Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M-63
tag
válasz ubyegon2 #179195 üzenetére
Ha egy telefont telefonként használok, akkor a 870-es procit is fura gyengének olvasni, de már semmin nem lepődöm meg. Aki nem játszik, az nem is érti...
Jó egy kicsit erősen fogalmaztam, csak a teljesítménybeli különbségre akartam hangsúlyt fektetni, hogy a 8 gen 1 nem egy szint a 870el. A 870is bőven elég lenne, csak hát ha már pénzt adok (és az eddigiekhez képest nagyon nem keveset), akkor azért legyen már minél jobb meg minden de ez ugye érthető is...
akkor az tényleg jó vétel, ami tény, hogy a 12-es sorozat kamerában meg display-ben szerintem veri a kategória többi szereplőjét, kompaktságában meg nincs is más versenyző.
Nekem a jó telefon mindig ott kezdődött, hogy erősebb hardver az árkategóriában és tűrhető kamera, ez volt ugye 80 ezerig. Ha esetleg csúcs kategóriás, de kettővel öregebb hardvert kaptam annó közép kategória áron, nekem a többi már nem is számított. De most, hogy nem 80, hanem 160 a max, így az elvárások is tolódtak, a csúcs hardver maradt, mert az nálam alap, ha nem csúcs, már nem is érdekel a telefon (ugye a 160as kategóriáról beszélünk, nem a 100 alattiról). Jó nyilván a 8 gen 1 nem a leg csúcsok csúcsa, mert van 8 gen 2, meg ha jól látta 8 gen 3is, de még talán nincs telefonban, de jóval drágább telefonokba is ez van még, nekem ez így meg is felelde talán egy adott telefonról nem is egy másik telefonról szóló cikkből akaurunk megtudni lényeges infókat.
Öszesen 22 telefont néztem ki, értelemszerűen elolvastam mindről a magyar teszteket és a külföldit is, innen tudom Nem úgy volt ám, hogy na xiomi 12est akarok venni, olvassuk el a poconál, hogy mit is írnak a xiomi 12 es szériáról de ezt így leírva vicces is én mikor először haldokolni kezdett a teló a poco f4 gt-t néztem ki, hogy fú meg hű, meg a 12x et csak utána bővült a lista
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone 13 Pro 512gb, független, garanciális, hibátlan, 86% akku
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 PRO MAX - 128GB - Független
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest