Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz ToniSoprano #112795 üzenetére

    Nexus kameraja valoban jobb kepeket tud kesziteni eleg sok helyzetben mint samu S7 (vagy s8 mert ugyanaz), vagy apple I7, de (es ez itt eleg fontos DE!) sajnos pont a 808-as proci miatt (aminek kevesse takarekossaga meg kisebb gond) mivel konnyen melegszik van amikor a kamerat szinte nem tudod hasznalni. Nem azt mondom, hogy soha, vagy minduntalanul elojon.
    Egy pelda:
    Kirandulas kozben zsebben a telefon (nem volt tikkaszto nyar, nem volt kozvetlen napsutesnek iiteve, de nagyon huvos se volt), valamit fotozni tamad kedve az embernek elokapja a telot, es lo par kepet esetleg videot...na ez a nexus5X-nel ugy nezett ki, hogy par kepet tenyleg tudtam loni, elinditottam videot is, aztan meg par foto de egyszer csak elkezdett akadni, es utana eleg sokaig ujra elokapva mar egy ket hdr+ kep keszitese utan is szaggatott, akadozott igy kepet sem lehetett vele csinalni (volt, hogy percekra megakadt a telo, es forro is volt)
    Osszesen harom darab nexus 5X-em volt kulonbozo idoszakokban, de legtovabb kb 1 honapot birtam veluk pont amiatt, mert a kamera hasznalata kozben (amit eleg surun szoktam telefonoknal) mindegyik ugyanezt produkalta, es nem, hogy a forszirozott igenybevetelt, de meg a normalt sem birtak a procimelegedes miatt.

    A video kepe szep, de nincs kepstabi, es meg a rahekkelt elektronikus stabival sem er a jobbak nyomba.

    Osszesitve nagyon jo telefon lett volna, ha a tulmelegedes es az amiatti vedelmi orajelcsokkentesbol fakado hatasok nem leptek volna fel ugy, hogy a telot neha huteni kellett, vagy hagyni kellett hulni azaz nem akkor tudtam vele fenykepezni amikor akartam, hanem esetleg csak idoszakonkent.
    Az is emlitendo, hogy videoban nem tud FHD 60fps-t igaz, hogy mas hasznaltan 50ezer korul kaphato telefon sem kepes erre, de a fotozashoz szerintem videozas is tartozik, es abban bizony nexus 5X nemhogy nincs olyan szinten mint a fotoknal, de alaposan elmarad a jobb keszulekektol, szoval fellig kiraly, masik felet nezve meg sok a problema ami aminek egy nexuson nem szabadna elojonnie, de ezert is ejtettek le az arat olyan hirtelen amikor meg aktivan forgalmaztak.

    Nem hasznalhatatlan egyaltalan, de jo, ha tudataban van az aki ilyen telot vesz, hogy belefuthat a fentebb vazoltakba.
    Ha ritkan fotoz valaki, vagy egyszerre nehany kepnel nem tobbet, akkor sok szempontbol igen kiralyul mukodo telefonra lelhet az 5X-el. Kicsit muanyag a keszulek, de az nem akkora problema szerintem, viszont hatlap konnyen koszolodik (es nem lehet letisztitani) ezert csak tokban szabad hasznalni mind a vilagos mind a sotet (fekete) szinut, es vasarlasnal is meg kell nezni milyen a hatlap allapota.

Új hozzászólás Aktív témák