Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tankal
tag
válasz tranceplanet #187301 üzenetére
Igazad van de a becélzott ár nállan 150 környéke +-15 és ezek 200 nál kezdödnek
-
ggeleven
őstag
Elég pofásak az F6/F6 Pro specifikációi! Ha nem lenne a kezemben egy 13T, akkor most eléggé erősen elgondolkoznék ezeken.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
veterán
(Csúcsmodell várható érkezése: június 7.)
-
gejala
őstag
válasz tranceplanet #186664 üzenetére
Na jó, de a Poconak van a legócskább szoftvere még a Xiaomi körön belül is, az minden hardvert elfogyaszt. Náluk van a legtöbb frissítéses probléma is.
-
Idna
újonc
válasz tranceplanet #186134 üzenetére
Romolás, boot nyitás és egyéb hókuszpókusz nagy valószínűséggel nem lesz (azt se tudom mik ezek) Az X6-ot viszont megnézem, köszi!
-
borix
őstag
válasz tranceplanet #185374 üzenetére
Lehetne pontosabban is meghatárzoni, pl általában 8GB esetén x alkalmazással a háttérben mennyi szabad marad.
-
Bandus99
őstag
válasz tranceplanet #185345 üzenetére
Kösszi, igen lehet, hogy jobban járnánk egy "normál" telefon + valami armor tok
Viszont amit javasolsz telefont hasonlóan mint a most meglevő Doogge V20 64MP a fő kamerája. Jó tudom onmgaban a MP nem minden. Ha megnezek egy tesztet a V20-ról az nem is tűnik annyira borzasztónak.[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
LanyUs
senior tag
válasz tranceplanet #184964 üzenetére
Feleségemnek 13mini van. Szép képeket készít, gyors, laggmentes. De mindezt tudja a 13T Pro is. Ráadásul arra egyszerűbben teszek fel zenét és kapom le róla a képeket. Nem látom az előnyt
-
ginola
addikt
válasz tranceplanet #184906 üzenetére
X6 Pro biztosan? Nem a sima X6?
-
Ájvé
veterán
válasz tranceplanet #184877 üzenetére
Igazad van, ki is ment a fejemből. Xiaomival kötött később szerződést a Microsoft és otthagyta a mobil üzletágat, Lumiák már nincsenek.
-
Oldfoksz
junior tag
válasz tranceplanet #184873 üzenetére
Igen.
Értesültem róla
Azért is irtam : original
Az "igazi" Moto a Motorola Solutions köszöni jól van,
szorgalmasan ontja a vokitokikat ( + az US Armynak
az arminak valót)[ Szerkesztve ]
füstjel->zászló->morze-nincs is mit mondanom
-
Ájvé
veterán
válasz tranceplanet #184873 üzenetére
Nem vette meg a Microsoft a Nokiát. Nokia működik csak nem gyárt már telefonokat (telekommunikációs cég hálózati fejlesztés és szabadalmakkal foglalkozik, van is pereskedés lásd BBK vs Nokia per, most egyeztek meg).
Nokia telefon mint brand a HMD Global alatt futott ami egy Finn startup cég, de most ők is dobták a Nokia licencet. -
Ocean
tag
válasz tranceplanet #184825 üzenetére
Szerinted érdemes kicsit várni az X6-ra?
Tavaly néztem én az X5-öt: teszt
De egyrészt az, hogy "csak" tetszett, valamint hogy bár nem írták rossznak, de mégis a legkevesebb pontot a kamera kapta, így nem győzött meg. Na meg a régi android 12-es rendszer sem. -
titi12
aktív tag
válasz tranceplanet #184493 üzenetére
Ez még alig múlt 2.
(Az enyém 5.) -
juve600
nagyúr
válasz tranceplanet #184493 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz tranceplanet #184491 üzenetére
3 évig úgysem lesz meg
-
Ájvé
veterán
válasz tranceplanet #184489 üzenetére
"Újdonság a szériában, hogy három Android-frissítést és négy évnyi biztonsági támogatást kapnak majd az X6-os telefonok, legalábbis most ezt mondja a gyártó."
Link. -
Ájvé
veterán
válasz tranceplanet #183468 üzenetére
Ne haragudj, de szerintem a Poco C40 vállalhatatlan 2023-ban, ilyen gyenge hardver, tetejében nyakon öntve MIUI-val, én nem lennék a szerencsétlen helyében aki ezt kénytelen hasznàlni, Unisoc T606 köröket ver erre a SoC-ra, én senkinek sem ajánlanám, de ez egyéni vélemény. Amúgy még bloatwaret is emlegettek külföldi teszteken illetve ph-s teszten is írják, úgyhogy még ez pluszba rájön. Redmi 12C-ben is G85 van az sokkal vállalalhatóbb már.
roland99708
Fóliát azt simán lehet tenni rá szerintem, viszont védő üveg biztos nem megy rá.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz tranceplanet #183458 üzenetére
Ez gyengébb mint az Unisoc, most hallottam először erről a SoC-ról, 5 éves amúgy és akkor sem volt egy bajnok mikor megjelent, kész öngyilkosság egy ilyen hardverrel manapság egy telefon. Mondjuk ebben nincs PWM, mint a G31-ben, talán ebben jobb csak nála.
Graphics:
Ebben lehet valami, mert mindenhol máshol 50 feletti indul az ára, de az átlag az inkább 70 fölött mozog.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tranceplanet #183458 üzenetére
Azzal a hardverrel nem merném megvenni... Olyan lett mint anno a Surge proci... Egyszer volt...
-
Biqci
aktív tag
válasz tranceplanet #183413 üzenetére
Köszi, meg is vagyok vele elégedve. Különösen tetszik, hogy alapból 8 giga ram van benne, de még 5 gigát hozzá lehet tenni a tárból...
Úgy tűnik a Defy kedvelt volt, nekem is volt és nagyon tetszett...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
nagyúr
válasz tranceplanet #183413 üzenetére
Motorola Defy nekem is volt, super kis teló volt és eredeti Moto! Aztán a Motorola eladta a mobil üzletágat a kínai Lenovonak...
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Biqci
aktív tag
válasz tranceplanet #183403 üzenetére
Én ezért választottam Realmit. Még a Pixel volt képben, de végül a Dragon Ball Edition lett. Főleg, hogy a MM-ben kaptam rá egy vaskos kedvezményt...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz tranceplanet #183397 üzenetére
Őszintén szólva nekem is. Ez is volt a csapásirány a mostani kutakodásom elején, de így más után kell néznem. Itt nálunk a MM-ban már egyáltalán nincs, csak esetleg valami beragadt raktári darab, sajnos...
-
Biqci
aktív tag
válasz tranceplanet #183391 üzenetére
[link]
Igaz németül van, de a lényeg, hogy megsértettek egy Nokia szabványt, ezért tilos őket Németországban árulni...szerk. A kollega megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz tranceplanet #183391 üzenetére
-
BiP
nagyúr
válasz tranceplanet #177006 üzenetére
Szerintem ez valami CGI a Boston Dynamics robotjára felfűzve. Persze előbb-utóbb fogja tudni ezt élesben is, de még nem tart itt.
-
st6969
őstag
válasz tranceplanet #176453 üzenetére
Leszállhatsz nyugodtan a magas lóról. Nem vagy te itt semmilyen rendőr, hogy megmondd miről írhatok véleményt és miről nem. Leírtam a SAJÁT véleményem, és ezt a jövőben is meg fogom tenni, ha úgy gondolom, még ha ha ez neked nem is tetszik.
Besértődtél a Pocon, közben meg halvány lila fingod nincs más készülékekről, vagy ha igen, akkor inkább azzal koptasd a billentyűzetedet, hogy ajánlasz is a kérdezőnek, ahelyett, hogy idefröcsögsz a fórumba. -
st6969
őstag
válasz tranceplanet #176426 üzenetére
Úgy látom, elkerülte a figyelmedet a smiley, amit - tech fórum ide vagy oda - szokás használni arra is, hogy jelezzük, a leírtakat nem feltétlenül kell komolyan venni.
Jól tetted, hogy beszóltál, mert visszaolvasva tényleg gondolhatja azt bárki, hogy én egy bugyutának vélt név miatt nem vennék telefont, hogy biztos nálam ez egy fontos szűrő, de ezennel korrigálom magam, hogy ez még véletlenül sem igaz. Vagyis nem a név miatt, hanem azért, mert 3 kollégámnak is van, az egyiknek pont egy F3, 1 éves, érintési problémákra panaszkodik, meg valami képernyőhiba jön elő gyakran, nagyon utálja. Igen, lehet egyedi eset, elhiszem, hogy remek teló az F3. Nekem kicsit nehéz (igaz F2-t emeltem csak), valamint nem tetszenek a fotói.
Xiaomikkal leírtam, mi a bajom (ezt egy szeretett Xiaomi Mi 8-as telefonról írom )
Oppo-t "ismerem", Find X5 Pro a vágyaim netovábbja, de nem valószínű, hogy átlépi az a szintet, amit hajlandó vagyok adni egy telefonért. Realme-t (2 is van a kiccsaládban), Oneplust szintén. Kerek szemekkel néznek rám, amikor ilyen telefonokat ajánlok, sebaj. -
nagyúr
válasz tranceplanet #176436 üzenetére
...nem romolgatok gyári stock szoftver.
Hát ugye akkor nehezebb bugokba futni! Tény, hogy főleg pár évvel ezelőttig, nagyon alap volt, hogy egyből tolni kell az EU-romot meg mindenféle jóságokat, tűkön ülve várták az új Xiaomi tulajok, hogy leteljen a két hét a rootolás feloldására! Én se szórakoztam ilyenekkel, ha ilyesmire van ingerenciám, inkább felrakok egy kétszázadik épp megjelenő új Linux disztrót!
MIUI amúgy nekem tök logikus felépítésű, ahogy mondjuk egy Debian vagy annak ezer deratívája. Sokaknak meg egyik sem az....
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
addikt
válasz tranceplanet #176426 üzenetére
Hát sajnos, még a sonyt meg az asust tudnám odatenni az apple meg az iphone mellé, a pixelek itthon csak a telekom hálozatán használhatók rendesen ( volte, 5g)
Lg nincs huawei kilőve, van még a moto rövid a támogatása meg a nokia ami csak közép kategóri alsó felét gyárt
A kínairól én is leszoktam már, kipróbáltam a realmet is, de szoftverben nincs még a nagyok szintjén
A miuit meg már egy pár éve hanyagolom iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
RoBos
senior tag
válasz tranceplanet #151324 üzenetére
Idén még rengeteg Xiaomi telefon fog kijönni, szal lesz miből válogatnod bőven, olyan mint Mi 7 (2020), Note 9S+, Mi A4, Mi Zero, Redmi X10, Poco X2 Pro/F2 Pro, stb...
-
TeeJay
félisten
válasz tranceplanet #151331 üzenetére
B20 nélkül budapesten kívül kb. sehol nem lesz mobilneted ha vidékre mégy
de BP-en belül is van külsőbb kerületekben sokfelé B20
én nem vennék nem global telefont itthonravárd meg lesz-e K30-ból Mi10T vagy hasonló és azt veheted
ha a K30 Pro-ból lesz Global azt hamarosan látni fogod
illetve mielőtt megveszed érdemes kivárni lesz-e már rá TWRP meg xiaomi.eu ROM és akkor lehet frankón használni
nagyon jó az a ROM és mindenképpen ajánlomMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
válasz tranceplanet #151329 üzenetére
Ha lenne benne B20 (teljeskörű 4G-elérés itthon), már én is vettem volna belőle egyet.
Ha ez nem fontos neked (meg nem baj, hogy csak angol-kínai a nyelve alapból), akkor vedd meg!Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
várd ki a Redmi Note 9S-t mert már most 210usd körül megvan a 4/64GB-os de ha 6GB RAM kell akkor a 6/128GB 230USD és még csak alig 1 hete lehet kapni szóval 1-1,5hónap múlva 200-210usd körül kapható lesz és az 60-70ezer forint körül van forintban
a 720G proci meg a többi igencsak előrelépés Note5-ről
[link] összehasonlításMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
törölt tag
Jól látod a helyzetet sajnos. Ha elégedett vagy, tartogasd még egy darabig.
-
xhege
veterán
válasz tranceplanet #150869 üzenetére
Nem ismerjük egymást, ne mondd hogy valótlant állítok. Én a saját tapasztalatomat osztottam meg. Lehet te nem ezt tapasztaltad. Feleségem is boldogan használja out of box a Xiaomi telefonját, mert nem használ olyan dolgokat, amiken előjönnének az anomáliák, illetve ha van olyan együtt él vele. Én ha valami nem működött vagy nem úgy működött és kérdeztem a fórumban azt a választ kaptam, hogy fel kell tenni az EU romot, azzal működik, az megoldja. Aztán az EU romon jöttek folyton a frissítések, amik egy hibát megoldottak, egy újat előhoztak. Folyton kellett mókolni, hogy úgy működjön, ahogy én (!!!) akartam. Én ezt meguntam. Hidd el nem vagyok egyedül, mint ahogy vannak olyanok is, akik out of box elgedettek vele. Attól még nem lesz valótlan, amit állítok. Az utóbbi időben többnyire a felsőkategóriát használtam (Mi mix 2s, Mi8, Mi 9t Pro), és ott már ne kelljen mókolni, gcam-ot használni stb. Mégegyszer hangsúlyozom, hogy ez az én egyéni véleményem és tapasztalatom.
-
Dudikoff.
csendes tag
válasz tranceplanet #118545 üzenetére
Én is z3c-ről váltottam most P9-re. Sajnos 5 coll alatt már nincs értelmes telefon, az iSE meg már túl pici. Redmi 4x et már majdnem megrendeltem, de végül a P9 et is közel ugyanennyiért sikerült. Ajánlani tudom, akkuidőben is egész jó...
Ja, és nem a szoftveres gombokkal van a baj, hanem a sony hulladék kijelzőjével. Huawei 3 év gari, 3 hónap kijelzőgarancia, ha véletlenül elejteném...😃[ Szerkesztve ]
-
mark!
őstag
válasz tranceplanet #118543 üzenetére
x compact, p9, xiaomi redmi 4x, mi a1 (nemsokára kapható lesz, stock androidos)
>
-
aimzdaking
újonc
válasz tranceplanet #94051 üzenetére
Hali. Tanacsot szeretnek kerni melyk telefont lenne erdemes megvenni.
Keret kb. 50ezer.
A fobb kikoteseim azok lennenek hogy:
-HD kijelzo(full hd jobb)
-OP. rendszer jo legyen.
-Kamera jo legyen.
-2GB ram minimum.
-Lehetoleg 1-2 napot birjon ki.
-Kijelzo merete 4.5-nel nagyobb ha lehet.Marka nekem mind1.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz tranceplanet #94054 üzenetére
Ha erre gondolsz, akkor ár-érték arányban ez most a legjobb, viszont a B20 LTE-t ez sem tudja.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
m1lan
őstag
válasz tranceplanet #94049 üzenetére
A vidéki LTE miatt a Redmi Note 2 tulajdonképpen nem játszik, viszont ha már Honor, akkor az 5X-et nem néztétek? Snapdragon 615, Adreno 405, 5,5" Full HD IPS kijelző, 2 giga RAM, 16 gb ROM, ujjlenyomat olvasó, fém unibody ház...
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Vangelis
félisten
válasz tranceplanet #94051 üzenetére
Milyen gyógyszer használt?
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
válasz tranceplanet #94049 üzenetére
Másik Note3?
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
GeryFlash
veterán
válasz tranceplanet #46489 üzenetére
Kösz, akkor ez lesz, remélem nem mellé duma, és tényleg megkapja
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
silvergod
őstag
válasz tranceplanet #42649 üzenetére
+1
így kanyarodjunk vissza ide:
érdemes venni még sima s3-at?
vagy amit még néztem s3 lte de az irreállisan drága (majdnem s4 et kapni néhol annyiért ) ugyanúgy mint az s4 mini
s3 lte vagy s4 mini esetleg a jobb választás?
vagy valami teljesen más...első körben 60-70eft ig.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Bkrisz9
őstag
válasz tranceplanet #42649 üzenetére
A válasz az h igen szándékosan. Az én véleményem az h ezzel akarják ráerőltetni az emberre a "felhő" szolgáltatásokat (pl google drive,box stb). A legtöbb nagyobb gyártó (pl sony a boxal) szerződésben van egy-egy ilyen céggel a google a nexusokba pedig a Drive miatt nem tesz sd helyet. Én nagyon más magyarázatot nem tudok elképzelni.
(ha válaszolsz kérlek azt a téma off topicjában tedd)Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
w333
félisten
válasz tranceplanet #40877 üzenetére
Xperia SP !
(#40878) HagaNRG
Lumia 520 vagy Galaxy Ace 2
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Cyberpunk
félisten
válasz tranceplanet #31580 üzenetére
S3-ból csak LTE verziót vegyél akkor az.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest