Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrydhan
senior tag
En ezt a telot neztem:[link]
szerintetek innen jo vetel? Mennyire megbizhato ez a bolt?
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
bepe79
addikt
Szerintetek megéri váltani Ace 4-ről X5 PRO-ra? A topikjában felvetettem, és ilyeneket írtak nekem:
"Az egész teló úgy ahogy van gyengébb! Meg fogja bánni! Tapasztalatból mondom,olcsó húsnak híg a leve. Ugyan így voltam anno amikor jobb telót kerestem az LG L7II utódjának,mert baromira meguntam hogy még a névjegyzéket sem képes akadozás nélkül kezelni. Megláttam a prestigio 5453 -at,fúúú milyen erős hardvere van,1GB ram stb. Már bekapcsolásnál jött a hidegzuhany,kijelző max fényerő mellett is szinte matt volt az L7 IPS-e mellett,térerő gyengusz,engem szinte mindig rossz minőségben hallottak,ram ürítések ellenére is akadozásokkal volt csak képes a menüben navigálni,melegedett folyamatos netezéskor,navigáció egy vicc,iszonyú pontatlan és ez is eldobálta a jelet. Az akku idő átlagos,ha neteztem rajta akkor gyors merülés. Ezt mind megunva cseréltem le első márkásabb telefonra a kis Ace4-re,amirő csak pozitív véleményem van,nagyon odaver a sok kínai dzsunka telefonoknak,akármennyire is szarozzák,meg hiányolják belőle a mozgásérzékelőt.Most is meg lenne ha nem lett volna egy remek lehetőségem hogy A3-ra váltsak,ami iszonyat sokat fejlődött,nagyon ott van mint külsőleg mint hardverileg."
"A kijelző pedig egy okádék lesz ez után ;D (amúgy a proci is gyengébb....)"
Szerintem előrelépés lenne, a Samsunggal már nagyon tele van a t*köm (nem érek el a belső tárhelyen, nincs közelségérzékelő, stb.), ti mit gondoltok?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
raczger
őstag
Le kellene már cserélnem az LG L9 II-őt, így az alábbi paraméterekkel keresek telefont:
- 50k-100k között
- Lehetőleg újat szeretnék venni.
- Vodafone-os vagyok, ott elég drágák még előfizetésre is a telefonok, így függetlenül venném.
- Hosszútávra, egy jó ár/érték arányú telefont, kb 2-3 évig használnám.
- Mire használnád? Telefonálás, navigáció, sport trackelés (Strava, emiatt a jó akkuidő se lenne rossz), néha fényképezni, Facebook, Viber
- Android
- Fém ház nem lenne hátrány, 5-5.5 col között, 1080p kijelző, min 3gb ramFőként kínai telefonokat néztem, eddig az alábbiakat gyűjtöttem össze:
Xiaomi Mi 4c
Ulefone Power
Xiaomi Redmi Note 3
Huawei Honor 6
Huawei Honor 7
Huawei P8
ZUK Z1
Meizu MX5
Asus Zenfone 2A Ulefone Power és a Xiaomi Redmi Note 3 tetszenek a legjobban, az Ulefone-tól kicsit félek, azt maximum egy mobilarena teszt után merném megvenni, így eddig a Redmi Note 3 a nyerő, amit innen egész jó áron meg is lehetne rendelni. Igazából ennél a telefonnál a kérdés az, hogy ha jól olvastam, itthon nem tudom használni az LTE-t, viszont akkor mi az elméleti legnagyobb sebesség, amivel lehetne ezzel mobilinternetet használni?
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
istnag
addikt
válasz Boriszka78 #92896 üzenetére
M4 Aqua nagyon felejtős a kevés tárhellyel. Nem is értem, hogy tudták annyira elcseszni azt a telefont.
-
Boriszka78
csendes újonc
Sziasztok! Még mindig segitséget szeretnék kérni a p8 lite és az m4 aqua közötti választáshoz. Ha lehet érvekkel alátámasztva. Köszönöm!
-
BenHans
addikt
válasz diegho #92886 üzenetére
Már 5 éve tönkre kellett volna menniük, mert azóta megy a rizsa. Ez gondolom egy elfogulatlan és fröcsögésmentes hsz volt... Milyen mentalitás az ha valaki örülne egy nagy múltú dolog eltűnésének és üdvözli a szellemi termékéből építkezőt ahol gondolkodni már nem kell annyit csak pénzt fektetni a projektbe?
Nincs legjobb az tény, de a HTC több mint egy állami pénzen hízó feltörekvő noname fröccsöntőműhely, ahol a minőség ellenőrzés fogalma ismeretlen, csak dobálják össze az alkatrészeket mint hülye gyerek a legót.
(Nem a Huawei-re gondolok természetesen...)Addig fog tartani ez a mámor míg elegendő piacot szereznek Európában a kínai csodák, aztán szépen megy majd feljebb az ár.
Mindenkinek az a legjobb ami az igényeit leginkább kielégíti. És bizony még mindig van amiben a HTC a legjobb. Örülnék ha igaznak bizonyulna a hír, hogy a következő (2016-os) (nexus(ok) a HTC keze alól kerülne ki.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Wiesn
csendes tag
válasz istnag #92888 üzenetére
Ha Nexust veszel, akkor Google telefont veszel, az részletkérdés, hogy ki rakja össze, ugyanazokból az alkatrészekből ugyanazon a gépsoron, ugyanazokkal a paraméterekkel..... Nem mintha én nem örülnék annak, hogy a HTC, vagy a Motorola csinálja, de ez van.
Dell und Motorola sind meine Favoriten
-
istnag
addikt
válasz diegho #92886 üzenetére
Akkor ő is fan boy , ugye ? Pedig ha valaki, akkor ő próbált már pár telefont.Nekem mindegy ki mit gondol, nem érdekel...
[link]
[link]
Ez az amirol én is beszélek. Nem minden a specifikáció sőt...Egyébként miért jó neked ha tönkremegy a htc? Inkább ne is válaszolj nem szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz istnag #92884 üzenetére
A legjobbtól nagyon messze van a HTC, de ezt egy fanboynak nehéz lenne elmagyarázni, mindenesetre pár éven belül megoldódik a dolog, mert csődbe mennek, vagy megveszi őket valamelyik feltörekvő kínai. A Nexus 6P pedig keresztbe lenyeli bármelyik HTC-t, legyen szó összeszerelés minőségről, kijelzőről, sebességről, kameráról.
-
Wiesn
csendes tag
válasz istnag #92884 üzenetére
Az volt anno, a HTC a legjobb telefon (bár nem is volt konkurrencia), de valahogy beleszürkültek a kommersz kategóriába, nekem kb, a tizedik HTC-m látott szervizt, mert a fém házon a műanyag antennafedél kattogott, ha hozzáértem: kivittem a Zalkára, azt mondták, hagyjam ott, de vállaltam, hogy mire a gari papírokat lerendezik, kicserélem magam. Így is lett.
Mellette se a Sense-t, se a Miuit nem szeretem.Dell und Motorola sind meine Favoriten
-
-
Soybex
őstag
Sziasztok!
Ismerősömnek keresek telefont , lenne pár kritériumom remélem találunk neki valamit .
Elvárásai :
- Ne legyen kínai
- Újonnan
-Sok zenehallgatás
-Csak Hearthstone-t + Mortal Kombattal játszana ( ezeket Wifi-n)
-Mobil netet nem használ
-Kijelző legalább 5 órát bírjon.
- Keret 50-55kRedmi note 2-t ajánlottam neki , meg a meizut csak hát kínai neki..
