Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz t72killer #35894 üzenetére
Egyébként miután bekapcsoltam a gépet és elindítottam a böngészőt, az avast fel is dobott valami üzenetet, hogy blokkolt valamit. Aztán kezdtem észrevenni, hogy itt valami nem stimmel....
Na mindegy, zavaró azért. Remélem permanensen sikerült megszüntetni a problémát. Az AdwCleaner karanténba tette, én meg letöröltem a karanténból is. -
Sziasztok!
Tegnap minden előzmény nélkül felbukkant a böngészőmben valami Provider nevű adware. Különösen bosszant, hogy fogalmam sincs, hogy hogy került oda, mivel nem telepítettem semmit. (Ráadásul, ha telepítek, akkor is körültekintő vagyok, kiveszem a pipát minden ilyen böngésző-bővítmény hozzáadásából, stb.) A böngészőt lelassította, meg kattintásoknál random az Alibabára vagy más hasonló oldalra irányított.
Az AdwCleaner-rel sikerült eltávolítani, aztán a HitmanPro-val is átmentem még egyszer a gépen. De bosszant, hogy nem értem, hogy hogy tudott belemászni a gépembe. Tegnapelőtt még semmi nem volt, tegnap meg már ott volt. Pedig utoljára júni 30-án telepítettem programot, az is VGA driver volt a hivatalos oldalról.
-
válasz Aureal #34152 üzenetére
Nekem avast van, hozzá van csatolva az avast fiókomhoz két szgép meg a telefonom. Én szeretem. A frissítéssel egyszer volt gondom, kb ugyanez volt mint neked. Feljöttem ide, és valaki még jelezte, hogy az övé sem tud frissíteni. Pár órára rá megoldódott a dolog, az avast szervereivel lehetett valami probléma.
-
válasz lugosi #34089 üzenetére
Én 1 éve telepítettem utoljára win8.1-et, előtte pedig már nagyon régen már nem is emlékszem, hogy mikor, még lehet, hogy 7-es előtt. Én is rákészültem ,hogy majd hosszadalmas nagy kínlódás lesz, erre olaan simán felmászott a gépre, akadékoskodás nélkül, nagyon gyorsan. Nem akartam elhinni, hogy ez egy windows telepítés volt. Szerintem belevághatsz te is
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Ha az index.hu főoldalára megyek, mindig felugrik egy letöltési ablak, ami egy text fájlt akar letölteni. Most reggel vettem észre. Valaki más is találkozott a jelenséggel? Most ez vírus, vagy mi?
-
Én az avast! nagy híve vagyok. Nekem egyszerűen bejön
-
válasz HussarF #33948 üzenetére
Lefuttattam azóta az rkill-t, a Kapersky TDSS killer-jét, a Malwarebytes anti-malware-t és a Symantec FixTDSS-ét. Egyik sem talált semmit. Azóta kétszer újraindítottam, az első után visszajött a probléma, most a második után még nem. De fogalmam sincs, hogy mi lehet ez. Senkinek semmi tipp?
-
Sziasztok!
Tegnap óta érdekes jelenségek zajlanak a gépemen. Véletlenszerűen valami sportesemény audiojának lejátszása történik. Nem is tudom ennél sokkal jobban leírni. Ha nem fut semmilyen program sem, csak az asztalon vagyok, akkor is kb percenként 5 mp-re, mintha valami sportközvetítés kapcsolna be. Win8.1-em van, avast antivírus, de igazából a feladatkezelőben, meg az Advanced System Care monitorozójában sem látok semmit. Fogalmam sincs, hogy ez mi lehet, nem is telepítettem semmit a gépre, ami ilyesmit hozhatott volna (tudtommal). Van bárkinek bármi tippje, hogy mit lehetne ezzel kezdeni, vagy hogy egyáltalán mi ez? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- PC játékok - árak megegyezés alapján
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest