Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
válasz batai15 #21702 üzenetére
A telefon minőségéről viszont írhatnál,ahogy olvasom mostanában a tesztek nem mindig mérvadók...
w333
Ha veszek is Xiaomi akkor mindenképpen a csúcskategóriára célzok majd,a Redmi valóban SW szinten nagyon belépő.Ez meglátszik frissítések terén is,nem is tudni hogy megkapja-e a Redmi 4-n kívül akármelyik is az MM-t.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
-
csakany2001
senior tag
Nemet mondtam és megmondtam neki hogy felejtse el.
Amúgy itt van mellettem mind 2 és össze se hasonlítható.Céges telefon ami előlegben van itt és később kell csak kinyögni érte a 40K-t(de ha nem tetszik vissza lehet adni) így meg megy vissza,mert a tulajdonos nem tudja kihasználni másrészt a hangszóró egy nagy 0 és nem hallja ha hívják.A tulajdonos kap egy másikat cégtől aminek jó a hangszórója,a gyerek meg kap karácsonyra egy játékra alkalmasat.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
csakany2001
senior tag
Lényegében karácsonyra kell neki és nem tudni hogy addigra lesz-e a készleten,a Padfone 2 azért jött szóba mert ismerős odaadta volna 40K-ért de így meg nem éri meg tábla ide vagy oda.
A Mi4C meg hozza a Nexus 5X-t teljesítményben ami nem semmi,remélhetőleg marad majd még a készleten.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
csakany2001
senior tag
-
csakany2001
senior tag
Sziasztok!
Ez a SoC melyik mai darabbal van egy szinten?
Qualcomm APQ8064 Snapdragon S4 Pro
1,5GHZ,Quad-Core,Adreno 320.
(az eredeti topikban nem akartam OFF-olni)Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Steam Deck
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ps4 Játékok Hamarosan Érkeznek.....
- SAMSUNG Odyssey G5 G50D 32" 2 hetes vásárlás
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- Gamer gép minőségi alkatrészekkel(2 hetes vásárlás)
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.