Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
-
MODERÁTOR
-
Ájvé
veterán
válasz Pepeninho #120419 üzenetére
Nálam egyik se jönne szóba, de nem ez volt a kérdés.
Legjobb képeket a HTC U11 készíti, ezt emelted ki, ezért ezt ajánlottam. Ha neked Huawei Mate 10 pro tetszik vedd azt, nem jársz vele rosszul (ezek mind jó készülékek, majdnem szimpátia ami igazából dönthet köztük) és tényleg nagyon jó ár érte.ZrogNV:
Nem hiszem hogy olcsóbb, de ár/értékben sokkal jobb választás, azt biztos nem lehet mondani hogy gyenge a hardver benne (csúcsot képviseli jelenleg).[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Pepeninho #120410 üzenetére
HTC U11, azt nem tudom vannak-e típus hibái (talán nézz be a fórumába) viszont képek terén nagyon jó. Ha nem akarod nagyon gyötörni (Jerry összecsukta) akkor jó lesz. S8 Note ér a közelébe ezek közül fotó minőségben, de ez se jobb, de drágább. Jövőre jön az LG V30 ha ezt a márkát kedveled, bár elég drága lesz és tudásban nem nyújt többet ezeknél.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Pepeninho #58109 üzenetére
Vettem mar vagy 5-ot, (most is van itt egy Lenovo A660, meg a gyereknek egy Elephone P10C,) nagy MTK anti-fan lettem... de mondjuk fel evet ki lehet veluk birni.
Csak hat gyiiik vagyok, a Nexus 5 mar nem jatszik...
Samsungom meg nem volt meg, azert kerdeztem, hogy esetleg egy hasznalt Samu. Mondjuk, iPhone-om sem volt meg, azt is ki kene probalni.
Nehez ez! Csupa komoly dilemma."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
pit stop
addikt
-
-
w333
félisten
válasz Pepeninho #24778 üzenetére
Pedig szerintem az LG az a gyártó amelyik a legjobb minőségű mobilokat gyártja, lásd Külső (minőségi ház + összeszerelés) / Belső (IPS True HD + kijelző) piaci részesedése is egyre nagyobb, szerintem pár éven belül átveszi az uralmat a "Samsung" -tól
Arról nem is beszélve hogy még a csúcs telefonok is elég barátságos áron vannak!
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
pulguinha
aktív tag
válasz Pepeninho #24666 üzenetére
L9 nem játszik, most nézem mekkora
Max 4" fér el a kis kecses mancsombanA P-nek utána olvasok (Úgy tudtam üveg a kijelzője az új Xpreiáknak, emiatt jól törik., meg ez az alsó fénysáv Még J-t láttam, annak a kijelzője nem tetszett igazán, élettelenek voltak a színei. De majd megpróbálok vhol megnézni egy P-t)
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
válasz Pepeninho #24350 üzenetére
Ha beázott, az nem jelenti azt, hogy nincs semmi baja.nem egyből jelentkezik a hiba.lehet, hogy egy hét múlva lehet, hogy félév.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Tybee21
senior tag
válasz Pepeninho #24350 üzenetére
Valahogy hajlanék a HTC-re, mert egyrészt különlegesebb darab, mint az egyen Samsung, egyébként meg tudásban kb. ugyanaz, nem?
A haverodnak van bármi tipushibája?Szerk.
(#24351) quailstorm - Mindig gondolkozok azon, hogy egy 'korábbi' csúcsmodellt kell megvenni, mert azt azért csak összerakják. Az advence-szal meglesz az az érzés, hogy ez bizony egy korábbi csúcsmodell?[ Szerkesztve ]
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest