Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz FraFer82 #154108 üzenetére
Újabb "flagship" kellett, de egy 2 évig ez is jó szolgálatot fog tenni.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz FraFer82 #154093 üzenetére
Tudom, ismerem.
Jó pár éve csak LG-t használok.
G4, V10, V20, V30+ és most V40 lesz.
V50 az batár nagy (fél kilós a + kijelzővel)
Jó lesz nekem a V40 is és Turbado 2 év garral adja és korrekt cég.
Kötök rá biztosítást is 2 évre és védve vagyok.
50 Ohm+ (64 +- 10%) Impedance-s fülest használom, így tudom milyen a "High Gain" HiFi mód[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz FraFer82 #154081 üzenetére
128.730 Ft amiért én vetem és + 30k a biztosítás (2 évre) a businessbox-nál. [kép]
Még a "hülyének" is megérte nem?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz FraFer82 #154040 üzenetére
Most rendeltem (Turbado) egy LG V40 Blue 6/128GB telefont és majd kötök rá + biztosítást és gari kiterjesztést is (lehet) még eldöntöm mit.
Nagyon Best Buy ára van!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
trebrona
nagyúr
válasz FraFer82 #154046 üzenetére
Xiaomi Mi 10, Mi 10 pro egyszeri törésre érvényes a garancia.
https://xiaomilife.hu/xiaomi-mi-10-kijelzocsere-ingyen/------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
válasz FraFer82 #154046 üzenetére
De az ami...na tudod (mind1)
Tudás/ár (ha beesik) az verhetetlen és Best Buy (ez biztos)
Lehet várok még, addig használom a V30+ t (csak érkezzen már vissza)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz FraFer82 #154040 üzenetére
Fene tudja mi legyen... V60 mikor jön?
128GB is elég ha bele gondolok, mert 128 vagy 512-s mSD kártya lenne bele...
Második kijelzőt nem használnám ki, így vagy jó áron kéne be szerezni, vagy nem is tudom.
V30+ az az LG-től nagy csalódás, mert nem cserélték a kijelzőt és azért 62.5k -t biztos nem fizetek... csak kapjam vissza úgy ahogy küldtem és lehet én ki cserélem feléből és abba az árba egy új aksi is kerül bele. Az tudásra tökéletes telefon még ma is.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz FraFer82 #154026 üzenetére
Értem.
G8X vagy V50 is használható "szimpla" kijelzősként nem?
Minden másban sok-sok Extra. Ami zavar, az csak az, hogy 128GB (ROM) a MAX...◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz FraFer82 #154022 üzenetére
LG V40 ? (hmmm)
Nem tudom milyen az a V30+ hoz képest (még nem néztem utána)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
erikke17
őstag
válasz FraFer82 #153885 üzenetére
Mint felső határ ként gondoltam rá
Őszintén nem is tudom miért pocophone f2-őt nem is néztem.
Samsung felé nem húzok. Meg Huawei sem már. Biztos nagyon jó de ami megy szegény Huawei körül is. Annak ellenére, hogy p30ra még nem vonatkozik :)||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
-
hroberto
veterán
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Dhampir
félisten
válasz FraFer82 #153608 üzenetére
A Honor Play-t is magára hagyták, az Android 10-et már meg sem kapta, hiába a megfelelő hardveralap, egyéb dolgokról nem is beszélve (VoLTE képes, de a szolgáltatók nem engedélyezték rá, ki tudja, hogy milyen okból). Biztonsági frissítések még lecsorognak rá, egyelőre.
Igen, valószínű, hogy az "elsődleges" név többet számít, hiába ugyanaz a gyártó mindkét márka mögött.
-
TunerJoe
senior tag
válasz FraFer82 #153604 üzenetére
Kemény kettő hónappal újabb és az összes hardver pontosan ugyanaz a két készülékben és a nevét leszámítva a szoftver is, szóval nem hinném, hogy a Nova több frissítést fog kapni, csak azért, mert Huawei van ráírva, de fogadhatunk 1000 forintban Persze ha olcsóbb a Nova akkor inkább az éri meg, ha tetszik is az illetőnek akkor főleg.
instagram.com/albert__gyorgy
-
válasz FraFer82 #153588 üzenetére
V50 G5 jó is lenne, de kamera nem a legjobb meg a tömege is nem kevés
-
válasz FraFer82 #153578 üzenetére
Hmmm.. köszi!
Lehet átgondolom.
LG azt írta ma vissza, hogy vigyem be hozzájuk és bevizsgálják és ha "úgy" van akkor ingyen javítják/cserélik a kijelzőt.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Galiba001
csendes újonc
válasz FraFer82 #153579 üzenetére
Oké-oké ! Csak leírtam a saját tapasztalatom és véleményem ! Érdeklődtem egy másik boltnál is vasárnap a készletről és hogy mikor tudja postázni ? Ő csak hétfő de. válaszolt , mégpedig hogy ha dél-ig megrendelem , kedden feladja és szerdán megkapom ! Így is let ! Ráadásul egy ötezressel olcsóbban !
Mondok egy példát arra amit mondani akartam :
Mondjuk barátok vagyunk, nyaralunk és találkozunk Siófokon az Aranyparton . Megbeszéljük hogy este meglátogatsz hogy dumálgassunk . Te kérdezed hogy van-e söröm ! Én mondom hogy persze , gyere nyugodtan. Majd mikor átjössz kiderül hogy pesten van a hűtőben. :-) -
csimmasz
aktív tag
válasz FraFer82 #153533 üzenetére
Szia!
20 000 különbség van most a két készülékeken, az Euronics-ben.
245/265000.Láttam sokkal olcsóbban is de nem szeretnék olyan garival venni telót, ahol valami sufni műhelyben mókolják, mert nincs rá hivatalos Magyar garancia.
Persze ha van jobb áron megbízható boltból hivatalos gyári garival, vevő vagyok az ötletekre.
Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
xhege
veterán
válasz FraFer82 #153512 üzenetére
Hát hogy 24 hó a gari vagy 21 az szerintem nem annyra nagy különbség. Én is szoktam olyat ajánlani, amit magamnak sosem vennék meg (Xiaomi telók), mert sok embernek teljesen jó lehet. Egyébként szerintem a szinte új használt a legjobb vétel, mert azért ott azért van 10-20% esés az árban. Persze ezt mindenki másként ítéli meg.
-
xhege
veterán
válasz FraFer82 #153508 üzenetére
Elfogadom én ezt az érvelést, de egy 1-2 hónapos patika készülék majd 2 év garival simán vállalható használtan is, és akkor nem lóg ki nagyon a keretből, viszont többet nyújt sokkal, mint a többi. Nem mondom, hogy a kérdezőnek ez az optimális megoldás, de egy lehetséges opció (mivel nem olvastam, hogy csak úúj lehet, vagy csak nem figyeltem)..
-
Iginotus
addikt
válasz FraFer82 #153499 üzenetére
Ájvének és neked is köszi a véleményeket. Nem is igazán a kamera a fontos. Még én sem tudom melyik készít jobb képet. A gyerek/kutya fotózáshoz amit asszony 90% ban művel nem is kellene olyan csúcs kamera.
csak ha már veszel neki mert a régi lassan feladja akkor ez is lehet egy szempont vásárlás miatt.
Amiket felsoroltál telefonok meg nem mindegyik teszteket olvastam át de rajta vagyok
Igyekszem egy időtálló telefont venni. És azért gondoltam samsungot hogy ne legyen idegen a menüjét neki. De persze egy idő után megszokja az újat is.Plug and Pray... :)
-
floratm
senior tag
válasz FraFer82 #153442 üzenetére
"...nem támogatom elvi okokból a Kínai Kommunista Pártot..."
Jólbeszélsz! Ezért nem volt és lesz soha huavei telefonom. Free Tibet!
Szarszung meg azért nem lesz mert nemszeretem ha hülyének néznek és velem fizettetik meg a cég reklámköltségeit egy olyan telefon vásárlásakor, aminél jobb képességüt vehetek máshol jóval olcsóbban.
-
mp54
senior tag
válasz FraFer82 #153424 üzenetére
Ha veszek, mi a minimum tudás, ami alá nem érdemes menni?
Szándékosan nem írtam árat. Az ajánlott minimális tudást (ami a leírt igényeket kielégíti) megfizetem. Ez gondolom nagyjából meghatározza az árat is...De hogy legyen szám is: max 100k, hogy esetleg lehessen "ez nagyon megéri" készüléket is javasolni.
Kösz! -
hroberto
veterán
válasz FraFer82 #153433 üzenetére
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy nem véletlenül jutott oda az LG és a Sony is ahol most tart.
Nyilvánvaló, hogy elfogult vagy, de a tények makacs dolgok. Akármilyen fájdalmas, a kínai telefonok köröket vertek az általad preferált telefonok nagy részére. És ez látható az eladási statisztikákon.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Ricardo
titán
válasz FraFer82 #153420 üzenetére
"Én megértelek. Magam sem használok (már) kínai telefonokat, de nem azért, mert nem lennének elég jók (a Huawei és a OnePlus főleg nagyon jó csúcskészülékeket hoz ki), hanem ennek politikai/gazdasági okai vannak. Viszont ha ajánlok valakinek készüléket, ott nem tehetem meg, hogy beleviszem az én politikai érzékenységemet, gazdasági gondolkodásomat,"
Melyik cég az amelyik megfelel a a gazdasági gondolkodásodnak?
-
batai15
félisten
válasz FraFer82 #153423 üzenetére
Nem nettó marhaság már bocs. Itthol vásárolunk általában illetve a soherebb bevallalja a külföldi rendelést pár ezer ft miatt.
Sony és lg világ szinten se sok készüléket dob már ki( típusra gondolok itt ) , és igen mivel mi kis piac vagyunk nem is nagyon vannak már jelen .
Akkor miért is kéne velük foglalkozni ? Mit tud adni amivel érdemes őket venni annak ellenére hogy kb számba se vesznek mint piacot és annak minden vele járójával ?
Huawei meg oda került ahova ,aki szivatni akarja magát a gms miatt tegye pont.
Semmi ki forgatás nincs benne ami történt meg történt .[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz FraFer82 #153379 üzenetére
Nagyon sokáig csak Nokia telefonjaim voltak, általában meg voltam velük elégedve és mivel újra él a márka és volt jó készülékük így azt vettem. Mivel a 7.2 lényegében ugyan az plusz jelenleg nem tudnám megvenni kp-ra, a kínai telefonok nem igazán jönnek be plusz a balhé közülöttük így a Samsung marad mint lehetőség. Az Android One-val elég jól kijöttem, nem tudom a Samsung-on milyen oprendszer van mert csak annyit írtak hozzá, hogy android.
-
peestike
őstag
válasz FraFer82 #153395 üzenetére
Azért kellene a 9 pro, mert jó lenne, ami a különbség a 9s vs 9 pro között. Turbado-n már nincs, a smartshop lehet megbízható, de 1 év garanciát ír. A wayteq garanciát lekopogom nem ismerem, de 2 év még mindig jobb, mint egy.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Chris0321
addikt
válasz FraFer82 #153363 üzenetére
Bocs, meló közben írtam és sajna lemaradt.
Méretben nincs megkötésem, a UPC Direct-et is szoktam nézni a mobilon így jobb ha nagyobb.
Most Mobil L + 3 Gb netes előfizetésem van és szerintem Mobil M + 3 vagy 10 Gb-ra fogok váltani. A UPC miatt jobb lenne a 10, mert több tartalmat tudnék nézni. -
batai15
félisten
válasz FraFer82 #153156 üzenetére
Igen ,abban viszont abba vagyok dilemmában hogy maga a Samsung mennyire foglakozik vele szoftveresen , ahogy nézem nem olyan népszerű modell.
Mindenképp hosszabb távra venném , és egy kellene kielégítő készülék kell emiatt. Mind hardver mint szoftver.
iPhone xr néztem még,de az lenne a legdrágább és legkisebb tárhelyel .
És túlzottan át kellene állni droidról iosre. (Óra stb )[ Szerkesztve ]
-
lambda5
tag
válasz FraFer82 #152730 üzenetére
A Honor 20 300 euro.. a Nova 5T az olcsóbb..
A masszivitás tekintetében van különbség? (Nova 5T vs. P30 Lite)
Mennyire kell tartani attól, hogy ha leesik (tokban) akkor szétfröccsen az üveg hátlap .. vagy a kijelző ?
( Banálisnak tűnik a kérdés, de jó ideje egy Xcover 3-at használok.. )...Szürkék vagyunk. Félúton állunk a fény és az árnyék között!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest