Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_Stark
őstag
Hát úgy látom itt sem egyértelmű a helyzet, de talán többen maradnának az 5S-nél.
A P8 gyenge grafikus chipje nem nagy érvágás, nem játszok telefonon. -
T_Stark
őstag
Üdv!
Szerintetek, mindenféle elfogultságot mellőzve, érdemes lenne iPhone 5S-t Huawei P8-ra lecserélni?
Tetszik a P8, de nem tudom, kicsit félek tőle, főleg szoftveres téren. Mennyire lesz stabil, meddig és milyen gyorsan kap frissítéseket. Apple-nél ugye ez nagyon rendben van. -
T_Stark
őstag
Megjött a Lumia 520
Örülök hogy megrendeltem múltkor, közben drágább is lett.Vannak valami best of alkalmazások amiket érdemes feltenni?
-
T_Stark
őstag
Na, sok hezitálás után tegnap (éjfélkor ) megrendeltem a Lumia 520-at, főleg azért mert most piszok jó áron vesztegetik T-nél, Dominoval jön. Ha minden igaz a héten megjön, kíváncsi leszek.
-
T_Stark
őstag
válasz #40993792 #29486 üzenetére
Az 520 még nem volt a kezemben, 800-at ismerem, annak az "egybeháza" tetszik, csak hát Wp7.8...
Akkor azt mondod az 520 is minőségi érzést kelt, nem az a tipikus "óccó műanyag"?Ezek tényleg jó képek, és ilyet csak fizetős App-al tud?
Úgy alapjában a Wp8-ról mi a véleményed? Megéri vajon Android helyett olyat venni?Már tényleg nagyon bizonytalan vagyok
-
T_Stark
őstag
Nemrég kérdeztem hogy használtan mit érdemes venni 30K körül, a Galaxy Ace 2-t ajánlottátok.
Megnéztem, nem rossz, de az már inkább 40 környékén van, szóval gondolkodom.
Ilyen árban S Advance is felbukkan néha, az még jobb, nem?Viszont nekem tetszik a Lumia 800 is, főleg a masszív Unibody ház miatt, ez viszont már nem mai darab, 1 magos proci, WP7.8... Milyen hátrányaim lennének ebből?
Vagy a Lumia 520, ott mér van WP8, de a ház gagyibb mint a 800-é, és a kamerája is elég olajfestmény-szerű képeket csinál úgy hallottam.Az említett Samsungokon is elég régi Android fut, azt lehet frissíteni, vagy csak valami berhelős módszerrel?
Mókolni nem nagyon szeretnék.Szóval most eléggé elbizonytalanodtam, azt sem tudom WP legyen-e vagy Droid.
A másik, hogy Facebookot azért használnék rajta, és ahogy olvasom WP-n elég sok baj van az App-al, de Droidon is sok panaszt láttam, szóval nem tudom. -
T_Stark
őstag
Üdv!
Használtan 30K +/- pár ezer körül milyen okostelót érdemes keresni?
Az alap telefonálás/sms mellett böngészésre meg egy kis fotózásra lenne használva.Amiket eddig nézegettem az a Lumia 800, Lumia 520, Xperia U.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest