Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
blattida #36204 üzenetére
Nem akarom feszegetni, de azért talán nem kéne benne annyira bízni se, mert pont az átlagfelhasználók, akik mindenre kattintgatnak és ismerős tanácsára warez cuccokat is felpakolnak. Ennyi erővel egy ingyenes Avast is jobb választás, vagy más free AV, ami sokkal jobban testreszabható és védelem terén is többet nyújt.
Én max most Windows 10-en használok Defendert (ott úgyse csinálok nagyon semmit), mert nem tudom mennyire kompatibilis vele a többi AV, de ha az meglesz, akkor biztos megy fel egy normális védelem. Én nem fogok orosz rulettezni.(#36208) netpeti98: amit egy jobb AV vsz nagyobb eséllyel kiszűr, blokkol, mint egy WD...illetve, ha jól tudom erre van az ESET féle Social Media Scanner is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest