Hirdetés
-
GAMEPOD
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Üdv'!
Ha, nem is 1-én, de lefuttattam, nem talált semmit. Attól tartok, hogy mert minden registryje törölve lett már, csak egy db komponense ébresztgette állandóan azt a szkript fájlt (mint egy zombiujj, ami ott maradt a sarokban és rátalál egy vezetékre amit megérintve zárlatot okoz...
), aztán találtam egy megoldást, és működött!
Hátha másnak is akad vele gondja.
Tehát ez a Delta search, beépült, majd utána ki is lett pucolva (mint hittem), Malwarebite viszont felfedte, hogy maradt valami belőle, ez viszont, nap mint nap, létrehozott egy prefs.js fájlt, hiába karantén, hiába törlés.
Tehát, ha már "minden" törölve lett, s mégis vannak nyomai ( a FFox about:config oldalán, a keresőjébe beírva a delta szót, ki is adja félkövérrel- ami simával van az az egér kezelésének nem is tudom miéhez van). Na de onnan nem lehet kitörölni max. false-ra állítani az értékeket!
A következő lépés: C:\users\felh.név\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\gycdufei.default\user.js fájlt megtalálni. Másik útvonal: Súgó>Hibakeresési információ>Profilmappa>Mappa megjelenítése; user.js fájl
Ez az user.js fájlt hozta létre a delta, ez jelenik meg az about:configban. Jegyzettömbbel megnyitható, nekem csak az about:configban található sorok (deltához fűződő) voltak benne. Na, ezt a fájlt kell kitörölni.
Ezután és kitöröltem a prefs.js-t is, bezártam, megnyitottam az FF-t, mint újonnan telepített korában olyan volt.
Ráellenőriztem, az about:configban még mindig látszottak a deltás sorok (nem értettem), bezártam, kidobtam az új prefs.js-t (amit a FF hoz magának létre), visszatettem az előzőt. Mert azt hittem, hogy nem sikerült, s így legalább meglesznek a beállításaim. Megnyitottam, meg is lettek, s láss csodát! Az about:configban nem volt többé deltának nyoma! Lefuttattam egy maxi Malwarebytes kergetést, és tiszta a gép!
Nem titkolom, nem az én érdemem. Itt találtam rá a megoldásra.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- FC25 PS5 játékszoftver
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest