Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyer
őstag
[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
eurolac
senior tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a Telenor Smart Touch Pro-val kapcsolatban? (úgy tudom ZTE Blade G) Ajánlott teló lehet vagy van nyűgje? A google nem sokat mond róla és a topikjában sincs mozgás ezért írtam ide, mert ide többen benéznek.
Eurolac
-
joergie
őstag
Egy gyors kérdésem lehetne? melyik top mobilhoz jár a legjobb in ear agybadugós füles?
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
breeez
csendes tag
Sziasztok kb 25e van okostelefonra, de nem tudom milyet vegyek.
Nagy kijelzőset szeretnék, bár tudom, hogy ebben az árban nem nagyon van túl sok mozgási lehetőségem.Alcatel ot 991
Zte skate
Zte blade III
? -
Blackmirror
őstag
Most nézem hogy az Xperia SP 29ezer forint a Telekomnál S-es csomagban?nem rossz.
Telenornál ugyanekkora csomagban a duplája.iPhone X@R, iPad Pro
-
role_of_72
tag
Üdv Urak! Nem akarok spam-elni, hogy újra ideírom, erre esetleg van valami ötletetek? Köszi!
http://thebudapestproject.wordpress.com
-
Tyer
őstag
-
tojaaji
aktív tag
Sony Xperia L vs LG Optimus 4x HD? Pro-Kontra?
-
mutyi
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani pár okostelefont az alsó szegmensben?
Úgy 25-35 körüli áron.
Eddig a Samsung Young-ot néztem ki, de ha tudtok jobb vételt,akkor írjátok meg. -
mutyi
senior tag
válasz Blackmirror #29871 üzenetére
flotta lenne, nem tudom hogy melyik árak vonatkoznak rá.
-
szemtelen
tag
Sziasztok!
Vennék Én egy jó okos telefont. Használt-kínai-új mindegy, de persze szép állapotú legyen. Hálózat az telenor vagy t-mobil (esetleg független).
Használni e-mail, hírek, fotó készítés, zene + hogy ne kelljen mindenért bekapcsolnom a gépet.
Kíváncsi lennék mi az a telefon ami best buy olyan 40k-ig szánok rá, mindegy mi van rá írva (ZTE stb)
Azelőtt Apple volt, szerettem, jó volt, meguntam, az 5re nincs pénzem, vizont kipróbálnék mást is.
Szóval, ha valaki tud ajánlani valami jó kis telót ezért az árért, annak nagyon megköszönném.
üdv
FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
Blackmirror
őstag
Azért érdemes lenne a flottás árlistát megnézni,mert hogyha úgyis előfizetése van és hosszú távra keres telefont akkor biztos hogy olcsóbban tudtok hozzájutni az adott telefonhoz mint egy kártyás csomagban.
Gondolom ezt az előfizetést már régóta használja,tehát megfelel neki.Ha kártyásan nézed akkor +1 ahhoz amit Tyer írt előttem
Anyukámnak keresek én is telefont,én a lumia520-at fogom választani szerintem,mert egyszerűen kezelhető,megbízható kis készülék,hosszú távra jó lesz.Ismeri a droidot,de nem akarom h tépje a haját az is jó választás lehet számotokra is.
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
mutyi
senior tag
válasz Blackmirror #29877 üzenetére
Holnap megnézem a konkrét árlistát a flottához,de legalább már így van egy fogalmam, hogy melyik irányba nézelődjek.
-
joergie
őstag
ha mondanának valamit nem kérdezném. most volt az lg G pro videójában róla szó, de a többiéről nem igazán(végigpörgettem a videókat hogy egyáltalán kézbe veszik e), másfelől nem fogok ezért 40-50 percet hatszor végignézni/hallgatni, hogy van e róla szó vagy nincs. Szöveges tesztekben nincs róla szó.
akkor úgy kérdezem samu s4/s4 active, htc one, lg optimus g, sony xperia z/zl/zr, padfone2 fülesek mennyire jó hangminőségűek?[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
szucsy89
tag
Gyors "közvéleménykutatás": HTC ONE vagy XPERIA Z?
-
Kerto
tag
Sziasztok! Telefon témában abszolutt nem vagyok otthon tehát a segítségeteket kérném.
Milyen telefonra érdemes beruházni? 15-20e ft-om lenne rá,használtan még jobb lenne úgy jobban kijövök.
Elsősorban internetre kellene ezért kellene nagyobb kijelzős.
Lehetséges ezért a pénzért?
Köszi -
Riuko
senior tag
Ennyi pénzért androidban csak f.st kapsz még használtan is. Nokia Lumiában kellene gondolkozni, régebbi használtak már vannak ennyiért viszonylag jó állapotban. Lumia 610 vagy 710 (3,7") netezni teljesen megfelelő.
[ Szerkesztve ]
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
Deck
titán
válasz szucsy89 #29889 üzenetére
Mindegyik szuper teló de nekem jobban bejött a Z ezért is vettem. Imádom a sonykat. Próbáld ki őket üzletben majd olvass utánuk, hogy melyiket mit hogy kell stb. Aztán, vedd amelyiket jobban szeretnéd
Hamarosan jön a Honami a Sony új csúcskészüléke. Az mindennél jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
lowzor
veterán
Sziasztok
50k körül vennék használtan Androidos telót. Fontos szempont, hogy minimum 4,3 hüvelykes, de inkább nagyobb kijelzője legyen. Jó lenne még, ha egy mai szemmel is viszonylag korrekt vas lenne benne. Főleg a HTC-t és a Sony-t preferálnám, de lehet Samu is. Más márka nem nagyon jöhet nálam szóba. Melyik lenne a best buy kb ennyi pénzért?
-
Vermilion69
aktív tag
Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de létezik olyan, hogy mobiltelefonhoz lehet fizikai billentyűzetet kapcsolni valamilyen formában?
-
Deck
titán
válasz Vermilion69 #29894 üzenetére
Bluetoothon tudsz egeret és billentyűzetet is. OTG-n is de ott kábelezni kell. Tehát a Bluetoothost ajánlom.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Vermilion69
aktív tag
Köszönöm!
Egyetemre kéne, levelezőre vettek fel, és sokat fogok utazni és nem akarom vinni a nagy notebookomat és azon gondolkodok, hogy egy jó telefonnal kitudnám-e váltani, ha hozzákapcsolok egy fizikai billentyűzetet, szóval valami hordozható megoldás kéne, vagy inkább tabletet vagy netbookot nézzek.
-
Deck
titán
válasz Vermilion69 #29896 üzenetére
Vannak mini Bluetoothos billentyűzetek is. Keress rá szerintem elég jók vagy normál méretű esetleg kisebbek is.
PS5
-
lowzor
veterán
válasz maggi1886076 #29892 üzenetére
köszi
Most az Xperia Ion tetszett meg nagyon, bár az 55-60 körül van használtan. Van annál jobb ennyi pénzért?
-
mutyi
senior tag
No meg vannak az előfizetős árak:
Szóval:
Samsung young 33 000
Huawei Y300 38 000
Nokia lumia 520 43 000Szóval ezt a 3-at néztem ki. Melyik a 3 közül ár/érték arányban a legjobb?
Windows 8-ra skype nyilván telepíthető, de pl. viber van-e már rá?
Vagy tudok-e telepíteni rá pl Mobilvoip nevű programot?24 havis törlesztővel lenne vásárolva a készülék, szóval tök mindegy hogy 33 vagy 43 ezer, mert max 500 Ft a különbség havonta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Politika
- SkyShowtime
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen monitort vegyek?
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest