Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
válasz Bootyhunter #29696 üzenetére
Mindenképpen Ace II, ebben igaza volt a srácnak, azt viszont nem értem miért szeretnek hülyeségeket ajánlani, a J egy abszolút elavult, béna telefon, ami arra jó hogy megutáld az Androidot.
-
Tyer
őstag
-
dave118
senior tag
maggi1886076
Kösz a válaszokat! Ahogy néztem egész korrekt készülék, hardveresen se túl gyenge, legalább 2 magos proci van benne (bár az A5 ről nem hallottam nagy ódákat, meg ugye már nem is túl friss). Az IPS panel is bíztató.
Valszeg az lesz.Xperia L kicsit drágább, megéri azt a plusz kb 20k-t?
... Ami ami, az az.
-
SlyFire
csendes tag
Üdv
Szerintetek melyiket éri meg jobban megvenni?
Lumia 520 v Lumia 800
520
pro:
-2 mag
-bővíthető
-Nagyobb kijelző800
pro:
-gorilla glass
-carlzeiss 8mp kamera"Nem a probléma a probléma. A probléma a hozzáállásod a problémához."
-
silvergod
őstag
válasz dave118 #29704 üzenetére
az y300-at felejtsd el gyorsan csalódni fogsz...
én már párszor leírtam itt hogy gyenge a hangja rettenetesen halk,a hátlap pár nap után nyekereg
a ram kevés a JB hez volt hogy kb.20mb! volt szabad...
nem ajánlom,mindegy ki mit mond ..én szóltam
Menj és próbáld ki előtte mielőtt beleugrasz!Bootyhunter + 1 az Advance-re ahogy Tyer is javasolta
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
maggi1886076
addikt
-
SlyFire
csendes tag
válasz maggi1886076 #29707 üzenetére
Ph teszt alapján egész korrektül össze van rakva.
Bár a 800 polikarbonát háza jobban bejön. Igazából pont ezért írtam ide, mert mindkettőben vonzó tulajdonságok vannak. A 2 ből kellene 1..."Nem a probléma a probléma. A probléma a hozzáállásod a problémához."
-
Thronks.90
tag
Üdv!!
Nemrég lejárt a mobilom hűsége, és új készülék után kellene néznem. A kiszemelt két készülék a Samsung Galaxy S4 és a Sony Xperia Z. Melyiket érdemesebb megvenni? Nekem mindegyik nagyon tetszik, bár a Z külsőre jobban bejön. Hardverügyileg nemhiszem hogy bármelyiknél is kompromisszumra kényszerülnék, szóval ez nem is szempont. Fényképezésre/videózásra, alkalmanként játékra, Navigávióra, és sok zenehallgatásra használnám. Mindenképp előfizetéssel vásárolnám, T- mobilenál, és meghallgatok más telefonokról is véleményt. Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
badh
csendes tag
Üdv. vacs!
Engem is a p6 érdekel és én is a hardver miatt félek tőle kicsit. A külseje, meg a kezelőfelület levett a lábamról, de a processzor elavult. Nem csinálnak ilyen külsejű mobilt HTC One alaplappal?
Ha megtudsz infókat oszd meg, mert nagyon tetszik. Remélem picit esik az ára, ha a másik mobil szolgáltatók is bevezetik és akkor ár érték miatt nekem kell egy. -
Švejk
őstag
válasz Thronks.90 #29710 üzenetére
Nos, erre a felhasználásra egy Xperia SP is bőven elég, bár maximálisan megértelek, ha hosszú távra is terveznél vele, és inkább megvennéd az aktuálus csúcsot, ami fejlettnek számít mondjuk 3-4 évig is.
Tehát: szerintem az S4 jobb döntés, ha a ronda szappantartó formával meg tudsz barátkozni, azon kívül mindent tud. Az Xperia valamivel gyengébb, bár remekül összerakott telefon az is. A Samsungban a kamera is jobb.
A HTC Onet direkt kihagytam, fotózásra alkalmatlan a nagy csinn-bummal beharangozott Ultrapixel kamera miatt, aminek köszönhetően szép, zajos képek születnek, max. 4 megapixeles méretben. Ha nem lenne a fotós kitétel, az lenne a legjobb. -
M4L@y
tag
Sziasztok! Telefont keresek,
-30 ezer forint környékén
-lehet használt is vagy új (ha használt akkor még garis)
-vodafone vagy a független verzió játszik
-best buy telefonokat is írhattok az árkategória környékén
-telefonálás, skype, viber, és egy kevés facebook amire kellene + kevés netezés
Oprendszer lényegtelen, de a megbízhatóság fontos szempont. -
mateus
senior tag
Melyik a jobb vétel szerintetek: Samsung S3 vagy S4 mini?
S4 mini-ből van dual simes változat? -
Koppy96
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy melyik online GSM shopból érdemes vásárolni ?
Utána néztem néhánynak ( ujmobilok.hu, partnero gsm ) és mindegyikről írtak olyat, hogy az oldalon szereplő ár eltér a ténylegestől, a 24 hónap EU garancia igazából annyit takar, hogy nem kapok hozzá töltőt, amit az oldalon írnak, hogy "minden készüléket az összes tartozékával árulják" nem is igaz , a garival szoktak gondok lenni stb. stb.[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabb: +36 30 892 9658
-
Koppy96
tag
Köszi a válaszokat
Eddig Xperia L-t nézegettem, de most Expansyson találkoztam az Acer Cloudmobile-al.
Expansysról rendelve olyan 61-62E lenne ösz-visz az Acer, ha L-t akarok akkor T-mobiltól veszem és az kb 62-65E-re jönne ki. Szóval nagyjából egy árban vannak. Melyik lenne a jobb választás ?Telefonon gyorsabb: +36 30 892 9658
-
w333
félisten
Hát persze mert arra van egy jól optimalizált rendszer !
Házon belül vagyis ("Samuéknál") nem hinném hogy az S4 Mini jobban lenne optimalizálva mint az S3 LTE
Max. annyival lehet jobb az S4 Mini hogy alapból 4.2.2 van rajta és lehet emiatt jobbnak tűnik, az S3 LTE még mindíg a 4.1.2 van !
De majd meglátod ha mind a 2 telefonon a 4.3 lesz, lemerem fogadni hogy az S3 LTE sokkal gyorsabb lesz[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Milyen strapa telókat ismertek, amikhez itthon hozzá lehet jutni? Szóval nem a Catepillar meg ilyesmikre gondolok, hanem mezei gyártók többet kibíró telóira, kicsit por/vízálló, ilyesmi, mint anno volt a DEFY
Amit tudok, az a Sony Xperia ZR, Meg a Samsung Galaxy S4 Active. Van még hasonló tudású és sokat bíró készülék?
Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
balintkalman
csendes tag
Sziasztok!
Egy újabb kérdésem lenne telefon ügyben,......igazából 3 telefon ügyében:
Szerintetek melyik a jobb,illetve aki ilyen telefonokat használ: tapasztalatok,hiányosságok,hibák.
1.Samsung Galaxy SIII LTE
Kijelző: 4,8 hüvelyk
720 x 1280 pixel (306 ppi)
Super AMOLED
Hardver: 1,4 GHz négymagos ARM Cortex-A9
Mali-400 MP4
2 GB RAM
16 GB belsőtárhely
NFC,Bluetooth 4.0
Multimédia: Fő kamera: 8 megapixel, autofókusz, LED villanó,Full HD
Másodlagos kamera: 1,9 megapixel,HD
Ár: 76.000 Ft - 95.000 Ft2.Sony Xperia SP
Kijelző: 4,6 hüvelyk
720 x 1280 pixel (319 ppi)
Kapacitív, multi-touch TFT, Mobile Bravia Engine 2
Hardver: Dual-core 1,7 GHz (Krait)
Adreno 320
1 GB RAM
8 GB belsőtárhely
NFC,Bluetooth 4.0
Másodlagos kamera: van
Ár: 65.000 Ft - 80.000 Ft3.Google Nexus 4
Kijelző: 4,7 hüvelyk
720 x 1280 pixel (320 ppi)
True HD IPS Plus technológiás kapacitív érintőkijelző
Hardver: 1,5 GHz-es, négymagos Krait
Adreno 320
2 GB RAM
16 GB belsőtárhely
NFC,Bluetooth 4.0
Másodlagos kamera: 1,3 megapixel,
Ár: 91.000 Ft - 102.000 Ft(Na persze azért nem akarok 100.000 Ft-ot telefonra költeni!)
Szerintetek melyik a jobb/rosszabb,tapasztalatok,észrevételek,érvek,hibák,hiányosságok?
Előreis köszönöm mindenkinekSony Xperia SP 4.3
-
Cyberpunk
félisten
válasz balintkalman #29736 üzenetére
Ezek közöl a Nexus 4 a jobb egyértelműen.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
maggi1886076
addikt
válasz balintkalman #29736 üzenetére
Nexus 4!
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
w333
félisten
-
Abrion
senior tag
Hali
ti melyik telod ajánlanátok ezek közül? Vodafon 858 Smart + Motorola wilder
-
dokee78
félisten
válasz Abrion #29749 üzenetére
Tessék elolvasni.
Már megjelenésekor sem tartozott a jobbak közé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Politika
- SkyShowtime
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen monitort vegyek?
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest