok, lassan 4,5 éves Nokia 500-asomat cserélném le olyan készülékre, amely
- dual simes,
- a két sim mellett egy micro sd kártyát is befogad (opcionális),
- 2 gb ram
- 16/32 GB tárhely,
- megbízható akku és üzemidő (nem szeretném minden este etetni a készüléket),
- jó kamera (elő és hátlapi).Jelenleg három készülék van a választékon:
- Lenovo Vibe K5 Plus
- Huawei P9 Lite
- Xiaomi Redmi Note 3A Lenovoról nincs túl sok infóm, a múlt heti Mobilarena cikken túl egy-egy külföldi tesztet sikerült elolvasnom, az ott hallottak és látottak alapján tetszik a készülék. A Huawei P9 Lite még friss készülék, de ezzel az a bajom, hogy vagy 2 sim-et, vagy 1 sim 1 micro sd-t kezel. A Xiaomiról eddig jót olvastam, viszont érdekelne, hogy, a magyar nyelvű android mennyire megbízható, mennyire frissül a rendszer, bármilyen későbbi hiba esetén a garanciális feltételek kinél és hogyan érvényesíthetőek, végül pedig hol lenne érdemes megvásárolni a készüléket (eustock vagy más, magyar forgalmazónál).
-
Vinous_89
tag
Több topik és hozzászólás átolvasása után szeretnék én is egy kis segítséget kérni Tőletek!
Telefonváltás előtt állok, lassan 4,5 éves Nokia 500-asomat cserélném le olyan készülékre, amely
- dual simes,
- a két sim mellett egy micro sd kártyát is befogad (opcionális),
- 2 gb ram
- 16/32 GB tárhely,
- megbízható akku és energiafelhasználás (nem szeretném minden este etetni a készüléket),
- jó kamera (elő és hátlapi).Jelenleg három készülék van a választékon:
- Lenovo Vibe K5 Plus
- Huawei P9 Lite
- Xiaomi Redmi Note 3A Lenovoról nincs túl sok infóm, a múlt heti Mobilarena cikken túl egy-egy külföldi tesztet sikerült elolvasnom, az ott hallottak és látottak alapján tetszik a készülék. A Huawei P9 Lite még friss készülék, de ezzel az a bajom, hogy vagy 2 sim-et, vagy 1 sim 1 micro sd-t kezel. A Xiaomiról eddig jót olvastam, viszont érdekelne, hogy, a magyar nyelvű android mennyire megbízható, mennyire frissül a rendszer, bármilyen későbbi hiba esetén a garanciális feltételek kinél és hogyan érvényesíthetőek, végül pedig hol lenne érdemes megvásárolni a készüléket (eustock vagy más, magyar forgalmazónál).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Need for Speed: World Online
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest