Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz csucsbicep #186412 üzenetére
Vegán bőr(nek mondott, de amúgy persze műanyag) kék van most a kezemben és tök jó a tapintása/fogása és nem marad maszatos. A fekete nagyon gyűjti ujjlenyomatot. De ha tokot esetleg teszel rá, akkor kb mindegy.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
akos727
senior tag
válasz csucsbicep #186409 üzenetére
+1 a 13T-re.
-
MODERÁTOR
válasz csucsbicep #186409 üzenetére
13T.
Hosszabb támogatást kap, plusz erősebb, jobb, mint a másik kettő.Xiaomi 13T
-
maczera
aktív tag
válasz csucsbicep #181446 üzenetére
Én még a Redmi Note 7-et nyúzom, de ha most kellene váltani, a saját szempontjaimat nézve valahol a Redmi Note 12 PRO 5G 6/128-nál húznám meg az ésszerűségi határt. Ami ez alatt van, az kompromisszumos, ami fölötte, az luxus (nálam nem munkaeszköz a telefon, azaz nem "termeli ki" az árát).
-
MODERÁTOR
-
pit stop
addikt
válasz csucsbicep #112872 üzenetére
640 viszont frissíthető Win 10-re.
Megértem a cserét, csak megjegyeztem, hogy ott az eddig is meglévő kisebb appkínálaton kívül nincs újabb korlátozó (esetleg maga a rendszer, ha nem tetszik).Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Ralond
tag
válasz csucsbicep #112872 üzenetére
Ezért keresem én is az 820-am utódját.
-
addikt
válasz csucsbicep #112862 üzenetére
mit jelent az "MS korlátozásai miatt" kifejezés?
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
monti0222w
addikt
válasz csucsbicep #110328 üzenetére
Esetleg a Redmi Note 3 Pro Kate verziója ami B20 is tartalmazza, ha nem fontos a B20 akkor a RN4 akár az MTK-s procis, akár a Qualcomm procist is vállalhatód, mondjuk erre várnod kell egy csöppet, vagy a már emlegetett Redmi Pro-t.
A hármasból hosszabb személyes tapasztalatom a RN4-el van, ami Helio X20-s procival van szerelve, de semmi hátránya nincs a Qualcommal szemben. aránylag jó a kamerája, nagyon pörgős az egész telo és jól is néz ki, fasza az új lenyomat olvasója is, az aksi is jól bírja, nagyjából ugyanez vonatkozik a másik két telefonra is. -
válasz csucsbicep #110328 üzenetére
Igaz nem nekem Szólt, de Redmi note 3SE ?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
törölt tag
válasz csucsbicep #110297 üzenetére
A Xiaomi Redmi Note 3 SE telót bátran ajánlom neked. Gyors készülék és roppant erős az akksi 4-5 napot simán kibír. /Nem vagyok gamer, hozzáteszem./ Három hete vettem és eddig kifogástalanul működik.
-
smokin
tag
válasz csucsbicep #110297 üzenetére
i'm too old for this shit
-
Bdanyy
addikt
válasz csucsbicep #76916 üzenetére
Ha ujratelepited és nem raksz fel mindenből legfrissebb verziót, valszeg bírni fogja. De felsokategoriaban se várj WP sebességet hosszútávon (2ev pl)
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
dokee78
félisten
Pont ma vettem G620s-t nekem nagyon bejön.
-
w333
félisten
Szerintem egyáltalán nem ... illetve Androidra sokkal több alkalmazás elérhető mint WP telefonra ezért is inkább a Droid mellett döntenék !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
-
tothjozsi96
addikt
válasz csucsbicep #76816 üzenetére
Nem feltétlen gondok vannak vele, másak rajta a színek, inkább ez a helyes kijelentés.
Az egyik barátom pont most vett egy ilyen készüléket, előtte valami Alcatel nem tudom milyen Android-os telefonja volt. Megvette és azt mondta hogy sokkal jobb mint az előző telefonjáé.
Szerintem menj el egy MediaMarkt-ba, az a baj hogy hasonló jelenleg kapható telefon amiben van előlapi kamera az a Lumia 735, aminek azért borsósabb az ára, nagyjából 50 körül van.. -
tothjozsi96
addikt
válasz csucsbicep #76776 üzenetére
Elég egyértelműen ajánlott akkor egy Lumia 535.
Ebben már van előlapi kamera.A sebessége jóval előrébb van az 520-hoz képest. 4 magos CPU meg az 1GB RAM-nak köszönhetően.
Én is most tervezem lecserélni az 520-at, igaz még Júniusban vettem de úgy érzem ki akarok próbálni egy 735-öt és a Telenornál a csomagom mellé jó áron adnak ilyent, mindössze 40.000Ft-ért, szóval szerintem megéri!
-
Gery1987
őstag
válasz csucsbicep #76776 üzenetére
Szolgáltatós vagy független? Ha szolgáltató akkor melyik?
Telekomnál van Lumia 635 ami 4 magos processzor és ahogy elnéztem ők már csak 1GB RAM-al árulják. Az 512-es nincs már. Előbbi a jobb.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Dhampir
félisten
válasz csucsbicep #73092 üzenetére
Nézd meg a Hardveraprós átlagárat és ahhoz igazítsd-olcsóbbítsd, ha el szeretnéd adni a ketyerét.
-
jooker82
nagyúr
-
darvinya
titán
válasz csucsbicep #52231 üzenetére
Ha nem tudják megcsinálni, akkor semmit.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
jooker82
nagyúr
-
darvinya
titán
válasz csucsbicep #52228 üzenetére
Akkor fizetős, de csak a megjavított készüléknél.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
jooker82
nagyúr
válasz csucsbicep #52228 üzenetére
akkor a végösszegbe annyit számolnak fel,amennyit majd nem sajnálnak..
Előre le kell tisztázni,hogy mennyi az annyi.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz csucsbicep #52224 üzenetére
Nyilván addig ne hagyd őket,amig be nem kapcsol az a telefon. Ha garanciális,oldják meg.. Melyik cég?
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
w333
félisten
válasz csucsbicep #52224 üzenetére
Hát ez jó kérdés ... ha jó fejek és belátják hogy nem tudták megjavítani a telefont akkor elvileg nem fognak pénz kérni, ha pénzéhesek lehet a munkadíjat elkérik
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest