Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maki12
senior tag
-
maki12
senior tag
Hali!
Xiaomi Mi4 vagy Meizu Mx4? Ha 20.000 Huf különbség van köztük.
HTC U11 & Nikon D5300
-
maki12
senior tag
Sziasztok!
Egy ZTE Nubia 5s mini-t honnan tudok szerezni? Emlékeim szerint van egy international shipping oldala a zte-nek, azt most sajnos nem találom. köszönöm!HTC U11 & Nikon D5300
-
maki12
senior tag
Sziasztok!
Nem tudok dönteni két készülék közül..
Jelenleg egy Xperia SP-t használok, de minden féle képpen szeretnék váltani egy "zártabb" rendszerre.
-BlackBerry Z10
-Samsung ATIV S
Nagyából egy árban van mindkettő, ti mit javasoltok? Köszönöm.HTC U11 & Nikon D5300
-
maki12
senior tag
Sziasztok! Telefont vennék a PartneroGSm-nél.. Sokan sokszor javasolták már nekem ezt a boltot,és utoljára megkérdezném itt is hogy mi a véleményetek a helyről? Megbízható? Garanciális ügyintézéshez hogy állnak? Van aki már csalódott bennük? Köszönöm a segítségetek!
HTC U11 & Nikon D5300
-
maki12
senior tag
Ed3r_X_ Kollége válaszolt is helyettem(köszönöm is Neked ), de szerintem ahogy terjedni fog a P6 és a Mate(Ugyan az a SoC van bennük) úgy fognak rájuk is remélhetőleg optimalizálni!
De ha nem játszol ilyen "fullos" free 3D-s gamekkel akkor a P6 teljesen jó,bár a többiek is helytálnak napi használat közben! Én is elég nehezen döntöttem anno az Optimus G,és a P6 között,inkább vettem egy Xperia SP-tHTC U11 & Nikon D5300
-
maki12
senior tag
Az a 4 mag nem éppen új,úgyhogy ha valamire,akkor arra a 40nm-es cuccra nem fognak fejleszteni! (Jó persze,ameddig kinem kopnak ezek a régi Exynosok,addig előnye lesz mert+1 giga Ram..De a jövő a fejlettebb lapkáké,és ott az SP előnyben van.) (Most kicsit hülyén néz ki hogy persze "nekem sp-m van akkor az sp a legjobb" de én most tágabb értelemben beszélek,ezért is választottam a Sony-t! A frissités szerintem Sasmunál is max 4.3,bár nem tudom,SP-re jön,szóval frissités szempontból nem biztos hogy van előnye.
Szerk.: Ja és igen, az a két mag odacsap a Samsungnak
[ Szerkesztve ]
HTC U11 & Nikon D5300
-
maki12
senior tag
válasz TaylorPro #28133 üzenetére
Attól függ mire kell,4X-be nincs nagy aksi,de ha hétköznapi használatra kell csak akkor bőven elég az a hardver,sebességbeli gondok nincsenek vele,szép HD kijelzője is van...Nexus az egy újabb készülék,magasabb kategórába tartozik! (És ha az ár a szempont akkor 4X elég jó árba van,függetlenül is meg Telenorba is)
[ Szerkesztve ]
HTC U11 & Nikon D5300
-
-
maki12
senior tag
Le lettem szavazva,pedig tényleg azzal az U val nincs semmi baj
HTC U11 & Nikon D5300
-
maki12
senior tag
Sziasztok!
Igazából csak kiváncsiságból jöttem ide...Telefont cserélek éppen,és lehet ha mutattok valami komolyat akkor megrendelem
Az érdekelne hogy 80.000Ft-ből milyen kína telóket lehet rendelni biztonságos(már amennyire van ilyen ) helyről? Köszi!HTC U11 & Nikon D5300
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest