Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz Safilo #30013 üzenetére
Azért, mert a Nexus "gyári" Google teló, azaz elég sokáig benne marad a frissítendő telefonok körében, sőt, valszeg egy darabig ez fogja megkapni a frissítéseket először...
Igen, lehet a Play áruházat használni a Huawei-n, miért ne lehetne? Android az is
Még a Xiaomi-ra is egyszerű volt feltenni, pedig azon alapból kínai "Play" van, de csak simán feltettem a Google Play APK-ját, onnantól frankó
Zebu:
Pedig eddig sokan vettünk, és mindenki kivétel nélkül meg van vele elégedve. Én nagyon szeretem, sokat vártam tőle, de még így is meglepett mennyire jó telefon.Akinek csak a kezébe adom mindenki el van ájulva tőle.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
válasz Safilo #30002 üzenetére
Melegedni mind melegszik, némelyik többé, mások kevésbé, attól függően, hogy pl milyen a háza. A fémházas telefonok ebből a szempontból előnyben vannak.
Egyébként, ha nem játszol, bármilyen más tevékenység esetén teljesen biztos vagyok benne, hogy egyik típusnak sem zavaró a melegedése.
Akksi után itt nézz szét, keresgess rá a telefonokra.
Kezelhetőség, használhatóság - apró eltérések vannak a telefonok között, (pl HTC Sense felület), de ezekre az adott mobilarénás teszt elolvasása után kaphatsz választ - egyébként, bármelyiket is választod, olyanba azért nem fogsz belefutni, hogy használhatatlan; van jó, meg még jobb.
Ugyanolyan eszméletlenül sok program van Huawei-hez is, mint HTC-hez. Egy időben a HTC is olyan "noname" márka volt, mint a Huawei, telefonösszeszereléssel foglalkozott.
Mára a Huawei is ismertebb lett, emiatt nem kell félni tőlük, 1000 éve foglalkoznak telekommal
Viszonylag jól bírják az "üvegek", de ha nagyon félsz hogy baja esik, bumper.
Asszem ennyi
#30005 Zebu:
Annyira nem drága az, az iBuyGou tesz rá egy viszonylag durva árrést.
Egyébként a Meizu-val karöltve, (meg talán az Oppo meg a Lenovo high-end telói vehetők ide) high-end prémium telefonnak van belőve, Kínában rengeteg helyen óriásplakátokon hírdetik, központi helyen van elhelyezve, TV reklámok stb. 2200 CNY, ami kb $360, ami egy 13 megapixeles, 1.7GHz-es S4 processzorú 2GB RAMos telóért szvsz nem sok...Nagyon népszerű, és minőségi telefon (itt van az ölemben) azért is egy picit drágább.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
válasz Safilo #29910 üzenetére
Huawei Ascend P6,
HTC One X plus, Htc One,Galaxy S4 mini, Lg Optimus G, Nexus 4Ha írsz szempontokat, akkor majd én is írok.
[ Szerkesztve ]
-
pit stop
addikt
válasz Safilo #29044 üzenetére
G ugyanolyan jó, mivel testvérek. Nexus később több frissítést kap, LG-től viszont gyárilag kapsz okosságokat. A döntés rajtad áll, de ha nem vagy rendszermegszállott és/vagy programozó - nem biztos hogy a nexus kell. Kockák közt halálra is ítéltem magam
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest