Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Van esetleg valami sufni tipp arra, hogyan tudnék használhatóvá tenni egy törött üveges Huawei P Smart Z-t?
A kijelzőt egy kín cserélni az utolsó csavarig mindent szét kell szedni, és többe kerülne mint amennyi használtan a telefon. Közel se várom hogy új legyen csak valahogy betömni a lyukat, hogy ne repedjen tovább.
A telefonnak egyébként semmi baja ezen kívül tökéletesen működik csak gondoltam szekrény alján ülés helyett elhasználnám navigációra túrázás során. -
-Faceless-
őstag
válasz pit stop #18809 üzenetére
Nem olvastam utána, de gondolom a lemerülés ebben az esetben 0%-ot jelent. A mostani telefonok pedig a tényleges 2-3%-nál már kikapcsolnak. Teljesen 0-t csak úgy tudsz elérni, ha kikapcsolás után újra, és újra bekapcsolod a készülék pedig kikapcsol. Ha szándékos volt, akkor lopásgátlónak tökéletes.
-
-Faceless-
őstag
Amúgy komolyan bejön, csak szerintem biztosan meg fogja haladni a keretet. A Note Pro szerintem vagy 150-200 lesz, a sima Note-ot pedig olyan 120-130 saccolom
Amúgy ha minden igaz, wayteq még több márkát akar behozni, és ha igaz, akkor jó eséllyel a meizu is közte lesz. Akkor a Blue Charm (m1) is egy jó kis jelölt lenne. A meizu-k mindig is bejöttek, csak mint a fehér holló alig lehet hozzájutni.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz maggi1886076 #18450 üzenetére
Nagyon keveslem a 16 GB tárhelyet, itt is, és G2-nél is. A G2-t még egy kicsit kicsinylem is. Mára úgy alakult át a telefonhasználatom, hogy ha hívnak telefonálok, minden szökőévben küldök egy üzenetet messengeren, és órákat nézek videókat. Így a hétköznapi használhatóság határáig szeretném növelni a kijelző méretet.
Most a 630-on is a telefon belső 8 GB-jából 2 van szabadon, és a 16 GB-os memória kártya csak azért nincs teli, mert letöröltem az asphaltot amikor felidegesített. Szóval minimum 32 kellene, vagy sd slot.
Szerk.: Na mindegy majd meglátjuk elkezdek félre rakni rá, és akkor majd az éppen aktuálisan legjobbat, a fene tudja mivel drukkolnak elő addig.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
Hdd csere után gondolkodtam új telóban. Szeretem a wp-t, de nincs nekem való telójuk, felső közép kategóriás phabletük egyáltalán nincs. Ha kb. most elkezdek félre tenni nyár eleje felé max egy 100-ast talán rászánnék, szerintetek 93-ért egy G Flex jó cél lenne?
5.5 - 6 között keresek, de ne legyen röhelyesen nagy (z ultra, és társai). Az Lg azért tetszik, mert szerintem nagyon jó ár érte, és hiába 6 inch nem néz ki hülyén az ív miatt. Szerintetek érdemes? Vagy inkább nézelődjek más fele?
Végülis addigra a one+ is a körül lesz, egy-két xiaomi is beleférne, csak azért kérdezem, mert s800 alá nem adnám, ha már ennyit költök rá, és valami cél kitűzés kellene, hogy ne szórjam el hülyeségekre a pénzem... -
-Faceless-
őstag
-
-Faceless-
őstag
Ez fantasztikus nem elég, hogy abba kell hagynom az egyetemet. Még 5 MB/s a 100%-os kihasználtságom is...
Fantasztikus ez a hét[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
Én speciel a 8-ra mindig is csak kísérleti nyúlként tekintettem, ahol kitapogatják merre tovább. Szerintem éppen azért nem húzták rá annyira a 7-re. Akinek 7 kell, a szokásost akarja legyen, aki pedig kipróbálja az újat legyen. Nem hiszem, hogy egyáltalán akarták rávenni a gyártókat hw fejlesztésére. (kivétel Lenovo, de hát ők mindig is szerettek új dolgokat kipróbálni) De pont ezt bizonyítja az is, hogy nem csak 8.1-hez, de 7-hez is kiadják az ingyen frissítést. (nekem 8.1 Pro van)
A wp-vel részben egyetértek. Itt is az él amit az előbb mondtam ez egy nagyon fiatal rendszer, elég kiforratlan még, de a nokia nagyon felhúzta őket a ranglétrán. Nagyot fog dobni a rendszeren az asztali gépekkel szinkronizáló értesítés, és az hogy egyetlen nagy gumóba gyúrják mindenüket, hogy egy apple-nél lassan, de biztosan túlmutató háttér alapját hozzák létre. Ha úgy döntenek, hogy jó ez a szoftver nekik megfelel, ez így kész (mint android 4.0 óta) Akkor fognak szerintem a fejlesztőkkel is foglalkozni addig meg elég ha a körülményeket megteremtik, és nem lesznek veszteségesek.
Te sem akarnál világgá kürtölni valamit, ami fejére fog fordulni a következő 1.5 évben. Tudom nem ez a jellemző a mai világban a gyors profitra hajt mindenki, de ez egy lassú folyamat. Szépen totyogva felépítik a várukat, majd ha készen van, felnőttek a lovak amik viszik a sereget, akkor ugyan ilyen szépségesen megpróbálják lerohanni az ellenséget.Ez a probléma az androiddal különben, van szinkronizálás, meg kutyafüle, de nincs népszerű operációs rendszer mellé, ami az extrát adja. Van chromecast, meg ilyenek, de működik a tableteddel, és a telefonoddal. Ebben van a windows most nagyon nagy előnye, hogy most megpróbálnak mindent leegyszerűsíteni a telefonnal telefonálni tudj, tv-vel tartalmat fogyasztani, a pc-vel kreálni, tablettel vegyesen, konzollal játszani, és ha kitalálják, hogy nesze velünk mindegyik össze lesz kötve, és olyan rémegyszerű lesz minden, hogy hanyatt vágod magad, akkor igen csak jópáran el fognak gondolkodni.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
Szó volt róla, hogy szolgáltatássá akarják tenni a windowst. Gondolom ezt úgy értették, hogy egy évig ingyen lehet frissíteni 7-ről, és 8.1-ről. Ha pedig bejön az áruházuk, akkor a következő verzió nem üzleti felhasználásra már lehet ingyen lesz, de ez még nagyon messze van.
Gondolom át fogják szabni az első indításkor letöltött frissítéseket, és akkor regisztrálással engedélyezik, nem látom, hogy egy ilyen cégnek miért jelentene ez problémát.
-
-Faceless-
őstag
Mit szóltok a Windows 10-hez?
Nekem nagyon bejön főleg a rendszerbe integrált funkciók. Már sose kell majd fraps, se külön stream alkalmazás, és játék fronton nagyon rágyúrtak. Végre nem fogja megzabálni a gt650-t, ha hearthstone-t akarok streamelni.
7-ről, és 8.1-ről meg ingyen lesz a frissítés. Úgy összeségében nekem nagyon tetszik, végre azzal foglalkoznak amivel szerintem régóta kellett volna.[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
Igazából ennek a valódi árára én 50k körül mondanék, újonnal piszkosul drága darab volt, és az üzleti notik, amik ilyen jó állapotban lennének többért mennek, mint 35. Az aksi lötyög meg, ha notit lopnak valahol, akkor elcsaklizzák, és az első dolog amit csinálnak, hogy kitépik az aksit, persze lehet, hogy csak elhasználódott, de ilyen gépnél ki veszi folyamatosan ki-be...
-
-Faceless-
őstag
Na ezzel vegye föl valaki a versenyt árban, és a wayteq forgalmazza hozzájuk tartozik a garanciális ügyintézés. Pont, mint a xiaomik-é, és oneplus-é.
-
-Faceless-
őstag
Szóval az a helyzet, hogy ebben a 6 darab V van. Legalábbis a professzor szerint.
Fck yeah, és holnap vizsgázom....[ Szerkesztve ]
-
-
-Faceless-
őstag
Ez a G2 Flex csak szimplán azt a rohadt mocskos életbe...
-
-Faceless-
őstag
Hát akkor biztosan csak minket kerülnek el a hibák. Egyik ismerősömnek solája van már pár éve, és egyálatlán nem panaszkodik rá. Amit most elhoztunk z1c is ajtók passzolnak, ha nagyon akartuk se tudtuk megakasztani. Barátnőmnek most van 2. sonyja, L után most M2, és egyikkel sem volt gond. Más kérdés, hogy az L-et lelökte a konyhapultról, és a kijelző ripityára tört csempén, de hát így alakult.
A voda szervíz pontban meg azt mondta, hogy rakás számra hozzák a samsungokat gyakorlatilag mindent ami kevesebb, mint 100. S4 miniket is majdnem csoportosan adták le. Utána még a huawei G6-ot mondta, és az olcsó htc-ket. De például kijelző repedéses sonyt, vagy a leírtakat még nem hoztak hozzá, egyetlen Z2-re, vagy Z3-ra emlékszik, amit a faszi úgy akart leadni szervizeltetni, hogy a teló kb. 2/3-dánál észrevehetően derékbe volt törve egy 20-25%-os hajlás volt benne...
Rá is kérdeztem nem rég jöttem tőlük, egy darab leadott Z3c-re nem emlékszik, ahogy eladásoknál járnak a telefonok a kezében szerinte ez az idei év egyik legjobb telója. A G3 laggol nagyon feltűnően, az m8 borzasztó nagy ahhoz képest mekkora is a hasznos terület, G2-nél néhány darabnál recsegett a ház azokat eladás előtti gyors átnézésnél vissza is küldik nem adják oda.A samsung kb. 1-2 hetes garival dolgozik nekik főleg adminisztráció miatt, a sony 2-3 hét alatt, htc, huawei, lg meg hibától függően 2-4 hét között. Huawei-ek sokszor elhúzódnak, és na rájuk van pár panasz.
Persze amúgy pont előfordulhat, hogy erre fele nincs annyi sony, de ez a mi személyes tapasztalatunk. Amúgy az xperia L kijelzőjét 35-ért akarták cserélni, és azért drága főleg a csúcsmodelleknél mert a megbízott cég extra költséget számol föl a munkára, szóval lehet, hogy maga a panel 30-ból ott van a szervízben, de a cordon dobja rá a maradékot.
Ellenben erős a gyanum, hogy mi akkor azért nem tapasztalunk semmi ilyet, mert a cordon másképp törődhet a szerződéses cégekkel, és magán emberekkel. Ide az üzletbe agyonbugyolált dobozban érkeznek vissza még az alsó kategóriás sony-k is kijelzőn ideiglenes fóliával, meg mindennel.[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
Pontosan mennyi sony járt a kezedben ha szabad kérdezni?
Már csak mert van közeli ismerősöm a vodafone szervízben, és amíg jár nála 5 samsung, akkora érkezik 1 sony. És ahogy járnak nála a telefonok a z3c szerinte az idei év legjobb telefonja.Két dolgot nem szabad vele csinálni:
- Fizika: ha van fémed, és üveged a többit tudod
- Nem frissítesz főverziót ota-n, mert egyszerűen nem, ez csak mobil szoftver, és ha más shellt futatsz az alapon, akkor abból csak az összeakadások lesznek.Ezzel nem a sony-t védem, mert mindemellett szerinte az E3 az idei év legrosszabb telefonja.
-
-Faceless-
őstag
Vicc ez a Geforce Experience optimális teljesítmény érdekében vegyem vissza a felbontást, és minden grafikai beállítást állítsak Low-ra. Közben meg FHD-n fix 35 fps-t simán hozom szinte mindig. Egy-egy monstrum bedöntésekor esik egy párat, de akkor is 30 körül van....
-
-Faceless-
őstag
válasz Ed3r_X_ #17907 üzenetére
Lehetne jobb is a gpu kezelése, de inkább az a baj, hogy memóriát semmilyen téren nem kezeli jól. Ahogy van szinte mindent behány oda, és a végére az lesz, hogy ultra csak 4GB GPU memóriával elérhető. Ez végülis jó is meg nem is. Akinek nincs Ennyi annak gáz. De ha egyszer azt írja, hogy ez 30 fps-en fog menni, akkor az annyi is marad.(javarészt)
Jah és zabálja a cpu-t reggelire. A fizikája nagyon számítás igényes, szóval többnyire mindig máshogy hullanak szét a dolgok, de azért lehetne kedvesebb a közép kategóriás gépekhez.[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz quailstorm #17904 üzenetére
Na jó azért az SLI-re hagy ne mondjak semmit
Olyan frappánsan működik, hogy az első generációs y50 sorra számolnak be arról, hogy egy-egy játék rosszabbul teljesít sli-ben, mint 1 karival, ami azért közel vicc.Nem vagyok nagyon nagy gamer, csak annyi, hogy a felbontást hozza ki, onnatól meg egy med elég. Többet akkor sem reméltem amikor megvettem, de cserébe ezt visszakapom, ha aksiról kell mennie. E között, és y50-40 között kellett választanom, de a lenovonak volt durva 35 perces üzemideje, szóval kukáztuk az ötletet. (sli miatt nem működik a hd4000, max 2 egységet kezel)
-
-Faceless-
őstag
válasz quailstorm #17900 üzenetére
Teszten azt írták stabil 35-40 hoz közepes beállításon. Nekem az bőven elég, és a játék sem a frame droppokról híres. Anno a Bioshock Infinite highon simán hozott 40 fps-t.
Azt lehet hozzá kellett volna tenni, hogy a gt650m gddr5-ös 2GB memóriás változata emelt órajellel, és i7 van mögötte.#w333 Na pontosan ezért nem lesz az én házamban idebent soha kutya...
[ Szerkesztve ]
-
-
-Faceless-
őstag
Bárkit érintene Origin-en 50%-os akció van minden Battlefieldre. A BF 4 Premium az összes jelenlegi, és jövőbeli DLC-vel 7800.- Jelenlegi árfolyamon.
Jah, és lemaradtam szóval Kellemes Ünnepeket!
-
-Faceless-
őstag
válasz quailstorm #17796 üzenetére
Nem nekem lesz, hanem egy családtagnak, de végülis tuti használom majd egy kicsit itt-ott én is.
Amúgy a telekomos akcióban 68 hozzuk el, és még a 68-at is kamatmentes részletre fizetjük, jah meg egy 24 ezres fejhallgató is jár hozzá ajándékba.Arra gondoltam, hogy egy szivacs betétes hibrid tokot keresek majd rá, és reménykedünk, hogy valamennyire megtartja a generált hőt.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
Na közben rendeltem egy Z1 Compatot, majd holnap elugrok érte, de meglátjuk milyen lesz.
-
-Faceless-
őstag
22.-e délig leadod a rendelést Karácsonyig kiszálítjuk mottóval az elmúlt 24 órában még a rendelés feldolgozásáig se jutottak el...
-
-Faceless-
őstag
válasz Blackmirror #17745 üzenetére
Nem mintha nem vennének elég keveset
-
-Faceless-
őstag
válasz quailstorm #17713 üzenetére
Samsung appokat is másolják de mindegyik bejelentkezést kér, és annyi több nincs is mert bejelentkezni nem fog, de arra jó hogy van. Ha nincs ott egy eredeti melette, és nem is használsz eredetit nem igen lehet főleg hozzá nem értőnek megkülönböztetni egy jó Fhd kínai amoled panelt az eredetitől. Sőtt még azt is megkockáztatom amolednek se kell lennie. Játékra meg nincs számottevő különbség egy 6592t, és egy s800 között. Ha a vevő meg arra kér, hogy tölts le egy 1.5 GB-os játékot te is elküldöd a francba
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz haligali72 #17711 üzenetére
Gagyi műanyagot nem nehéz másolni. Hátlap alatt a ház azonos elrendezésű/színű-e, antutut is könnyű becsapni, de ha a pontszám a beolvasott specifikáció nem stimmel akkor is bukta. Gyakran elcseszik a tárhelyet, pl. csak 8gb-ot raknak bele, vagy 2*8-at. De megsúgom, hogy ennyiért vagy defektes, vagy nagyon jó másolat, amit rövidebb távon nem veszel észre. A legjobb módja az átverés megelőzésének a Media Markt.
Ilyen és ehhez hasonló népszerű telefonokat nem is ajánlom használtan, max ha a tulajnak kell a pénz, és gari doboz minden van.[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
Én meg itt ülök magányosan a nokiámmal.
-
-Faceless-
őstag
Ha ez igaz, akkor ez nagyon oda fog vágni kb. mindennek.
-
-Faceless-
őstag
Maga a telefon szerintem is ütősre sikerült, nagyon baba, de az a kijelző egyszerűen.. Nem tudom, olyan mintha semmi más nem lenne csak neon. Több képpel is kipróbáltam böngészés közben is, de nekem egyszerűen undorítóan néz ki. Attól még elfogadnám nem arról van szó, tuti jobb, mint a l630, de ez szerintem nagyon vissza vesz az össz képből.
Most az mt6732-re várok, mint következő 'nagy' dolog. Mali-T760 lesz benne, és bejelentették az első telefont dec. 25.-re. 180$-ért ha jól emlékszem. Ez már az a szint, amikor elgondolkodnék mi értelme a s410-nek.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
Ez vicc kategória most vagy a hőmérő romlott el, vagy ez a hitachi lemez amit használok hulladék...
Addig ok, hogy laptonak hűtési gondja van, szuper hogy mi is fűtünk a tél közeledtével, de hogy fél óra játéktól 66 fokos legyen az nem létezik... -
-Faceless-
őstag
Nagyon nyomatékosan ajánlom az itt lévő mindenkinek, hogy nézzen rá az e-magos black friday akcióra, mert néhány telefont vicc kategóriába akcióztak.
Lumia 530 - 15 ezer
G2 mini - 44
Idol Alpha - 50 -
-Faceless-
őstag
válasz Ed3r_X_ #17102 üzenetére
Vicces, a távol kirajzolása is elég érdekesen van megoldva. Ma már alapnak lenne lenni, hogy a játék tudja hogy mikor, és miből kell visszavenni. Crysis 3 több, mint tökéletesen csinálta szinte alig lehet észrevenni. De ez is, és a Far Cry 4 is borzalmasan van optimalizálva.
Régen még az volt a menő, hogy kiadnak egy jó játékot, ami simán fut, optimalizálnak a lehető legtöbb mindenre, és kreatív jó történeteket rittyentenek köré.
Ma kiadunk egy címet, ami régen valamikor dobbantott egy nagyot, optimalizáljunk csúcshardverre, hogy a streamelőknek, és youtubeosoknak simán, szépen fusson. A köznép meg majd megveszi, mert azt látja milyen jó, majd le van ****va.
Én is kipróbáltam az új ac-t, de szerintem egy vicc, és az otherworld-ös kritikával 100%-ban egyetértek. A far cry még talán, mert azért ha elég magas beállításon futtatod a himalája azért oda tud vágni rendesen látványban, ha másban nem is. -
-Faceless-
őstag
Nope, a játék hibája. Ha nincsen a környezet ultra high beállításon, akkor így ugrálnak a fák. Ha nem ssab vagy mi beállítású az árnyék kezelés, akkor befeketedik a pálya..
A játékosok döntő többségének pl. fekete képernyővel el sem indul. Kiadták rá pár napon belül az 1.04 updatet, majd gyorsan le is szedték, mert nem működik pár napon belül ki fogják hozni az eredeti 1.04-et.Egy vicc az egész, a far cry 4 fórumban mást se lehet látni szinte csak káromkodás az egész xD
-
-Faceless-
őstag
Na ez egy vicc...
Neki megyek az út közepén egy láthatatlan fának, no de várjunk az igazából ott van csak nem felém néz.Congratz Ubi
-
-Faceless-
őstag
Azért ne hasonlítsuk már össze az első inteles chipet 4.0-n, és a legújabb 64 biteset, ezt kezelni tudó rendszeren.
Én is tudnám mondani, hogy milyen szar a mediatech, az a fránya 6572-n minden szagatott, mint a dög. Úgyhogy ne vegyél telefont amiben 6595 van.Ott az új memo pad 7, a transformer pad 10.1, memo pad 10.1. Mindről van teszt is, és egyetlen egy sem akad szaggat, vagy rezzen meg. Az appok optimalizálása meg a 64 bit kompatibilis 5.0-val nem kérdés.
A másolásra meg annyit, hogy az embernek szerintem minél jobb dolgok kellenek. Az ipad mini egy méretében, és formatervben is nagyon eltalált valami, ha ezt a tabletet már csak a formája miatt klónnak nevezzük, érdekel bárkit is ameddig jobb?
Az apple is annak idejében egy egyszerű tervezőtől minden jog vásárlás nélkül ellopta a ma használt egér ötletét, és ők voltak az innovatívak meg szuperek. Senkit nem érdekel.
Ellopták a ma használt operáció rendszer felületét. Senkit nem érdekel.
Bemutatták az ipadet az "első" tabletet, és senkit nem érdekelt, hogy bill bácsi ugyan ezt elsütötte 7 évvel korábban.
A legújabb iphone szerkezetileg szinte azonos a One M8-el. Kutyát nem izgat.
A nokia kihoz egy lekerekített négyszögletű fém tabletet, aminek töltő csatlakozója hasonlít az apple termékre. Mindenki kihozza a másolatot hirdető cikket, mert amiben benne van az apple, a nokia, és a másolás szó rögtön 100 ezrek fogják megnézni.A technológia fejlődik, és nem lehet 30 ezer féle lekerekített téglalapot kitalálni. Addig ameddig valami működik, Jó, és előremutató, vagy legalább haladás az elődhöz képest, addig nincs vele probléma.
-
-Faceless-
őstag
A Mipadra sok panaszt olvastam, nagyon nem elégedettek vele az emberek, a nexus 9 meg nevében is benne van 9 inch.
Szerintem a 4:3-as képarányú ~8 inches kijelző a legideálisabb, mert még ebben a méretben kényelmes gépelést biztosít, és elég nagy a felület, hogy weboldalakat teljes formában lehessen olvasni. A 9 inch szerintem már nehezebben átérhető.
Ez az én véleményem mondjuk, de hát kinek mi. Először a 64 bites chipet olvastam, azt hittem K1, de ez az intel sem olyan rossz. Csak az ár kérdéses, de ezt majd meglátjuk ha ki jön meg lesz teszt is. -
-Faceless-
őstag
Nokia N1 KELL
-
-Faceless-
őstag
Nem a L830-at védtem, teljesen jogtalan az az árazás. Mindössze a frissítés oldalához tettem hozzá.
#batai15 Karácsonyig biztosan várj, mert tavaly is csk tátottam a számat a telenoros akciókon. Már december elején 50 valamennyi volt a L925, amikor még mindenütt 90+ért vesztegették.
#w333 Nem azt mondtam, hogy a wp jobb lenne, csak azt, hogy ők is hozzák a szintet ezen a téren.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
A 8.0 rendszerkövetelménye a legalább s200, és fél GB ram. Amikor a telefont megveszed hozzá tartozik, hogy minden főverziót legalább 3 évig, és egy hónapig frissíteni fognak. Ez garantált úgy van benne szolgáltatás képpen a készülék árában, mint a laptopnál mondjuk az előre telepített windows.
Ami most megkapta a 8.1 frissítést az legalább 2017.07. hóig támogatva lesz.
Lehet, hogy lesz egy ketté válás egy funkciógazdagabb, és egy mindenen futó rendszer között ezt senki nem tudja, de addig napra kész lesz az biztos.Én leginkább ezért döntöttem melette, mert 35-ért kaptam egy telót, amit nem fognak elvágni 2 hónap múlva.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
11.-én új Lumia érkezik, feltehetően egy alsó-közép kategóriás phablet.
-
-Faceless-
őstag
Na jó csak, hogy ne pittyogjon végre.
-
-Faceless-
őstag
Wow, Jó durva
Mali-450 MP6-os kivitelben, négy A9 mag, 2 GB Ram, és ipad kijelző 150 $-ért... -
-Faceless-
őstag
válasz Bkrisz9 #16307 üzenetére
Szerintem az s4 minit inkább hanyagold, akkor inkább s3 neo. A két magos s400-ra nem igen optimalizálnak hiába a több ram. Ha jól emlékszem a neo-ban is 1.5 van. Talán ezzel járnál a legjobban a 4.4 is jön rá.
Ez után meg szerintem g2 mini, ugyan az mint a g3s csak kicsit kisebb. Elég jó teló, kamerában is ott van, és nem touchwiz. Az lg mellett talán az szól, hogy garantált az 5.0 rá. A neo-ról ilyen még szó sem esett. -
-Faceless-
őstag
válasz batai15 #16175 üzenetére
A coolpad F2-ben a sony egyik csúcs kamerája van. Lenovo féle droid. Van benne LTE, 6592, 2 Gb Ram, 5.5 inchen HD.
De még kicsit késővv fog kijönni rendesen.Most ezeket érdemes megnézni:
Mind csúcstelefon, és legalább s600 van bennük.
Nubia Z5 mini 56 + áfa
Meizu MX3 68 + áfa
Lenovo K910 63,5 + áfaŐszintén ha 80-at kiadnál egy s400-as windowsért, én már sokkal inkább költeném ugyan azt ezek bármelyikére. Talán a z5-ön elgondolkodnék, de az is egy mocsok jó telefon.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz batai15 #16171 üzenetére
Szerintem is jobban járnál új telóval.
Ár / érték arányban a legjobb a Coolpad F2 most, nagyon csecse telefon. A v5-el, és redmi note-al nem is foglalkoznék, ha ilyet lehet az árában venni.
Másfelől meg Mi2s- ben jobb kamera van, mint az m7-ben, ugyan az az soc, és jobban bírja aksival. Ugyan annyiért, vagy néhol még kevesebbért újat kapsz. Most nem néztem utána mindenütt, de 60-ért is láttam.A 830 is szép telefon meg minden, de szerintem a tudásához képest kb. felébe kellene, hogy kerüljön..
A 730-at mindenképpen nézd meg élőben külsőre egyáltalán nem rossz, szerintem fehérben kifejezetten jól néz ki.[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz HuMarc #15980 üzenetére
Nekem eddig amiket próbáltam az avast vált be a legjobban, nem tolja a képembe, hogy fizessek, szépen csöndben teszi a dolgát, és ingyenesen is elég sokat tud (jól is).
Azt viszont hozzá kell tenni, hogy ha asztaliról van is szó low-end HW-re nem ajánlott. Nekem csak azért nem zavaró, mert elég erős, hogy ne vegyem észre. -
-Faceless-
őstag
Van egy olyan érzésem, hogy hibás a 630-am...
Pont jó hír azután, hogy haldoklik a winchesterem, ami nélkül gyakorlatilag meghalok az egyetemen... -
-Faceless-
őstag
válasz HuMarc #15894 üzenetére
A cod-ot már nem igen nevezném reflex shooternek, ahhoz képest messze túl sok mindent tömtek már bele. Minden egyes játéknál egyre több, és több mindent próbálnak belerakni máshogy nem is mutatnak fejlődést. Nem tudom, hogyan lehetne nevezni, de én csak azt mondanám rá, hogy piaci ígényeket kielégítő Shooter FPS.
Reflex shooter a CS, a Titanfall, hogy népszerűbbeket említsek. A BF meg paszírozzunk ki minden centet a fanokból.De ez csak saját vélemény Cod 4 idejében imádtam a mai napig az egyik kedvenc játékom, szóval nem vagyok hater, viszont az összehasonlítás szerintem is teljesen értelmetlen valakinek ez, másnak az tetszik jobban.
-
-Faceless-
őstag
válasz CJ4567 #15892 üzenetére
Nekem is nagyon tetszi a BF sorozat meg is venném a játékot, de egyszerűen undorodom attól, amit ők a DLC-kel művelnek, nem vagyok hajlandó ilyen üzleteket támogatni. Pedig nagyon tetszenek a hasonló játékok.
Majd talán, ha lesz GTA V Pc-re arra lehet beruházok, más az én szememben nem éri meg. Elég egyenlőre a Dota2, és csókolom. -
-Faceless-
őstag
Uhh kipróbáltam a Lumia 730-at, ez az új denim frissítés igen csecse lesz.
(amúgy vicces, hogy szerintem sokkal szebb színei vannak a 630-nak fényerőben is oda-vissza veri a "nagy" tesót..) -
-Faceless-
őstag
-
-Faceless-
őstag
válasz Ed3r_X_ #15659 üzenetére
Én voltam már a hegyekben, és városban is bicajozni, de itthon kb. semmi nincs mondjuk akár Ausztriához képest. Csak védő felszerelés kellene, egy gopro, meg utiköltség, és mennék is félemlíteni a várost.
Amúgy szeretek a valóság talaján maradni mindig pl. a víz sose vonzott ilyen módon, ejtőernyőzés dettó. Láttam már sok ilyen videót, jó pörgősek, nagyon jól meg vannak csinálva, de sosem vágytam a helyükre azzal csak nekem lenne roszabb.
Nekem most longboard a nagy vágyam, de hát alföld közepén csak lassú totojázás lenne belőlle, addig ameddig itt vagyok meg nem éri meg.
(na meg egy normális darab kb. 80+) -
-Faceless-
őstag
válasz maggi1886076 #15602 üzenetére
Hát ez már közel a vicc kategóriába tartozik, Hd 5 inch, 6592, stb. és az egész legrosszabb esetben 35 ezer...
Ezen úgy most egy kicsit kiakadtam, közel olyan erős, mint az adreno 320-as S4 Pro-k, és annyiba kerül mint xperia E. -
-Faceless-
őstag
Te jó isten hol tartunk már az árakkal, és ráadásul még azt írják róla, hogy jó telefon. Nem hulladék, és szoftveresen sincs vele gond...
-
-Faceless-
őstag
Kezd idegelni a Windows...
Magával a rendszerrel semmi bajom, de ilyen botrányosan szarul optimalizált appokat hánynak ide az valami fájdalmas... -
-Faceless-
őstag
válasz quailstorm #15567 üzenetére
Csak beküldöd, és megcsinálják ott.
Nem photoshoppal dolgoznak ilyen nyomdákban, hanem a nyomtatóra írt saját programmal. (legalábbis a legtöbb helyen)
Szerintem mindennel együtt megvan 5 ezerből, az egyedi nyomtatás kevés darabnál nem olcsó móka. -
-Faceless-
őstag
válasz quailstorm #15554 üzenetére
A legkönyebb az lenne, ha fekete pólóra nyomnád, és úgy fekete háttérrel. De ha mást nem, akkor a hátteret ahogy van kitörlöd, és akkor a póló színe maga lesz az.
Pólómánián lehet rendelni, de pl. ismerősöm szüleié a gedi-press ott is lehet, de az vidéken van.
Ha gondolod kis extra ráfizetésért, mindent megcsinálnak a pólómánián, csak be kell küldened a képet megmondani mit akarsz, és arra nyomtatják, amire akarod.
Macira, mikulás sapkára, bögrére, pulcsira mindenre nyomnak.Ha csak kitolásból lenne akkor én a helyedben a tangára nyomtatnám, de amúgy ha komoly darab kell, akkor a 2000+-os pólókból válogass, mert az alap az rossz minőségű lesz nagyon..
-
-Faceless-
őstag
válasz batai15 #15517 üzenetére
Most mindenkinek a Coolpad F1-et ajánlgatják. Tényleg elég jó ár/érték aránya van, amúgy ha lenovo mindenképpen, akkor Golden Warrion (van belőle szürke is), vagy s850.
Most nézem minideal-en elég durva akciók vannak az S916 100$-al olcsóbb, és egy csomó más 6592-es is jó áron van.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
A faszom tele van a googlenek a terrorellenes ***************************************** szarságával. Rohadt lobbanáspontos házit kellene megcsinálnom következő órára, és már rá se enged keresni az anyagokra. A találatoknál is már csak telejesen más baromságokat kapok...
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
Más (kifutottam) Ehhez a csöppséghez mit szóltok?
Most hozták ki nemrég, és az új tablet soc van benne, mali-450Mp4-el, 4.4-el, gps-el, 8 inches ips kijelzővel, 32-ről kezd. 36-tól már élettartamos sygic-el van.
Erősen gondolkodom rajta, hogy karácsonyi akciók keretében beújítok rá. Eredetileg ipad mini-t akartam, de még mindig röhejes az ára (4 éves hw-t árulni ennyiért...)
Az új Lg Gpad 7.0 is nagyon bejön gyors, szép, és nagyon jó a kilejzője is. Csak hát ugye az meg 40-ről kezd. -
-Faceless-
őstag
válasz dokee78 #15331 üzenetére
Ha Mali-450 MP4-ről beszélünk, akkor nagyjából a 305, és a 320 között félúton. De az openGL 3.0-t nem támogatja, így az új játékoknál néhány elem kiesik.
Szerintem csak akkor éri meg, ha jóval olcsóbb, mint az adrenok. Ár érték arányban lehet jobb, és erőben is ott van, de még a 305-re is jobban optimalizálnak. ( tisztelet a kívételnek, pl. dead trigger 2-t azt hiszem kifejezetten 6592-re optimalizálták )[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz pit stop #15155 üzenetére
Tény nincs akkora különbség, de az 520 egy hulladék semmire való vacak. Az 530, 630 már sokkal jobb, és már szerintem ahhoz kellene hasonlítani.
Nem tudom, hogy az Android L-ből mi fog kisülni, de lehet, hogy ez a különbség be fog zárulni ez még a jövő zenéje.Más: Ennyit arról, hogy a következő nexus meg fog fordulni a fejemben.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz quailstorm #15146 üzenetére
Szerintem a sorozatból a y510p volt a legígéretesebb, de kár, hogy nagyon rövid életű volt. Alig pár hónap, és jött a csere. Az a 750m sli, annyira túllövés ahhoz a géphez, hogy már kár firtatni is.
Az y50-nek az egyik fHD-s változatát tapiztam meg éppen a héten, és tudom hogy egyeseknek apróság, de az a billentyűzet iszonyatosan jó. Ha asztalihoz akarnék ilyen stabil, és jó nyomáspontút akkor tuti nem állnék meg 10 alatt. Kár, hogy az inspirionomba nem jutott belőlle. Most bezzeg szívesen cserélnék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest