Új hozzászólás Aktív témák

  • Neck

    veterán

    válasz Safilo #30002 üzenetére

    Melegedni mind melegszik, némelyik többé, mások kevésbé, attól függően, hogy pl milyen a háza. A fémházas telefonok ebből a szempontból előnyben vannak.

    Egyébként, ha nem játszol, bármilyen más tevékenység esetén teljesen biztos vagyok benne, hogy egyik típusnak sem zavaró a melegedése.

    Akksi után itt nézz szét, keresgess rá a telefonokra.

    Kezelhetőség, használhatóság - apró eltérések vannak a telefonok között, (pl HTC Sense felület), de ezekre az adott mobilarénás teszt elolvasása után kaphatsz választ - egyébként, bármelyiket is választod, olyanba azért nem fogsz belefutni, hogy használhatatlan; van jó, meg még jobb.

    Ugyanolyan eszméletlenül sok program van Huawei-hez is, mint HTC-hez. Egy időben a HTC is olyan "noname" márka volt, mint a Huawei, telefonösszeszereléssel foglalkozott.

    Mára a Huawei is ismertebb lett, emiatt nem kell félni tőlük, 1000 éve foglalkoznak telekommal :)

    Viszonylag jól bírják az "üvegek", de ha nagyon félsz hogy baja esik, bumper.

    Asszem ennyi :B

    #30005 Zebu:
    Annyira nem drága az, az iBuyGou tesz rá egy viszonylag durva árrést.
    Egyébként a Meizu-val karöltve, (meg talán az Oppo meg a Lenovo high-end telói vehetők ide) high-end prémium telefonnak van belőve, Kínában rengeteg helyen óriásplakátokon hírdetik, központi helyen van elhelyezve, TV reklámok stb. 2200 CNY, ami kb $360, ami egy 13 megapixeles, 1.7GHz-es S4 processzorú 2GB RAMos telóért szvsz nem sok...

    Nagyon népszerű, és minőségi telefon (itt van az ölemben) azért is egy picit drágább.

    [ Szerkesztve ]

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák