Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borg76
tag
Hello!
Droidos telefont szeretnék venni.
Ami fontos:multimédia, fotó+videó jó minőségben, netes alkalmazások skype+viber hibátlan működése, és ha még belefér akkor gorilla glass.Márka igazából mindegy, 60-70 pénzem lenne rá maximum, mindenképpen új telefonban gondolkodok.Szűkös a keret tudom, de hátha van egy titkos favorit ami elkerülte a figyelmem -
Zsombe
senior tag
válasz maggi1886076 #8678 üzenetére
Sajnos nem támogatja az rSAP-t, pedig az lenne a tuti befutó.
(#8679) istnag:
Köszönöm, ezt már átnéztem. Anno reménykedtem, hogy a HTC Desire C is támogatott lesz, de sajnos nem. És az Ace 2 sem.(#8680) nggabi:
Sajnos nem kompatibilis a VW (Nokia) féle kihangosítóval. Gondolom a Merciben nem rSAP profillal történik a BT kommunikáció.''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
dokee78
félisten
Az MWC előtt ritkán szivárogtatnak ki infót a bemutatandó készülékekről?
-
Zsombe
senior tag
Ez nem jó hír. ICS-nél ez gyári "feature", hogy nem támogatja az rSAP profilt? Mert ha igen, akkor sajnos az összes Android 4.0 alapú telefont el lehet felejteni.
Eddig ami infót sikerült begyűjtenem abból azt sikerült leszűrnöm, hogy Samsung Galaxy S, SII és SIII támogatja a távoli SIM hozzáférést, de ezek mind nagyok.Egyébként jól látod, tényleg munkára kell. Úgyhogy olyan telefon kell, amit nem kell állandóan frissítgetni, FW-t cserélgetni. Legyen stabil gyárilag és kész. Lumia 800 tényleg jó lenne a kritériumok alapján, egyedül a súlya nagy egy kicsit, de édesanyám leszavazta.
(#8674) Wa2x_ :
Köszi, de ahogy látom az Xperia P nem támogatja az rSAP-t.''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
persil
nagyúr
válasz maggi1886076 #8671 üzenetére
Igen, igen, valami szerény, de elfogadható telefon(ezért írtam példának az optimus l7 hardverét) minél olcsóbban és a lehető legnagyobb kijelzővel.
De úgy látom sajnos, hogy tényleg nincs sok lehetőség, a felsorolt 4-5 készülékből kell választanom.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
istnag
addikt
Ne legyen igazam,de 99%,hogy az ICS miatt nem működik együtt a gyári BT kihagosítóval.
Azt javaslom 4.1 es telefont keressetek vagy egy Lumia 800 -is megfelelő lehet,(még,ha kizárt is)mert,ahogy a leírást nézem inkább munkára kell,mint frissítgetni(#8674) Wa2x_ :
Az a baj,hogy vszínű nem fognak együttműködni a gyári BT kihangosítóval.[ Szerkesztve ]
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Édesanyámnak nem vált be a HTC Desire C (leginkább azért, mert nem működik együtt a VW gyári BT kihangosítóval), ezért le szeretné cserélni. Ebben kérném segítségeteket, hogy mi legyen az új telefon. Elvárások:
- rSAP támogatás (távoli SIM hozzáférés) a kihangosító miatt.
- ne legyen péklapát méretű. A Desire C méretben nagyon bejött neki, úgyhogy nagyon hasonló dimenziókkal kellene rendelkeznie az utódnak is.
- jól olvasható kijelző
- erős akkumulátor (napi 2-3 óra telefonálás, folyamatos adatkapcsolat, push e-mail)
- lehetőleg Android op.rendszer, de lehet akár BB és WP is, ha meggyőztök miért lenne jobb
- ha Android, akkor minimum 4.0-s
- preferált márka Samsung, kizárva Nokia
- újonnan, kártyafüggetlenül lenne vásárolva, max. 80 ezer Ft (nagyon max. 85e)Gondolom sokan Samsung Galaxy S Advance-t fogjátok ajánlani, de annak már túlságosan nagy a mérete, illetve ha jól tudom az nem támogatja az rSAP-t.
[ Szerkesztve ]
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
persil
nagyúr
válasz Orton96 #8662 üzenetére
Eddig eljutottam én is, de ennyi, kész vége?
Huawei-nek, zte-nek stb nincsen hasonló készüléke? Nagyon nem vagyok képben alsóbb kategóriában(és ez most inkább átok) szóval a készülékek tizedét sem ismerem.maggi1886076
Értem, köszi neked is a választ.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
maggi1886076
addikt
Mást ebben az árban az Alcatel OT995-ön kívül nem nagyon találsz. talán még a ZTE Skate. de az egy kicsivel gyengébb, mint az OT995.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Egy egyszerű, de nehezen rákereshető kérdésem lenne.
4.3 inch-es androidos telefont keresek az alsó kategóriában. Teljesítményre úgy képzelem el, hogy egy lg optimus l7 a leggyengébb, ami szóba jöhet és egy alcatel ot 995 a legerősebb. A használt ára pedig 30-35 ezer forint körül maximalizálódjon.
Rengeteg telefont egyszerűen nem is ismerek, ezért nehéz számomra a keresés.Szrk.:
Tudom, hogy az l7 használtan is sokkal drágább,(ami egyébként vérlázító, hogy egy ilyen felháborítóan gyenge hardverért ennyi pénzt elkérnek) csak viszonyításképp a hardver miatt írtam.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
davidkaa
csendes tag
Sziasztok!
Navigáció/Térkép szempontjából melyik telót ajánlanátok? Nagyon tetszik a Nokia városnéző programja, más gyártó nem rukkolt elő hasonlóval? Elsősorban Sonyt szeretnék, de ilyen információkat nem nagyon találtam :/ De mondhattok bármilyen márkát, ami a kérdéseimnek megfelel! Előre is köszi
-
w333
félisten
-
adam320
senior tag
válasz angyalmano #8654 üzenetére
Talán inkább az LG, a HC a micro sd-nél meg a nagyobb sebességet jelenti, de nem feltétlenül, mert igazából a tároló kapacitást (Secure Digital High Capacity). A kompatibilitás szempontjából az SD foglalatba csak SD kártyát tehetsz míg az SDHC foglalatba SD vagy SDHC kártya is mehet (nagyon kevés kivétellel).
[ Szerkesztve ]
-
angyalmano
csendes tag
Sziasztok!
Írtam már ide, de nem kaptam érdemi választ
2 teló közül vacillálok, a 3. túl drágaSony xperia P vagy LG Optimus L9 a 3. Sony xperia S lenne, de drága
Szövegek olvasására kéne,
netezésre,
zenehallgatásra,
fotózásra ahol az a leglényegesebb, hogy megtudjam örökíteni a dolgot, nem kell prémium minőség, de fotópapíron nézzen ki valahogy
és játszani természetesenÉrdekelne mind 2 telefonról a sok pró és kontra
Samsung galaxy s plusztszeretnék lecserélniMég valami!!
A sima MicroSD és MicroSD HC memóriakártya között mi a különbség? (LG-be utóbbi kellene azért kérdem)
Köszönöm
-
dokee78
félisten
Kis off:
Mi lenne a lehúzott értesítési sáv bal felső sarkában az arckép?
A telefonon használt fő fiók képe?
Ez JB-vel jön? 4.1-ben van ilyen vagy 4.2-vel érkezik?[ Szerkesztve ]
-
Barcageri
tag
Szerintetek függetlenul Nexus 4 mikor éri el 100.000-et itthon? vagy valaki tud segíteni külföldről honnan lehetne megrendelni?
-
viktorhmv
senior tag
Ertem. Igazabol az iPhone-t egy kicsit kicsinek tartom. Az sgs3 tepsisége tetszik, de felek tole h a hetkoznapokban kenyelmetlen lenne. Bar tudom h ez szubjektiv.
Az androidra visszaterve: a lenyeg az az lenne h ugy fusson a rendszer h abban ne legyen hiba. Semmi indokolatlan lassulas, semmi fagyas stb. Ha ezt tudja nyujtani az sgs3 akkor lehet eselye. Ha megvannak ugyanazok a gyermekbetegsegei akkor nincs mese, iPhone.Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
válasz adam320 #8638 üzenetére
Romolgatni biztos h nem szeretnem. Szorakoztam mar ilyen teren eleget az androiddal. Tehat emiatt biztos nem dontok az sgs3 mellett.
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
legenda
válasz viktorhmv #8633 üzenetére
nekem 4s van, 1 éve vettem, és biztos, hogy nem tervezek vele még 2 évre, akkor már gyengének fog számítani!
amennyiben nem zavarna a nagy(obb) méret, úgy egy 2 gigabyte ram verziós s3 (lte) lenne az utód, azzal lehet tervezni még 1 - 2 évre.Pőze; annyira azért nem, talán csak a kijelző mérete...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Szeretnek egy felso kategorias okostelefont vasarolni az elkoveztkezendo honapban. Fuggetlent szeretnek 120e Ft koruli aron, ujonnan, garanciaval.
Ha mar ennyit koltok telefonra nem szertnek tul sok kompromisszumot kotni semmilyen teren.
Ami fontos:
- remek hardver ( 1-2 ev mulva se szammitson elavult vacaknak)
- jo minosegu kijelzo
- jo kamera ( full hd video stb.)
- korrekt akkuido ( tudom h manapsag nem lehet csodat varni de normal hasznalattal legalabb 1 napot birjon)
- erre hasznalnam: fotozas, e-mail, youtube, bongeszes, naptar, telefonalas, smsEddig ezt a kettot neztem ki: iPhone 4s es Samsung Galaxy SIII
Velemenyek?pozitiv vagy negativ tapasztalatok?
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
oleee
tag
csak alap oprendszert használok. a Lumia 800-on és az Xperia U-n kívül hasonló kaliberű telefont tudnátok mondani? valakinek van tapasztalata a Lumia 800-as akkuidejével kapcsolatban? igaz, hogy nagyon gyenge?
-
w333
félisten
Szerintem valami androidos készüléket válasz Xperia U vagy Xperia P
(#8621) KajakFéreg:
Haggyuk már ezt az Super Amoled vs TFT témát mert már fárasztó
Kérlek látogass be egy Media M.-be és hasonlíts össze egy Xperia U-val és látni fogod a különbséget[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kelekyle
őstag
válasz adam320 #8621 üzenetére
Audi vs. Lada ?? Miről beszélsz ?!
"azt meghagyom a kisgyerekeknek", akkor nőj fel!
Kicsit alábecsülöd a dolgokat és nem vagy tisztában a technológiákkal. Látogass be egy T-be és nézd meg azt a TFT-t. HD2ben is szép TFT volt és még van egy pár. Kérdezd meg Bochat vagy Bogot vagy Kindot pár telefon megfordult már a kezükben. (Nem vitatom az IPS és SLCD2 toronymagas előnyét de SAMOLED elbújhat ezek mellett)
Na hellóka.Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
w333
félisten
válasz adam320 #8619 üzenetére
Nem akarok beleszólni de ez szerintem egyáltalán nem telefon lehúzás volt
Nekem is volt már egy pár db. android-os Samsung de megígértem hogy soha többé Samsung
Most nekem is Grand X In van és nem azért mert ZTE fan vagyok hanem azért mert "ár/érték" arányban a legjobb telefon ami létezik most a piacon
Előtte volt Blade I , Defy , Xperia Go, Galaxy S II , és ezek közül még mindíg messzire a legjobb a Grand X INEz csak egy magán vélemény és nem kell figyelembe venni, mindenki azt veszi meg amelyik szimpatikusabb de ha esetleg sz@rt vesz akkor az legyen neki tanulópénz és majd legközelebb jobban átgondolja hogy melyik is legyen az a szimpatikus
-
oleee
tag
Sziasztok!
Középkategóriás okostelefont keresek a Wildfire S készülékem helyére.
ami nekem elsődleges:-gyors, zökkenőmentes rendszer
-elfogadható akkuidő - legalább 1 nap, nagy igénybevétel mellett
-összeszereltségi minőség, strapabírás
-jó kommunikációs lehetőségek
-max 4" kijelzőEddig a Sony Xperia U, és a Nokia Lumia 800 telefonok tetszenek leginkább, közülük viszont nem igazán tudok dönteni. Külsőre mindkét készülék megnyerő, belsőre nagyjából ugyanazt tudják. A fent említett tulajdonságoknak úgy tudom szintén megfelelnek, tehát az oprendszer függvényében tudnék döntést hozni. Bár tetszik a WinPhone, kérdés, mennyire kiforrott. Melyiket ajánlanátok jobban egy egyetemistának, ha elsődleges szempont a mindennapi használhatóság? Pro/contra?
Köszi!
-
-
-
adam320
senior tag
válasz kelekyle #8620 üzenetére
Nem vagyok én semmilyen fan, azt meghagyom a kisgyerekeknek, de egy mezei TFT nehogy különb legyen már egy super amolednél, tudod ladát nem hasonlítunk össze audival, maradjunk ennyiben. Aki meg szebbnek látja azon a színeket, egyértelmű hogy 'a szomszéd nője' szindróma lép fel.
-
drzsoo1
aktív tag
-
w333
félisten
válasz csabi94 #8612 üzenetére
Összehasonlítottam élőben és a Grand X In-nek sokkal szebbek a színek
A Galaxy S Advance-nak olyan tömény nyomott pixeles nemnormális színei vannak mint az összes amoled-nek(#8614) KajakFéreg:
Persze hogy 8mp. de az internet kapcsolattal
Internet nélkül azért neked is lenne olyan 5-10 perc[ Szerkesztve ]
-
drzsoo1
aktív tag
válasz davidkaa #8582 üzenetére
Motorola RAZRi. Prémium anyaghasználat nagyon jó készenléti idő, abszolút egyedi, és még marad pénzed is jó navi soft vásárlására.
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudja, hogy milyen telefonok várhatóak az elkövetkező 2 hónapban, úgy 60-80k közötti árkategóriában? Március vége felé tervezek telefont venni. Eddig a ZTE GXI és Xperia P között vacilálok.
-
kelekyle
őstag
válasz Ricardo #8609 üzenetére
A fehér az gusztustalan a GAdvencen meg a színeket nem látom... A GXIn szerintem minden a helyén van. Abban talán van igazság, hogy fakóbbak kissé a színek de nem észrevehető (Pedig LED FHD monitorról pillantok rá a telefonra). Hardveresen meg erősebb.
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
Ricardo
titán
válasz kelekyle #8606 üzenetére
felbontásban egyetértek jobb felbontás, és az advane pentile (sokaknak bejön, sokaknak nem). A jobb színekben nem igazán. Neked nem tetszik az amoled, ez tiszta, de azért a tények makacs dolgok.
Tesztekből
Grand x in:
" viszonylag nagy betekintési szögekkel és korrekt fényerővel rendelkezik. A megjelenített árnyalatok száma 16 millióra rúg, a színek viszont egy kissé fakó, kimosott érzést keltenek az emberben. "Avance:
"A színek lemásznak róla, feketéje tökéletes, a fényereje sem rossz, betekintési szöge 180 fokos, és még közvetlen napfényben is jól olvasható". -
kelekyle
őstag
válasz curtis2 #8603 üzenetére
nekem a Grand X IN gyorsan pozicionál és pontos (Zsolténál jóval gyorsabban 3.kerületben szabad ég alatt 1-3perc hideg indítással). Amúgy ma összehasonlítottam egy rokon Galaxy Advencevel a telefonom és a képe is szebb a GXInek, természetesebb színek stb... A Galaxyé abszolút nem tetszik. (Ha esetleg ez is szempont lenne, a ZTE hardverben is erősebb és nagyobb felbontás, nagyobb kijelző). Ha S3 összejön az veri mindkettőt.
[ Szerkesztve ]
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest