Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szelest402
újonc
válasz Viktor0610 #121894 üzenetére
Csak az áruk alapján zártam ki ezt a 3-at, de nyilván azzal tisztában vagyok, hogy ezek a csúcs készülékek manapság. Ajánlották a Xiaomi mi mix 2-t és a One plus 5t-t. Vagy érdemes lehet várni még 1-2 hónapot a vásárlással?
-
galuska95
aktív tag
válasz Viktor0610 #121897 üzenetére
írta hogy nem akar 240ért venni telót, az s7edge szintjét hozza a mi a1, kamerában marad el.
de ha fentebb tornázzuk az árat akkor oneplus 5t -
MODERÁTOR
-
galuska95
aktív tag
válasz szelest402 #121893 üzenetére
xiaomi-k között nézz szét, az egyik legjobb választás a mi a1.
-
MODERÁTOR
válasz szelest402 #121893 üzenetére
Milyen tapasztalatok alapján zártad ki ezt a három, szerintem elég jó készüléket?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
szelest402
újonc
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Jelenleg egy Samsung S7E telefonom van, lassan 2 éves. A kijelzőt cserélni kellene mert a jobb alsó sarka szilánkosra tört, és az aksi is kb fél napot bír csak ki. Szóval úgy döntöttem lecserélném. Szeretnék valami kínai telefont venni, ami kb. hasonló tudassal bír és nincs már kedvem 240k -t fizetni ismét, főleg úgy hogy kb 2 évente úgyis cserélődik majd, eddigi tapasztalatom alapján. Szóval S8, Iphone X, Huawei M10 kizárva.
Szerintetek melyeket érdemes alaposabban megnézni és közülük választani? 2-3 opció elég is lenne mert sokból nehezebb a döntésElőre is köszi!
-
pachito
őstag
Sziasztok! Anyukámnak szeretnék első okostelefont venni, olyan 40k környékén. Teljesen kezdő, szerintem majdnem csak telefonálásra/smsre használná illetve néha 1-2 képet lőne vele. Én ezeket találtam, esetleg van olyan köztük, amit ajánlanátok vagy valamit kihagytam?
- Huawei Y6 2017
- Xiaomi Redmi Note 5A
- Lenovo K6
- Nokia 3
- Motorola Moto CKöszike előre is!
-
pit stop
addikt
válasz Medical #121862 üzenetére
Többiek leírták miért, annyival még kiegészíteném, hogy HTC-t megvette Google, tehát valószínű erre a legbiztosabb a hosszútávú frissítés a felsoroltak közül - ami Neked szempont volt.
Azon kívül amit már elmondtak többiről Nokia 8-hoz tudok még hozzáfűzni, nem régen írt egy tulaj, hogy szoftveren még most is van mit reszelni, és régi Nokia szervízháttér sincs meg hozzá itthon.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
galuska95
aktív tag
-
legenda
válasz Medical #121862 üzenetére
Szia,
Amennyiben belefér a keretbe, úgy hosszú távra szerintem (is) a Mate 10 Pro, 128 GB tár és 6 GB RAM jó ideig elég lesz, eleve Oreóval jött ki, emiatt új frissítési metódust kapott, tehát emiatt sem kell aggódni, NFC és B20 adott, fotóban is jó - automata módban jobb jelenleg az U11, de ezt csak akkor merem bátran kijelenteni, ha csak az egykamerás képességeket vetem össze, viszont én már nem vennék telefont egy modullal, mert megszoktam és megszerettem a két modul adta előnyöket - a Nokia 8 kivétel, hiába a két modul, ott például nincs veszteségmentes zoom, mert más technológiát használnak -, ha meg tudja valaki használni a Pro módot, netán a RAW sem áll tőle távol, akkor pláne jó a Mate -, akkumulátoros üzemidőben és még néhány tekintetben meg az egyik legjobb jelenleg a Mate 10 Pro.
Az 5T-hez és a két U10-hez csak futólag/felületesen, de a többihez volt/van szerencsém a gyakorlatban alaposabban is tesztelve.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
qltsar
veterán
válasz egil2 #121881 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz, tudod venni itthon is, itthoni garanciával (1 év), pár nap és ki is szállítják, nemtudom mennyire lehet itt reklámozni, ha nem találod meg írj rám privátban, és belinkelem a webáruházat.
Szoftverfrissítéseket is kapni fogja szépen 2 évig biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
egil2
csendes tag
Sziasztok!
Kérem segítsetek ötletekkel, kitöltöttem a kérdőívet. Céges Lumia 640 dual SIM-et cserélnék.Árkategória: 50-75e Ft.
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 2-3 év
- Mire használnád? Kevés telefonálás, főleg okos funkciók
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Mindegy, de szerintem Android (Microsoft-ról váltok)
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5"-tól felfelé (olvasószemüveg, nagy tenyér és sok cikk/email olvasás miatt)
Mire szeretnéd használni, mi a fontos? Dual-SIM, Web, emailek, GPS, zenehallgatás, relatív kevés telefonálás és sms, rövidebb klippek, teljes filmek viszont nem jellemző. Közösségi alkalmazások és játékok sem.Köszi
-
MODERÁTOR
válasz Medical #121876 üzenetére
Nem egészen értem, milyen magyarázatot vársz még, miután ketten válaszoltak neked. Pláne nem értem a smiley-t.
Az U11 szerintem is a legjobb ezek közül, mert kamerában az a legjobb, a többiben nem igazán van különbség a készülékek között. Max. olyanokban, amiket nem írtál. Pl. akku-üzemidő, kijelzőméret.Xiaomi 13T
-
Medical
aktív tag
.......és másban?
ESETLEG EGY SORRENDET TUDNÁTOK NEKEM MONDANI?
A listát szeretném legalább leszűkíteni, legalább 3-ra!
Nem árt egy kis magyarázat sem.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
Medical
aktív tag
Nos valaki, erre? [link]
Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
-
Winne
nagyúr
P10 és az A1 között mekkora a különbség teljesítményben? Procit és videovezérlőt kérdezem elsősorban, ha van erre valami százalékos tipp. A kamerát látom, hogy azért van komolyabb különbség, de azt még könnyebben fogadom el, mintha a telefon lassú lenne.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
NoOne1976
őstag
Most a dual simes Nokia 5 55ezer a MM-ban. Van ebben az árkategóriában (max. 60-ig) jobb vétel? Főleg fényképezés szempontjából beltéren.
-
MODERÁTOR
-
TGWH
őstag
Üdv.
Megint telefon kellene, megint itt vagyok
De minek, mert ott a Xiaomi Redmi 4X 3/32, van jobb ajánlat nála?
Vernee M5 4/32, esetleg, netezni, facebookozni kellene, meg fényképezgetni, gyengébb a kamera, maga a telefon (rendszer, stabilitás, megbízhatóság) mennyivel rosszabb mint a Xiaomi?szerk.: esetleg jön ki valami új egy hónapon belül?
[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
Ájvé
veterán
válasz Dluinet #121861 üzenetére
Nem, Redmi 4X-ből csak Snapdragonos van, Surge S1 pedig az első Xiaomi által tervezett SoC (nem ő gyártja, hiszen nincsenek gyárai, mindenki gyártatja, talán a Samsung gyárt maga is). Mi 5c-ben jelent meg a Surge S1 ahogy a linken is írják, de Redmi 4X-ben sose volt. TSMC gyárt a Xiaominak (többek közt).
[ Szerkesztve ]
-
Medical
aktív tag
Sziasztok
Úgy volt, hogy Karácsonyra lecserélem a Lumia 640 XL telefonomat, ez nem jött össze!
Közben a korábbi összeget, úgy néz ki,feljebb tudom emelni!
Jelenleg 160eFt van rá.Alábbi mobilok tetszenek!
Kérlek benneteket segítsetek a legjobb kiválasztásában a következő szempontok figyelembe vételével, esetleg egy sorrendet állítanátok fel.
Hosszú távra gondolok,
Legjobb fotó készítés,
Legmegbízhatóbb,
Hosszú távra legyen rá, frissítés.
Tudja az NFC-t.
B20.Nokia 8
Huawei Mate 10 Pro
Huawei P10 Plusz
HTC U10
HTC U11
OnePlusz 5T[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Dluinet #121856 üzenetére
Galileot alig néhány tucat készülék tud, szóval azt hagyjuk.
Igen nyilván lehet játszani, mint LTE Bandekkel is. Ettől függetlenül a SoC nem lesz teljesítményben gyengébb, esetleg ha gyengébb minőségű RAM-ot tesz bele, de más téren nem lehet rosszabb. Én ezért írtam, mert ez hülyeség. A gyártó biztosítja a megadott paramétereket, szóval 8 mag 2Ghz akkor az annyi (azt hogy hány volton tudja meg megint más kérdés, ettől függetlenül nem lesz lassabb).(#121858) local1:
Nem erről volt szó, csak példaként hoztam fel.(#121857) Viktor0610 :
Persze, minek fizessen többet ha a piacra amire szánja nem szükséges, értem a B20-ra. Ezt sok más gyártó is megjátssza. Nem erről volt amúgy szó, azt írta Dluinet hogy SoC gyengébb teljesítmény (szóval CPU és GPU), én ezt vitattam, szerintem ez hülyeség. Eltérés lehet a gyengébb RAM vagy a módosított Android (MIUI) miatt, esetleg más tényező ami közre játszhat, de olyan nincs hogy a SoC gyengébb mint a gyárilag megadott értékek.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Ájvé
veterán
válasz Dluinet #121854 üzenetére
"-ugyanolyan procival a Xiaomi gyengébb, mint más telefon, de nem annyira hogy észrevehető legyen
-lassabb memória"
Ezeket miből szűrted le? Memóriát még alá írom, azon biztos spórolhat, de a SoC? Azon azért nehéz így spórolni, persze biztos ott is van A meg B stb. minőségű darabok, viszont ha 2Ghz-en megy akkor az annyi, nincs olyan hogy lassabb lesz mint egy ugyan olyan SoC azonos órajelen (persze lassabb RAM-al már lehet különbség). Még mondhatod hogy MIUI nagyon fogja a hardvert és azért lassabb (ezt még inkább alá is írnám). -
nagyúr
válasz Rekureku #121848 üzenetére
-kevés reklám
-kevés fejlesztés
-a SOC nem minden részét vásárolják meg (pl QC2 és/vagy B20 liszensz)
-ugyanolyan procival a Xiaomi gyengébb, mint más telefon, de nem annyira hogy észrevehető legyen
-lassabb memóriade Veerne az már túlolcsósított, nagyon ingadozó minőség
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Ájvé
veterán
Így szerez piacot, azért ilyen olcsó. Olcsósága abban rejlik hogy kevesebb pénz megy el marketingre (Samsung esetén ez például elég tetemes összeg), nincs nagy kiépített üzlet hálózata, szóval ezeken spórol és így olcsóbban adja a készülékeit mint a "nagyok". Ezen felül kevesebbet keres egy eladott készüléken mint mondjuk Samsung vagy Huawei. Ezt más téren kompenzálja, már rengeteg mindent gyárt és sok üzletbe belekezdett, szóval nem csak mobil van (mint a Samsung sem csak mobil üzletága van), sőt kínában van saját online felülete ahol kapcsolódó termékeket vehetnek (témáktól kezdve sok mindent, szóval készülékeken keresztül értékesít is). Amúgy csak a "nagyokhoz" képest van féláron, kínában vannak olcsóbbak is, persze nem A brandről van szó.
Volt ilyen hír, hogy kémkedik. Küld adatokat, de ezt lehet is tiltani tudtommal. Egyébként meg nem gyűjt közel sem annyi adatot mint mondjuk a Goggle, gondolom feltűnt már ha valamit keresel az interneten akkor utána rengeteg banneren ezzel kapcsolatos hirdetések mennek, szóval adatot mindenki gyűjt. Fontosabb kérdés hogy mire használják és ezt mások meg tudják-e szerezni, illetve hogy kinek adják ki. Szerintem ebből a szempontból nem aggályosabb mint bármely más multi ami ugyan ezt csinálja. Ha ezt el akarod kerülni, akkor nem is tudom, menj nagyon mélyen a föld mélyére, vagy hagyd el a bolygót(#121849) abflc:
"nagy számba gyártják a készülékeket, az eszközökből pedig nem mindet rakják össze nagyon perfektül, mint mondjuk a Samsung, de a drágább típusokra több időt fordítanak."
Mert van aki nem így csinálja? Vannak mobil manufaktúrák vagy hogy gondoltad? Minőségre pedig nem nagyon lehet kifogás a Xiaominál, igen az olcsóbb Redmi széria nincs olyan összeszerelési minőségben mint a Mi széria, de hát azért olcsóbb. Samsung is elég gyenge alsó kategóriában, egyszerűen ezen az áron nem tudnak olyan minőségben gyártani mint felső kategóriában.[ Szerkesztve ]
-
pit stop
addikt
válasz mouzrr #121832 üzenetére
Akkor szerintem vegyél egy S7-et - abban megvan az AMOLED, de olcsóbb; azt mondtad a teljesítményét úgy sem használod ki.
Amúgy én aktuális előtti flagshipeket néznék, megéri ha hosszabb távon gondolkodsz. Ha olcsóbbat veszel szerintem nem húzza addig, mint a G4-ed.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Soybex
őstag
Valahogyan bekell neki törni a piacra. És még így is megéri neki mert van profitja rajta. Xiaomi esetében a kémkedés veszélye nem áll fent, viszont rengeteg olyan kínai brand van amiben megtalálható a malware vagy egyéb finomságok. De általaban ezek itt meg se fordulnak. Xiaomi-nak is vannak gyengeségei ha jobban megnézed. Pl. a kamera. Viszont cserébe kapsz egy erős hardvert és egy remekül összeszerelt telefont.
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
törölt tag
Gondolom azért ilyen olcsó, hogy/mert
- be tudjanak törni a mobilos piacra (ami sikerült), jó telefonokkal, jó árakkal (így több vásárlójuk lesz, mert az olcsón árulnak)
- nagy számba gyártják a készülékeket, az eszközökből pedig nem mindet rakják össze nagyon perfektül, mint mondjuk a Samsung, de a drágább típusokra több időt fordítanak.
(persze ez alatt nem azt értem, hogy rosszul vannak összerakva, de azért nem lehet a legjobb)Több érvet nem tudnék most így hirtelen mondani - a mostanikat se voltak jók. Valamint semelyik Xiaomi felhasználót nem szeretnék ezzel megsérteni, bevallom a MIUI tök szép szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Rekureku
tag
válasz Viktor0610 #121813 üzenetére
Egyébként mint azt nem értem a Xiaomiban hogy miért féláron van a többihez képest?
Meg régebben lehetett olvasni hogy kémkedik a felhasználó után...vagy nem szabad mindent elhinni?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az Alpha-ra panaszkodtak, hogy elveszti a térerőt sok esetben.
Szerk.: Most látom a max. árat. Esetleg még az A3 2016-ot tudom javasolni, rokonomnak olyan van, több, mint egy éve, és jól megy még most is, pedig 1.5 GB RAM van benne.[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
válasz Viktor0610 #121843 üzenetére
Rendben köszi! Jah az akkummlátor se utolsó szempont. 😁
-
Soybex
őstag
válasz Hardver Arc #121840 üzenetére
5' nem férne bele?
Mert akkor ott lenne a Galaxy s5 is. Mai napig remek kis telefonAz információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
MODERÁTOR
válasz Hardver Arc #121840 üzenetére
Akkor az Alphát vedd.
Gyors, és az akkumulátorára is jókat írtak, úgy emlékszem.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #121835 üzenetére
Rendben, köszi!
Huawei-vel és a Samsunggal is van tapasztalatom, majd még elválik, hogy melyik lesz, de a Huawei az, amelyik a legjobban bejön a három közül. -
Hardver Arc
senior tag
válasz Viktor0610 #121838 üzenetére
A lényeg hogy 4.7 coll legyen. A felsoroltak közül meg csak az alpha lenne 4.7 meg a htc asszem ebben az árkategoriában..
Jah igen nem írtam hogy Angliában élek..
Jelenleg egy i5s van magyar kàrtyával a telekomnàl kamu a ingyen függetlenítés mert valahogy nem jött össze..
És a giff gaff kártyámhoz akarok másik telot..[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz Viktor0610 #121838 üzenetére
100 fontot írt, nem 100k-t.
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
MODERÁTOR
válasz Hardver Arc #121837 üzenetére
100 ezerből majdnem kijön a P9 is, sőt.
A topikjában kérdezd meg, melyik GSM-bolt ad hozzá gyártói garanciát, mert sok hely van, ahol 100 alatt megvehető az is.Xiaomi 13T
-
Hardver Arc
senior tag
válasz Viktor0610 #121833 üzenetére
Bocsi elírtam P8...
Kb 100font amit ràszànok. És ezek vannak egyforma árkategoriában. Nem fontos hogy 2017es legyen.. ebayon még a lg G3 nézegettem..
A G2 minit imádtam 2016-ban..[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Huawei P9 Lite 2017
Nokia 5
Samsung Galaxy J5 (2017)Ezek közül szerintetek melyik a legjobb? Xiaomiból csak a Note 4-es van, de az túl nagy. Szolgáltatónál lenne megvásárolva.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Hardver Arc #121831 üzenetére
Ezek közül én a P9-et venném.
Az összes többi "ezeréves".Xiaomi 13T
-
mouzrr
őstag
Sziasztok. G4-et szeretnék leváltani majd a közeljövőben, de nem tudom milyen telefon érné meg. Nézegettem az S8-at, Honor 9-et, és a Xiaomi MI A1 is tetszik. Igazából nem is kellene flagship, mivel nem játszom telefonon, és a kamera sem kell hogy egetrengetően jó legyen. Ami zavar a G4-en, az a rettentően kicsi üzemidő. Az S8 elég drága, viszont még sosem volt AMOLED kijelzős telefonom, és gondolom hogy ha sötét témával használnám akkor ott hosszú üzemidőt tudnék vele elérni (amiket használok sokat: Messenger, Reddit és tanulás Adobe Acrobaton vagy Office programokkal).
Saját tapasztalatot is szívesen meghallgatnék!
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Okostelot szeretnék venni androidosat àtlagos felhasználásra (netezès,youtube,zenehallgatás,telefonálás)..Van 4 jelöltem:
Samsung galaxy alpha
Htc m8 vagy m9
Huawei P9Melyik lenne ezek közül a jobb és miért?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
98bja
senior tag
Eustock vélemények?
-
törölt tag
dantre: Nagyon szépen köszi a segítséget! Őszintén szólva nekem nagyon bejön az ötös, szolgáltatónál meg nagyon jó árban van. (csomagba)
Rekureku: P9 Lite mini tényleg sokkal jobban megéri, mint mondtam, nekem P8 Lite-om van, az aksija elég gyenge, nem egy mai kiadás, fényereje nem valami szuper, és még sorolhatnám. Tehát akkor inkább már tényleg P9 Lite mini. -
törölt tag
Sziasztok!
Samsung galaxy s4 zoom keszulekem utodjat keresem.
Létezik az újabbak közt olyan aminek rendes kitolhato optikaja van? -
sharp4
őstag
válasz stigma #121823 üzenetére
Oneplus-ok közül választanék. Vagy, ha jóval olcsóbban szeretnél, akkor Honor 9 (persze azért, mert nekem is az van ). A többivel sem jársz rosszul,de drágábbak, és annyival jobban nem jársz velük.
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Oneplus 3-at szeretném lecserélni kérdés mire cseréljem le. Átlagfelhasználó vagyok, fotózgatok de nem olyan sokat. Lehetőleg Android-os telóban gondolkodom, lehetőleg legyen Oreo Frissítési lehetőség vagy Custom Rom legyen a telefonra.
Elvárások:
- Új vagy használt
- Max 150k
- Jó ha van jack bemenet de nem kötelező mert átalakítót bárhol tudok venni
- Kamerában legyen jobb
- Min 4GB ram
- Kijelzője 16:9 vagy 18:9 legyen
- Lehetőleg jó ha van B20, de nem kötelezőAmiket néztem:
Oneplus 5 és 5T
- S835 + 6GB/64 vagy 8/128 (128as szerintem felesleges nekem)
- Kamerában jobb mint ami most van nekem
- Jack van
- Kijelzője 16:9 vagy 18:9
- B20 vanXiaomi Mi6: 4/64 vagy 6/64 (128as szerintem felesleges nekem)
- 4GB ramos változatról sokat nem tudok
- Kamerája elég jó
- Nincs Jack
- B20 hiányzikXiaomi Mi Mix 2: 6/64 (128as szerintem felesleges nekem)
- Kamerájáról sokat nem tudok, de állítólag nem jobb mint a mi6-ban van
- Nincs Jack
- B20 vanMelyekben még van B20 és jónak mondható de sokat nem olvastam még utána az a Honor 9.
Ezenfelül van még bármi ami szóba jöhet?
Max használtan Samsung S8.Segítségeteket előre is köszönöm.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
BenHans
addikt
válasz BenHans #121809 üzenetére
Ja, ezen felül angol nyelven a HTC ügyfélszolgálatnál is le lehet informálni a dobozon megtalálható adatok segítségével, amik elkéréséhez elegendő felhívni az adott xy boltot...
Ha valakinek az olcsóbb de szintén bukómentes beszerzés érdekében egy lehetőség sem felel meg a felsoroltakból, az oldja meg drágábban és használja egészséggel, de ettől nem neki lesz jobb...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
p.lac
tag
Sziasztok!
Az alábbiaknak megfelelő telefont keresek:
- legalább 5,5",
- takarékos soc (antutu v6 min 60.000),
- legalább 4 gb ram,
- legalább 5.000 mAh-s akksi, hosszú üzemidő,
- legalább átlagos/jó kamera,
- lehetőleg 100 ezer Ft alatt, de ha e fölött van jó modell, megfontolom.Sokat használom navigációra, így egy kicsit tartok az amoled kijelzőtől a beégés miatt (de nem kizáró ok).
Amiket néztem:
- Lenovo P2
- Xiaomi mi max 2Előre is köszönöm a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Rekureku
tag
válasz Viktor0610 #121813 üzenetére
Köszi a segítséget!
Nincs vele semmi baj, de nem szimpi.Akkor 45 körül van más értelmes mobil? Nem győzött meg a P9 Lite mini tesztje, így maradok a p8 Lite-nál, ha nincs más.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Rekureku
tag
Sziasztok!
P8 Lite ot érdemes még venni?
Esetleg más alternatíva ezen az áron és nem Xiamoi? (kb 45k.) P9 Lite mini?
-
törölt tag
Sziasztok!
Nemsokára szeretnék telefont váltani, a következő eszközökben gondolkoztam:
- Huawei P9 Lite 2017
- Nokia 5
- Samsung Galaxy J5 (2017)
- Samsung Galaxy A3 (2017)
- Huawei P10 LiteSzolgáltatónál lenne vásárolva, így Xiaomi kizárva.
A fent felsoroltak közül melyik a legjobb, melyik az a telefon, amelyik a legjobb lenne normál használatra?
(Telefonálás, FB, Messenger, Viber, fényképezés, egyéb kis játékok. Kb. ennyi.)A segítséget előre is köszi! :))
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
(#121782) Darellus92: Közben megkaptad a választ a topikjában a topikgazdától.
(#121781) Ájvé: Nem értem mi a gond... Ezt csak nem olyan nehéz megkérdezni vagy leellenőrizni, ott van a dobozon az EAN és P/N kód amiből kiderül. Ha nem tudja az ember akkor felbontás után kiderül egy CID Getter app telepítése után, akár a helyszínen, mivel webes rendelés esetén személyes átvétellel is van 14 nap elállási jog.
A legtöbb HTC teszt alatt ferob a topikgazda és nagyon segítőkész, minden szükséges információt megoszt.
Ez nem újdonság, nem csak most van így, tavaly a HTC 10 esetében is sokan vásároltak turbado-tól, mobilcorner-től a fenti adatok megkérdezésével és nem volt gond.
Teljesen mindegy mit állít a bolt a gariról ha a dobozon az van ami...Ha valakinek ez túlontúl nagy erőfeszítés, az még mindig megveheti a jóságos tisztán adózó MM, Speedshop és Edigital brutális lehúzását elkerülve mégis hivatalos forrásból, ingyenes HTC Klub reg után a hivatalos oldalról vagy amazon.de-ről (von HTC) pl a HTC U11-et 180k körül, súlyos tízezreket spórolva az edigitalos 230k-s és gyorsboltos 240k-s árcédulához képest, amiből már U11+ 6/128GB kapható egyenesen a HTC-től.
Én ott is venném meg ahol a legolcsóbban kapom meg azonos gyártói feltételekkel.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Jelenleg lejárt az előfizetésem szerződése és 30 ezer forint környékén kapnék vagy Huawei P9 lite 2017 vagy Samsung Galaxy J5 2017 telefont. A samu 2 ezerrel drágább. A kérdésem az lenne, hogy ennél jobb telefont akár külföldről tudok rendelni ebben az árban? vagy melyiket érné meg jobban?
van p10lite is csak az már 48 körül van.
-
qcora
csendes tag
Köszi!
Ez nem hangzik rosszul, mert anno a 2016os modellt neztem, de annak a kameraja hatarozottan gyengebb kepet csinalt, erzesre nem volt gyorsabb se a masina, uh azon kivul h joval konnyebb mas elonyt egyszeru felhasznalokent nem tudtam folhozni ...esetleg a nagyobb tarhely[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz qcora #121802 üzenetére
LTE-A/4G+, Dual Band/AC wifi, jobb hardver (chipset, CPU, GPU, több RAM, nagyobb tár), jobb elő- és hátlapi kamerák, ujjlenyomat-olvasó, több érzékelő, jobb anyaghasználat, nagyobb kapacitású akkumulátor és jobb akkumulátoros üzemidő.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ájvé
veterán
válasz qcora #121802 üzenetére
Lenne némi előrelépés.
galuska95:
Ha boltba személyesen veszed nem kötelesek visszaadni, kérdezd meg vissza veszik-e, persze ez se garancia de akkor legalább elpanaszolhatod fel világnak hogy milyen ez az Euronics.
Ha online rendeled akkor 14 napos elállás adott, ezzel szerintem úgy se mennek szembe.[ Szerkesztve ]
-
qcora
csendes tag
Galaxy J5 (2015)-öt J5(2017)re érdemes cserélni? akksia már fárad, de egyébként hibátlan
-
galuska95
aktív tag
Sziasztok,
Euronicsbe tervezek telefont venni, valakinek van tapasztalata velük, hogy gariban és elállási dolgokban mennyire rugalmasak? Főleg az elállás érdekelne, ha nem jön be a telefon visszavinném, remélem nem cseszekednek ilyenkor és visszaadják a pénzem.
(azért írom ide mert eléggé pörög a fórum és euronics-nek pedig nincs külön témája)
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest