Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
agabe, pepe091:
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #32895 üzenetére
azok kozul mindegy...amelyik jobban bejon. Galaxy S4, HTC ONE, LG Opt. G, Nexus 4.
Minegyiknek van gyengesege erossege a tobbihez kepest, de mindegyik jo. Nexus 4 arban sokkal lejjebb van, de hasznalhatosagban egy szint a tobbivel.
Ami hardverben erosebb, de tul batar az az Xperia Z Utlra, es annal elvileg a 3giga ram miatt jobb lesz a Galaxy Note 3, ... a ketto kozott (mert normalis a merete, de csak 2giga ram van benne) ott az LG G2-ese.
Miutan atmeneti idore keresel, ezert talan egy jo aru hasznalt nexus 4-el jarnal legjobban (kamerat nem szamitva, mert az csak kozepes foleg sotetben), es azt par honap mulva eladni is konnyebb lehet, mert jobban tartja az erteket mint a tobbi androidos keszulek (egyreszt most is olcso teljesitmenyehez kepest, masreszt tenyleg nagyon jol fut rajta a rendszer, es meg fog is tobb mint egy evig mindig a legfrissebb)[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
válasz maggi1886076 #32877 üzenetére
Köszi!
Kínai vonalon esetleg valami ennyiért, ami kicsit felkapottabb, tehát van esély rá, hogy található hozzá valami értelmes rom?
-
B-L-A-C-K
titán
Melyik most a legjobb androidos felső kategóriás telefon?
-
dokee78
félisten
Attól,hogy több embernek válaszolsz,még 1 hsz.-be is belefér.
Ne stresszeld magad ezért,annyira nincs vasszigor.
Viszont regisztrációkor az alapelveket el lehetne olvasni,bár én sem olvastam el csak jóval később.Az Akai viszont tényleg ocsmány egy jószág és ahogy az általam linkelt "Gyakori kérdések"-nél írták is,már inkább Huawei Y300,ami most Dominoban 30.000.
Szerintem Xperia V,mert még ha nincs is szükséged csepp és por álló készülékre,azért jól jön a védelem,az ördög nem alszik.
[ Szerkesztve ]
-
KMary
csendes tag
válasz dokee78 #32884 üzenetére
Te már másodszor harapod le a fejem...
Az előző választ amit írtam, csak finoman próbáltam írni... mert semmi segítséget nem írtál!!!!Amúgy az is baj, ha mindenkinek külön válaszolok???
Nem értem az oldalon jelenlévő egyes tagok szigorát... nincs 24 órája hogy regeltem, de törlöm is magam a "kedves" reakciók miatt
Amúgy ha ugyanolyan tagok vagytok, mint én akkor miért bíráltok? Normálisan nem lehet reagálni vagy csak egyszer megemlíteni, hogy hol hibáztam, már ha hibáztam...???De tudomásul van véve, hogy persona non grata vagyok!
Eladó? :)
-
pit stop
addikt
válasz rocksztar2 #32882 üzenetére
Ha kell vízállóság akkpr V. Ha nem, akkor T.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
dokee78
félisten
De pocsék szar az a telefon.
Tessék megelőztek. -
KMary
csendes tag
válasz pècsimunkás #32881 üzenetére
Szia!
Igen, szóba jöhet, de csak olyan amire lehet telepíteni kártyáról, és menteni kártyára...
Az AKAI PHA-4802 Glory-t néztem, de arról olvastam olyant, hogy a memóriakártyára nem lehet a programokat rátenni, és onnan telepíteni... nem lehet beállítani, hogy mentsen kártyára.Ha nem így van, akkor elnézést érte, én is úgy olvastam valahol.
Köszi a segítséget!
-
maggi1886076
addikt
válasz rocksztar2 #32882 üzenetére
SP?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
rocksztar2
újonc
Srácok, segítsetek!
xperia V vagy T? esetleg S? mind a három 80 körül van, és eléggé döntésképtelen vagyok...
-
maggi1886076
addikt
-
Frenky89
addikt
válasz maggi1886076 #32874 üzenetére
Jézus, árat elfelejtettem...
80k kb.
-
Frenky89
addikt
Sziasztok!
Defy+ utódot keresek.
Szempontok:
- Android
- min. 1GB RAM, 2×1GHz; ha nem nagy korlátozó tényező, akkor max. 4,5" kijelző (5"-os tepsihez nem tudom, hogy hozzá tudnék e szokni)
- fontos lenne a jó akku idő (ha nem muszáj, akkor kevés netezés után ne kérjen naponta enni)
- pörgős gyári sw támogatás és/vagy jó rom-olhatóság (a Cyanogen-hez már annyira hozzászoktam + hosszú távra kellene)
- inkább új, de nem zárkózom el a használttól sem
- független v. T függő
- (akár távol-keleti szörnyeteg is jöhet)[ Szerkesztve ]
-
szab13
aktív tag
Sziasztok!
Desire S -ről váltanék T-nél egy Xperia Sp-re vagy Desire 500-ra.
Kicsit visszaolvastam és az Sp-ben nem tetszik a gyenge Wifi , de jó pont az erős aksi, hardver
Desire 500-al nekem minden rendben, csak az aksi ...
Általános felhasználásra lenne, zene, net, Gps , kevés játékNem tudok dönteni..ötlet? Tapasztalat valakinek? köszönöm
-
pit stop
addikt
válasz quailstorm #32868 üzenetére
Első szempontnak írja hogy használt
-
rajkonnen
csendes tag
sziasztok. a segítségeteket kérném, mivel tönkrement a régi mobilom és épp telefon vétel előtt állok. Úgy döntöttem hogy most már én is egy okostelefont szeretnék venni és ehhez kérném segítő hozzáértők hozzászólásait, hogy mit tudnának nekem ajánlani.
a főbb szempontok:
használt mobil megfelelő, ár: kb 40e Ft, androidos, mindennapi használatra lenne, nem kell egy erőgép, a lényeg hogy ha pl internetezek rajta azért gördülékenyen mennyen, az akkumulátor tudom hogy az ilyen telefonoknál elég gyenge pont, de jó lenne ha valamivel többet bírna mint 24 óra, és nem szeretnék nagyon nagy méretű készüléket amit már kényelmetlen kézben tartani.ha van valakinek valami javaslata akkor azokat szívesen meghallgatnám, ezzel megkönnyítve a döntésemet. előre is köszönöm a válaszokat
-
atike
nagyúr
Hali mindenki!
Ismét van egy ügyfél, a következő igényekkel:
- androidos telefont szeretne
- lehet akár dual-sim is
- minimum 4.5"-os kijelző, de minél nagyobb annál jobb (gondolom azért 6.3" már túl nagy)
- 1 giga ram vagy több
- minimum 4.1 Jelly Bean fusson rajta (gyárilag, nem akar romolni)
- minimum 1 gigahertz dual proci, de minél erősebb annál jobb
- lehetőleg fehér
- előnyt élveznek a nagy gyártók
- a keret nagyságrendileg 60-65 eFt lenne rá.Fontos, hogy magyarországi beszerzés legyen és ne GSM boltos, hanem valami 27%-os számlás helyről lehessen megvenni.
Mit ajánljak neki?
Találtam egy GigaByte g-Smart Maya M1 nevű csodát, szóval gondolom ilyesmi lesz amit lehet választania...
Előre is köszi!
-
jooker82
nagyúr
[link]Az Edigitálnál gyári garanciával,most csak 75 E ft az LG L9. szerintem ennyiért megéri igy,hogy független is,meg gyári gar.
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
A volt S4-esek a One topikban azt mondják gördülékenyebb a rendszer a One-on mint az S600-as S4-en. Viszont fényes nappal a Samsung jobb kamerában.
(#32849) Simtu: One S S4-es SOC-al idehaza nem került forgalomba hivatalosan. Csak olyat érdemes belőle nézni amit az EU piacra szántak mert a garancia kérdése fontos és EU-n belüliekkel nem nagyon lehet gond. Egyelőre vannak hírek, hogy kap Android 4.2-őt is.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
ma.ci23
tag
Köszi a gyors válaszokat.Az Xperia-ban egyedül az zavar hogy nem IPS...
Vagy csak veszek egy Y300-at plusz tablet..nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
Pantal
senior tag
válasz ma.ci23 #32856 üzenetére
Huawei, vagy az Xperia.
Huawei talán jobban bírja szuflával, plusz 2GB ramja van.
Xperia-ban csak 1GB a ram, de a SoC jobb, kiemelném az Adreno 320-at, ami sokkal jobb a Huawei-ben lévő Vivante GC4000 grafikus gyorsítónál.
4X HD aksija nem bírja jól, emellett képes elgondolkozni sokszor, 4.1-es Android ide vagy oda.
[ Szerkesztve ]
-
ma.ci23
tag
Üdv skacok!
Az lenne a kérdésem hozzátok hogy szerintetek melyiket ezek közül?
LG Optimus 4X HD
Huawei Ascend Mate
Sony Xperia SPFontos lenne a hosszú üzem idő és a gyorsaság...
-
Simtu
senior tag
Sikerült leszűkítenem a kört:
Xperis S vagy One S?
-
pit stop
addikt
Aki Nexus4-et akarna venni, az csipkedje magát, mert már nem gyártják, és Amerikában már raktáron sincs
Azt nem tudja valaki, hogy Sonynál azzal, hogy Z1 kijött, a Z marad, vagy az is megszűnik
-
TCs911
csendes tag
Ti melyiket vennétek?
Sony Xperia SP vagy Alcatel Idol Ultra?
Segítsetek Pro/Contra érvekkel.
10k-val drágább az SP, megéri?[ Szerkesztve ]
-
kisfer
aktív tag
Sziasztok.
Milyen telefont ajánlanátok 35-40k-ig?
Használt érdekelne, általános felhasználás néha multimédia. Most Samsung s8530 Wave 2-m van.
Min.3,7" , 5Mp; 720p videó.Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
Casanova*
veterán
válasz maggi1886076 #32841 üzenetére
kukurikúúúúúú
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Tyer
őstag
-
maggi1886076
addikt
igazából te minden hónapban megjelensz és felesleges köröket futsz. olyan kérdéseket teszel fel, ami felesleges. ennyiért ezek a telefonok vannak.én sem akarok 1 milláért m-es bmw-t.
Xperia T-t sztem 50ig nem találsz.(#32842) Tyer: mert több mint 1millió
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Simtu
senior tag
válasz maggi1886076 #32839 üzenetére
Ha eleged van, akkor lehet, rossz topikot választottál a kotkodácsoláshoz...
De hogy on is legyek:
Xperia T-ről mi a vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
már kezd sok lenni az olyanokból, akik ingyen akarnak normális telóhoz jutni.ez sem jó, az a sem jó, samoled, lg stb... dobj hozzá még egy 50et és találsz neked megfelelőt.ha nem akkor érd be a gyengébbel. amúgy ittam kávét...
-
Simtu
senior tag
válasz maggi1886076 #32835 üzenetére
Neked meg mi bajod van?
-
Simtu
senior tag
válasz maggi1886076 #32829 üzenetére
Jó lenne, kicsit nagyobb felbontással.
-
agabe
addikt
-
Simtu
senior tag
válasz maggi1886076 #32823 üzenetére
Nem mondom, hogy jobb, de nekem valahogy nem jön be az a készülék. Hiába erősebb a hw. Különben sincs 60 alatt, ahogy néztem.
Szóval esetleg más? -
Simtu
senior tag
válasz maggi1886076 #32820 üzenetére
Kövezz(etek) meg, de nekem nem jött be. Egyik kollégámnak van, de valahogy nem az igazi.
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
50 körül milyen androidos mobilt tudnátok ajánlani?
Használtan venném.-min. 4,3" , szép kijelző
-zenehallgatásra megfelelő legyen
-jó GPS
-SAMOLED nem játszik (kivéve ha HD felbontású)
-Minél nagyobb belső tárhelyElsőre az Xperia S-t néztem ki.
Vélemény, javaslat?Köszi
-
Casanova*
veterán
értem,köszi!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
agabe
addikt
válasz Casanova* #32814 üzenetére
kameraban, es (ha gyari gari van) garanciaban az s4 a jobb.
A kijelzoben meg annyi a fontos kulonbseg, hogy S4-es kijelzoje kevesebb fenyerovel rendelkezik (de jobb mint sz S3-as es azzal is el lehetett lenni), igy direkt napsutesben jobb tud lenni a HTC.
S4 kijelzoje be is eghet, de ha gyari garis, akkor 20perc alatt a megrendelt helyen cserelik azt is 26 honapon belul. -
dokee78
félisten
válasz CilaCica #32811 üzenetére
Van Duál simes topik is ott érdeklődj mindjárt linkelem. Android DUAL SIM (két SIM) okostelefonok topikja
Ha nem kell kínai akkor majd valaki ad tippeket itt.Ha egyszer írod ki akkor is válaszolt volna valaki.
Nem vagy te csaj,valld be.
[ Szerkesztve ]
-
CilaCica
újonc
Sziasztok!
Szőke nő segítséget kér! S.O.S.
Szeretnék egy "nekem való, normális" dual telefont!
Szeretném kérni a hozzáértők segítséget!
Lehet, hogy az elvárásaim is szőkék:
Max 50000 Ft-ig tudok elmenni, persze csak új teló érdekel, kezelje egyszerre a két kártyámat, ne faggyon le, ne legyen szőke, androidos legyen, a letöltés ne tartson hosszú percekig, ne akadozzon ha több program fut egyszerre!
Tud valaki ajánlani valamit?Előre is köszönöm: Cila
-
CilaCica
újonc
Sziasztok!
Szőke nő segítséget kér! S.O.S.
Szeretnék egy "nekem való, normális" dual telefont!
Szeretném kérni a hozzáértők segítséget!
Lehet, hogy az elvárásaim is szőkék:
Max 50000 Ft-ig tudok elmenni, kezelje egyszerre a két kártyámat, ne faggyon le, ne legyen szőke, androidos legyen!
Tud valaki ajánlani valamit?Előre is köszönöm: Cila
-
Riuko
senior tag
Itt és más fórumukon sem ilyen betűtípussal írunk, kérdezünk. Egy hozzászólásban esetleg ki lehet emelni egy két szót, de ez a funkció nem arra van, hogy minden félkövér legyen. Semmivel sem kapsz így hamarabb választ a kérdésedre, sőt.
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
szadam123
csendes tag
Sziasztok!
Légyszíves segítsetek telefont találni 150k-ért. Mivel nem kevés pénz ezért nem akarom elbagatelizálni a dolgot.
Gondolkodtam HTC One, SG S4-ekben, de HTC még mindig 170k-ért van míg S4 155k körül(számla kell róla, ezért ennyi).
Több napja ülök a mobilarena-s tesztek cikkek, fórumok felett de egyre nagyobb a zavar a fejemben.
Ilyen árkategóriában van még telefon ami szóba jöhet?
Előre is köszönöm a segítséget. -
KMary
csendes tag
Sziasztok!
Tönkrement telefonomat szeretném kiváltani egy Androidos telóra.
3 telefont kaptam kipróbálásra, mindegyik dual simes.
Prestigio MultiPhone 3540 DUO
Samsung Galaxy Y Duos
Sony Xperia E DualNekem , mint leendő első androidos tulajdonosnak a Sony volt a legkönnyebben kezelhető.
A Prestigio nagyon bonyolult telefonkönyve megrémisztett.
A Samsung egy kicsit gagyinak tűnt...Most már egy hete nem tudok választani, mert amik tetszettek volna, azokról csak rosszat, de legalábbis nagyon sok rosszat olvastam. Mindig valahogy a Sony-hoz lyukadtam ki.
Most is , ahogy keresgéltem, olvasgattam a telefonokról , bukkantam rá erre az oldalra, és örömmel vettem észre, hogy hozzáértő emberektől gyors segítséget kap minden kérdező...
Ebben a reményben regisztráltam én is...Szeretném a segítségeteket, véleményeteket kérni, hogy egy olyan telefon tulajdonosa legyek, amit ismét évekig szeretni fogok.
Ami lényeges:
Újonnan max. 40-50 000-be kerüljön.
3,5"-nál ne legyen kisebb, de 4-4,5" ne legyen nagyobb
GPS (műholdas) vételre legyen alkalmas
Alkalomadtán internetezésre is használnám, viszont azt nem szeretném, hogy egy oldal percekig töltsön be. (Régebben nézegettem SE X10-et is - az még nagyon lassú volt.)
Ha több progi fut, ne legyen észrevehető, ne akadozzon...
Dual SIM nem feltétel, de ha van, nem gond
Összegezve: telefonhívás, SMS, könnyű kezelhetőség, GPS, és gyorsaság.
Nem fotózásra használnám, kamera nem lényeges!Mit javasoltok? Szerintetek melyik készülék a legjobb ebben az árkategóriában?
A segítséget előre is köszönöm![ Módosította: Morris ]
-
ALI_G
veterán
Hi,
Korábban megbeszéltük, hogy galaxy s3 mini-t veszek ajándékba, de hiába kerestem boltokban, az olcsó áron hirdetett készülékek csak 3 hetes előrendelést követően lennének meg.
Valaki vásárolt mostanában ilyen készüléket 55-60.000 Ft-os áron, fehér színben ahol volt raktáron?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest