-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz xhege #154180 üzenetére
Egyértelműen elég pubg nincs tervben telefonon Sima tartalom fogyasztás csak.
Persze nem egy P40 vagy hasonló de azért az árért nem rossz.
Így viszont ha Procival meg békélek note 10 nyerőbb nem?
Kerekített széllel nincs bajom, miuit meg még szokja ember max.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
válasz xhege #154173 üzenetére
Igen olvastam hideget meleget egyaránt. Azóta lehet javult vagy valami
No és a többi össze tevő? Úgy vagyok vele hogy most 2 nap vagy 2.5 nap nem döntő tényező nálam||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Sziasztok Multkor már irtam ide, azóta rengeteg hozzá szólást,t esztet, videót néztem de nem jutok dűlőre egyszerűen. Mit gondoltok Poco F2 Pro vagy Mi note 10?
Szeretek fotózni akadnak esti képek is, van egy Sony MILC gépem igy azért igy tisztába vagyok képességekkel egy telefon felől Ugye itt Note10-nek jár egy pont kamera rendszer végett. Poco F2-ben ami igazán fáj az a OIS hiánya. Igen P9-ben sincs. 8k/4k nem érint egyenlőre.
Viszont Poco F2 meg komolyabb processzorral van és notch mentes. Nincs bajom notch-al de bitang jól néz ki hogy nem zavar bele semmi. Note 10 rengeteg bir akkuval ugye felső közép proci végett nem olyan éhes. Igazából nagyon teljesítmény igényes dolgokat nem szotkam csinálni telefonon. Jelenleg Huawei P9 telefonba ami van proci az is elégnek érzem még jelenlegElőre is köszönöm
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
válasz FraFer82 #153885 üzenetére
Mint felső határ ként gondoltam rá
Őszintén nem is tudom miért pocophone f2-őt nem is néztem.
Samsung felé nem húzok. Meg Huawei sem már. Biztos nagyon jó de ami megy szegény Huawei körül is. Annak ellenére, hogy p30ra még nem vonatkozik :)||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Sziasztok.
Új telefonon töröm agyam Jelenleg egy Huawei P9-et nyúzok már megjelenés óta azóta kapott egy új akkut is valószínűleg marad második telefonnak továbbra is.
Xiaomi-ban gondolkodom de el vesztem a rengetegben
Nem 1 évre tervezem, általában hosszabb távra veszek telefont.
Amiket néztem:
Redmi note 9 pro vagy pro max meg az S?
Note 10 lite
Note 10
Igen ez mind más kategória árban is. Gondolom egyértelműen a note 10 a Best? Vagy note 9-is elég jónak mondható?
Mást is meg hallgatók.
Egy 500 eurót szánok rá.Előre is köszönöm
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Üdv
Nézegetem mostanában milyen telefont is kéne venni de elég sok van Nos jelenleg egy Xperia V-t hajtok még szegénykém már korosodik de még mindig patika állapotban van és szépen is fényképez korához képest!
Nézegettem Sony-t Z5 de nem tudom... Meg még néztem Huawei P9-et ő eléggé megfogott mind külső mind belső is jó kamera nagyon tetszik benne a kialakítás...
Ismeretségi körömben is nem egynek van Huawei meg vannak vele elégedve P9Lite P8Lite Honor 6... De dilemmába kerültem azért hogy mi is a jóTudok még valamit ami érdemes ilyen árkategóriában? Vagy itt P9 a nyerő.
Előre is köszönöm.
-
erikke17
őstag
Üdv, faternak nézünk telefont viszont nem tudunk dűlőre jutni...
Eddig ezeket néztük:
LG F60
LG L70
LG L65
Lenovo A 536 (itt húztam a számat, valahogy nekem nemoké )Valahogy az F60 a legbejövősebb hardver ár szempontjából. Viszont gyengécske a kamera, L70-ben jobb de gyengébb a hardver...
Sony-t szeretett volna E1-et nézte de mondtam neki inkább valami mást, lehet hogy nem Sony de jobb a hardver ebben az árkategóriában...
Tudnátok esetleg még ajánlani ezeknek a telefonoknak az ár kategóriájukban valamit? Konkrét követelmények nincsenek csak legyen meg az aranyközépút
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!