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Thief
aktív tag
Sziasztok. Kb egy hete kérdeztem, hogy ha a jó akksiidő és egy normális HW érdekelne, mit vásároljak? A mai telefonok leggyengébb pontja az akksi. Nekem ez volt az egyik legfontosabb feltétel, hogy jó kijelző idők legyenek és standbyban se fogyasszon sokat. Sok sok teszt olvasgatása után valahogy belebotlottam a leg egyértelműbb választásba, amit ma meg is rendeltem. Név szerint Nexus 6P. A tesztek alapján a kijelzője az egyik, ha nem a legjobb a jelenlegi csúcskategóriás készülékek között, a hardvere a legfelsőbb kategóriában van ( snap 810, andreo 430, 3gb ram), full aluminium ház, ujjlenyomat olvasó. Azt hiszem, megtaláltam a számomra tökéletes telefont. Olcsóbb, mint a legtöbb flagship, mégis kínál ugyan annyit, vagy még többet. A kamerája kiváló, főleg kevés fénynél, ahol az összes többi telefon buki. Az akksija pedig 3450-es, a tesztekből és kommentekből leszűrve a legdurvább használat mellett is kibír egy egész napot, mivel az amolednek hála a kijelző nem eszik sokat, valaki 7-8 óra kijelzőidőt is kihoz belőle, standby-ban pedig a doze-nak köszönhetően egy egész este alatt 0-2%ot merül.
Aki most gondolkozik telefon vásárláson, csúcskategóriás készüléket akar jó akkuidővel, mindenképp vessen rá egy pillantást.
-
mark!
őstag
Persze, semmi gond ezzel. M9 nagyon jó, review-ok alapján is, és hardver ügyileg is. Ha a kamerája nem zavar (a G4-hez képest) akkor azt vedd. Nekem is nagyon tetszik az a telefon, csak az árával nem vagyok kibékülve.
johnny82sak nekem van a mostani samuknak apple szaga?
[ Szerkesztve ]
>
-
torzo
őstag
Üdv!
HTC M9 és LG4 között vacillálok. Segítsetek már pls! A tesztektől lassan szétmegy a fejem, jó lenne személyes tapasztalatot hallani.
Esetleg más alternatíva ebben az ársávban?
A jó kamera szempont.köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
mulatosdj
aktív tag
Sziasztok! Sony Z1C-t cserélnék le mostanság. Néztem a nagyobb testvért a Z3C-t illetve Iphone 5s-t. Mit ajánlottok nekem? Ezen kivül is fogadok ajánlatokat.(honor,huawei). Árba olyan 80-90 újonnan vagy használtan is akár. 2 évig azért jó lenne ha egy fasza kis telefon maradna és a kijelző ne legyen 5' nagyobb.
-
Boriszka78
csendes újonc
válasz Boriszka78 #92858 üzenetére
Na egy kis segitség a döntésben? P8 lite vagy m4 aqua? Vagy ha valaki tud alternativát, azt is szivesen meghallgatom. Köszi!
-
DaWe94
senior tag
-
djdawed
csendes tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek megéri lecserélni LG G4-et iPhone 6S 16GB-re? Pontosan 100ezret kéne ráfizetnem. Ami fontos, hogy a kamera jó legyen, mivel még nem volt módom kipróbálni, ezért kérném a segítségeteket. Előre is köszönöm.
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Tudtok olyan telót ajánlani, ami biztosan megkapja az MM-et, a kijelző nem nagyobb mint 5.2, és nem túl drága? Max 300 eur...
Köszi
.#proudfather
-
Gibo
senior tag
ok, köszi, így már értem én Vodánál vok, de ott még részletre sem igazán érné meg mert 0 thm-es hitelre ugyanott vagyok egy független készülékkel extreme digitaltol....
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Gibo
senior tag
válasz Boriszka78 #92858 üzenetére
Én is vodás vagyok, kértem ajánlatot, és októberben még a P8 Litera a részleteket összeszámolva kaptam egy 94e Ft-os ajánlatot.Ezek után megvettem a Honor 7-et 300euroért akciósan. Ezzel csak annyit szeretnék mondani, hogy ha van annyi pénzed, inkább nézz egy független készüléket.
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Boriszka78
csendes újonc
Üdv mindenkinek! Vásárlásban szeretnék segitséget kérni. Lassan lejár a hűségem (flottás) a vodánál és hosszabitanék készülékvásárlással. A p8 lite és az m4 aqua között vacilálok, de nem tudok dönteni. Jelenleg egy smart primeot nyúzok, de sokakkal ellentétben nem vagyok megbékélve vele... Köszönöm előre is a segitséget!
-
bepe79
addikt
Én most a Doogee X5 PRO-val szemezek, amiben nagyon jó hw van nagyon jó áron, és méltó utódja lehetne az Ace 4-emnek, csak egy Doogee készülékkel már megszívtam régebben hangminőség terén. Viszont ilyen hardware-ért ilyen jó ár (29-35K HUF, és ráadáusl idehaza is forgalmazza több bolt) csak a mesében van, úgyhogy pár dolognak utánaérdeklődtem most a topikjában, és lehet, hogy hó végén beszerzek egyet. Ti is úgy látjátok, hogy ilyen árban ez a best-buy telefon jelenleg? És ha a hangminőség megfelelő / jó, akkor ez az évszázad vétele lesz (számomra).
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Gibo
senior tag
válasz ObiWan13 #92849 üzenetére
Én a Honor 7-et választanám a felület miatt (EMUI) ileltve nekem szimpatikusabb a kissebb méret (az 5,5 " nekem már túl nagy) , ugyanakkor nem tudom mennyire éri meg a T-Mobile-nál venni, ha függetlenül minden különösebb akció nélkül a hivatalos boltból 349 Euro a telefon.
-
sunnysys
tag
Sziasztok!
Új céges telefont kellene választanom, max. bruttó 80.000 Ft-ig. Munkatársam kicsit utánajárt, és a Huawei P8 Lite-ot fogja kérni. Ránéztem neten, tetszik is, csak sajnos nincs OTG, amire szükségem lenne. Mit ajánlanátok helyette?
- max. bruttó 80.000 Ft,
- új, számlás, itthoni vásárlás,
- lehetőleg minél frissebb Android – hobbi szinten fejleszteni tanulgatok rá, így fontos lenne,
- OTG támogatás,
- IP67 jó lenne, de nem feltétel,
- 5, max 5,2 (ha vékony a keret) méret, mégjobb, ha alatta,
- használat: net, telefonálás, sms, nem szükséges kiemelkedő fotó/videó minőség, jó hangminőség fülhallgatóval előny, néha játék (nem feltétel)Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
-
ObiWan13
tag
Honor7 a Tmobiltól vagy a Redmi Note3 Pro (remélhetőleg EU-n belülről)?
Melyik a jobb?
Elsődleges szempont a jó kamera és a gördülékeny rendszer.
-
Gibo
senior tag
válasz Tuomas #92834 üzenetére
Ott van a OnePlus X is, szeritnem bitang jó készülék, én a páromnak vettem. Amiben magasan jobb a Honor7 az a kamera szoftver., viszont az amoled kijelző veri a az IPS-t (persze kinek mi tetszik...) , hardveresen erős, és 100e Ft alatt van
(A OnePlus X-en van egy áttetsző bugyi, amit alapból küldtek a készülékkel, ezért tűnik majd ugyanakkorának mint a Honor!)
[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
A Honor 7 nekem nagyon bejött, jó telefon saját EMUI felülettel (az iOS-ra hajaz),nem a legjobb,de jó kamerával/szoftverrel. Ami nem tetszik rajta, az egyedül az, hogy nem alulra a kávára rakták a gombokat, pontosabban, hoyg nem választhatok, hogy a képernyőn vagy a testen szeretném nyomogatni őket (holott hely az volna rá...). A megbízthatósága -ahogy azt már írták előttem - meg idővel kiderül milyen, egyenlőre működik
[ Szerkesztve ]
-
Scrydhan
senior tag
válasz istnag #92820 üzenetére
Megbízható bolti simán,játszik,Redmi note 3-mal szereztem én is de nem tudom hogy lehet-e unlockolva kapni elérhető (EU-s) távolságban? B20 meg hogy őszinte legyek nem tudom mit jelent
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
Gibo
senior tag
Sziasztok!
A Cubot X 17 a következő kóddal: "GV_Cubot" 30 Euro kedvezménnyel kapható, azaz 139,99 + szállítás a Geekvida.de-n.
A legfontosabb adatai:
Android 5.1, 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz, 3G: WCDMA 900/2100MHz, 4G: FDD-LTE 800/900/1800/2100//2600MHzProzesszor: 64bit MTK6735A, Cortex A53 Quad core, 1.3Ghz, GPU: Mali-T720
ROM 16GB
RAM 3GBKépernyő: 5,0 ", 2.5D JDI, kapacitív , 16 Millionen szín, 1920 x 1080 Pixel
előlapi kamera 8.0MP hátlapi kamera 13.0MP
-
DaWe94
senior tag
-
-
Kbali
nagyúr
-
őstag
Sziasztok!
Feleségem sony xperia v-jét kellene lecserélni. Ő z3 vagy z5 compactra gondolt De elég sok rosszat hallok mostanában sony-ról, van esetleg valami jó alternatíva (nekem még a honor 7 jutott még eszembe, játékokat nem nagyon használ, de sokat fényképezik)? Neki ugye olyan kellene mint a jelenlegi, csak újabb/jobb Röviden nem nagy méret, jó fényképező, kijelző és akku kellene. Ja és szép...
De kitöltve:
- Árkategória.
140 ezer és alatta.- Használt vagy új
új- Hol vennéd meg?
megbízható hely megér egy kis pluszt (de nem feltétlenül gyári garis magyar)- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
hosszú, örülnék ha 3-4 évet ez is lehúzna- Mire használnád?
telefonálás, fotózás (ez kiemelten fontos), vegyes gyors netezés (g maps, facebook, mail kliens stb.)- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
android kellene igazábólKöszönöm a segítséget.
-
Tuomas
addikt
válasz BenHans #92836 üzenetére
Köszi, utánanézek ennek a HTC-nek
Egyébként még az is kicsit eltántorított a desire x kapcsán, hogy egy butított sense felület volt rajta, tehát pár funkció azért hiányzott.
Várható egyébként, hogy jön a HTC-nek egy újabb prémium telefonja, ahogy látom, ez lassan 1 éves lesz.
Természetesen másoktól is elfogadok véleményeket!
We were here
-
BenHans
addikt
válasz Tuomas #92834 üzenetére
Szia!
A Desire x példára csak annyit tudok mondani, hogy a 3 éves One M7-em (igaz ez csúcskészülék volt) még mindig nincs elfelejtve... Stabil, gyors, és pl tegnap jött kamera szoft update OTA, ezen kívül playen keresztül szervizcsomag stb szokott jönni. És kicsit túl a 2 éven kaptuk meg a máig utolsó android szoftverfrissítésünket. Szerintem egy idősödő készüléknél fontosabb hogy stabil legyen és pattogós mint az, hogy mindig a legújabb legyen rajta 2 év után is. Gari lejárta után ha valaki úgy gondolja rakhat fel más ROM-ot, akár Sense-eset is.
Ha el tudsz menni 150ig és 5" a limit, akkor mindenképpen a HTC M9-et ajánlom. [link] A keretet maximálisan kihasználod, de az igényeknek megfelel és lesz egy bitang jó készüléked. A hardver erős, a szoftver a legjobb + Sense(fagyásról vagy akadásról nem is találsz szerintem hozzászólást a topikjában), sztereo hangszórópár, prémium kialakítás és az ívelt hátlap miatt a fogása is kényelmes. Ennyi pénzért 5"-ig a legjobb választás. A kamera nem hozza a Galaxy S6 vagy LG G4 szintet de bőven elfogadható. Frissítésekről annyit, hogy várhatóan az Android M után a következőt is meg fogja kapni és ezen kívül hasonló támogatást mint amit az M7 esetében írtam.
Olcsóbban, 130 körül a Honor 7 lenne az ajánlatom, de az 5.2"-os.
Még úgysem volt flagshiped, én belekóstolnék az M9-be. Nem hinném hogy az első készhez vétel utáni 2 éven belül megunnád, ezt kb biztosra veszem.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
forzaroma
tag
Sziasztok!
A Honor 4X, a Huawei P8 Lite és a Xiaomi Redmi 3 közül melyiket választanátok?
Olvastam a Xiaomiról, hogy valami kisebb probléma van az itthoni használatnál, ez nem tudom mennyire valós, mert a telefon nagyon tetszik!
Szóval, szerintetek melyik? Mivel az asszonynak lesz nem számít mennyire buherálható, inkább a kinézet lényeges.Vajon ha pl. P 8 Lite-ot ha itt veszem meg, a legolcsóbb verziónál érdemes többet fizetni a hosszabb garanciáért?
[ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Lassan nyugdíjba küldeném Lumia 630-as telefonomat, arról, hogy merre tovább, viszont fogalmam sincs.
Mindhárom (android, wp, ios) platformot átgondoltam, de különböző okok miatt hol az egyik, hol a másik felé hajlok.
A wp-ba nem látom a jövőt, amikor másfél éve megvettem a mostanit, még bíztam abba, hogy alkalmazások tömkelege fog rá érkezni, hát ez nem egészen így alakult, de ettől függetlenül a telefon nem rossz.
Az androidba már egyszer csalódtam, félek, hogy most is így járnék, fagyások, belassulás, az előretelepített, haszontalan alkalmazások tömkelege és a rendszer frissítése pontosabban annak nem frissítése nekem nem igazán tetszett (HTC Desire x volt, egy frissítést nem kaptam rá) stb.
Az apple árpolitikája pedig nem igazán jön be nekem.- Árkategória:
Ez az amit nem tudok eldönteni. Egyszerűen fáj a szívem, hogyha 70 000 ft-nál többet ki kellene adnom egy telefonra. Ellenben ott motoszkál az érzés, hogy soha nem használtam prémium minőségű telefont, viszont 150 000-nél feljebb nem szívesen megyek. Szóval két árkategória játszik: 60-100, és a 100-150 ezres.- Használt vagy új
Mindenképpen új- Hol vennéd meg?
Elsősorban kártyafüggetlenül, ha szolgáltatónál (magentás) találnék egy nagyon jó ajánlatot, akkor ott- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Ismét egy jó kérdés, ha prémium, akkor csakis hosszabb távra. Viszont attól félek, hogy ahogy jelenleg az olcsóbb telefonjaimat is, 1-2 év után megunom, mivel még nem volt prémium telóm, nem tudom a prémium érzés meddig tart- Mire használnád?
Majdnem mindenre. Telefonálás, sms, internet, közösségi hálók, tehát kényelmes legyen rajta pötyögni (a mostanin rengetegszer mellényomok) az otthoni szerverem elérése. Amire nem, az a zenelejátszás (talán elvétve, félévente egyszer), és a filmnézés, valamint játszani sem nagyon szoktam rajtuk.Ja és még egy szempont lenne: nincs tepsi kezem, ezért 5"-nál feljebb biztos nem mennék.
Egy konkrét(abb) kiszemeltem is lenne, ez pedig a sony xperia z5 compact. Valamiért külsőre megtetszett, és ennyi, többet nem tudok róla Sajnos wp-ról nem tudok, hogy idén kijöjjön egy 100 000 alatti telefon, a 950-et pedig nem tudom
Szóval ha tudtok, kérlek segítsetek, ez nem egy égető kérdés, kb nyárig bezárólag tervezem a cserét, de lehet, hogy tolódik, lehet, hogy egyik nap úgy kelek fel, hogy wow, ez akkor kell nekem
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
We were here
-
DonThomasino
veterán
30 körül még mindig a Doogee X5 Pro a legjobb választás ?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Redlight2
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime és Mi4C között vacillálok. Tudom, hogy nem egy kategória. Kérdés az, hogy ér-e +30ezer forintot Mi4C? Méret nem számít az anyag használat meg hasonló. Mi4C-ből persze a 32GB-osat néztem..így tárhelyre is passzolnak. Az a +1GB RAM és valamivel erősebb (?) SoC a rendszer sebességen meglátszódik? Fontos lenne, hogy ne akadjon a rendszer ... illetve 1-2 nagyobb játék is gond nélkül hasítson. Szoftveresen valamelyikkel vannak problémák (esetleg hardversen) ? Sajnos nincs lehetőségem kézbe fogni egyiket sem. Előre is köszönöm!
-
DaWe94
senior tag
válasz potyka126 #92826 üzenetére
Van olyan jó a Motorola, sőt... nagy előnye neki a sallangmentes stock rendszer. Amit tapasztalatból tudok még a Moto G-vel kapcsolatban, hogy iszonyat jól bírja az akksija, nagyon gördülékeny a rendszer és remek képeket lehet vele készíteni szerintem és a Moto funkciók is tök hasznosak .Hamarosan jön rá a 6.0 is (az amcsi készülékek már megkapták). Az idol 3, alulmarad mindkét fentebb említett készülékkel szemben.
-
potyka126
csendes tag
válasz DaWe94 #92795 üzenetére
és véleményed szerint melyiket érné megvenni? P8 lite T-mobil 55-ért online kedvezménnyel, vagy a Moto G3rd gen 68-ért expansys-tól? van olyan jó a 4 magos motorola, mint a 8 magos huawei? A note 2 meg note 2 prime, 5,5"-os méretével már túl nagy lesz nekem.... szóval most arról letettem. ebben az ársávban van bármi ami jobb lenne, és tudná a B20-at? vagy mennyiért lenne ezeknél sokkal jobb teló?
ami még éppen megtetszett: az a One touch Idol 3, a 4,7"-os. Arról esetleg vélemény?[ Szerkesztve ]
-
bmarton7
csendes tag
Sziasztok segítségeteket szeretném kérni, korunk zte blade-jét keresem windows phoneban.
- Árkategória.
minél ocsobb max 30 körül
- Használt vagy új
használt
- Hol vennéd meg?
használtan az aprón
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
hoszú, de elég alacsonyak az elvárások
- Mire használnád?
telefonálás, a gépen a here maps-on megtervezett útvonalakat szinkronizálnám és navigálnék
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
wp8 de jó lenne ha frissíthető lenne wp10 remásodik telefon lenne és ki szeretném próbálni a win phone-t lényegébe csak hívásokra és néha offline navira lenne használva.
méretre mind1 kamera az se baj ha nincs bennesegítségetek előre köszönöm
2 féle vélemény van, az enyém és a helytelen...
-
Scrydhan
senior tag
Üdv
Érdekes módon azért írok erre a csodálatos fórumra mert kezd meghalni az Xperia L telefonom.
Legfeljebb olyan 80-90e ft-t szeretnék rászánni,de az abszolút max az a 100e.
Csakis újonnan szeretném venni (logikusan a 0 perces használt belefér),akár külföldről is jöhetnek de legyen rá rendes gari.
Amik fontosak nekem:
-jó kamera
-kényelmes kialakítás/UI
-szép,kellemes,kontrasztos kijelző.
-lehetőleg ne legyen silány az összeszerelése,(nem fémre gondolok itt,jobb minőségű műanyag is elég) Xperia L olyan mintha bármelyik pillanatban össze tudnám törni a metrón
-lehetőleg ujjlenyomat olvasó legyen benne.Munkára,internetezésre nem használnám,hiszen arra ott a tabletem,de mivel hiába felsőkategóriás (Tab S2 9.7) lehetetlen elővenni a villamoson ha valamit gyorsan meg akarok nézni.Nyilvánvalóan az akadásmentesség nem elvárás ilyen árkategóriában nekem,de a legfontosabb az a gyors,egyszerű UI.
A kínai,itthon nem hivatalosan forgalmazott készülékek is beleférnek ha meg lehet oldani a garit valahogy.2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
60-70 körül keresek androidos stabil, jó üzemidejű telefont. Voda flottás vagyok, hosszabbítás így nem játszik mert bukom a régi olcsó díjcsomagot. Eddig Xiaomi redmi note 3-at és [link] Moto x play-t néztem, bár utóbbi kicsit drágább.Egyéb javaslat ebben az árban?
-
-Faceless-
őstag
válasz RazorDaPro #92792 üzenetére
Rendben köszönöm, akkor még kitolom hátha lesz eustock-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest