Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M-63
tag
válasz Sgr_A #179926 üzenetére
Alzanal nálunk olcsóbb is a samsung, papíron talán jobb is valamivel, de áruld el kérlek, mikor láttál engem egy x.r.n. 12 pro-t ajánlani, mint jó ár érték arányú telefont? Most azért, mert azt mondtam, hogy a samsung messze áll a jó ár érték aránytól, nem jelenti azt, hogy a xiaominal minden egyes telefon olyan. Sőt annyira nem, hogy ha (most az árakat nem tudom, mert 300 felett soha nem nézek telefont) 4-500 ért kéne vennem telefont messze nem xiaomi lenne. De ez nem azt jelenti, hogy nem lehetnek nekik jó árú telefonjaik (poco)
Amúgy én nem tapasztaltam olyat, hogy nem veszi fel, 10%on felteszem fél óra múlva 100%on leveszem és végtelenül örülök neki, nekem más bajom van a telefonnal, amit nem értek, de letesztelem és ha nem jó még mindig vissza tudom küldeni és akkor mi van? Ja persze, nem lehet baja, meg fail, hogy van egy baja a telefonnak, amikor a többinek meg nincs, ilyen probléma csak egy xiaominal van, mert szar telefonok, tudom én.
Hol vennék én 12pro-t 350+ euróért? Ugyanúgy egy a34et? Eszembe sincs, hát 450€ert tavaly csúcskategóriás telefont veszek. De vegyük a közép kategóriát. Van két telefon, egyik erosebb prociban, a másik meg kap 6ev támogatást. Amelyik erősebb prociban, az jó esetben gond nélkül fog menni, akadás mentesen, de a másik már akadozni fog. Igen tudom hát nem lesz biztonságos, meg feltörik, meg persze mindent is bele lehet beszélni.
De figyelj, nekem ehhez nincs kedvem, te érvelsz, jó dolgokat hozol fel, végig olvasom és megértem, amit én hozok fel, az számodra, meg a másik fórumtársaknak hülyeség, mert annak gondoljátok, szóval nincs is értelme így vitázni. Szal mostantól én is csak samsungot és iphonet fogok ajánlani, vagyis inkább nem is írok ide többet, kár a gőzért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Horgász topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Eladó iphone 15 pro-t keresek!
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- iPhone 13 Pro 512gb, független, garanciális, hibátlan, 86% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest