Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Steam topic
- Automobilista 2
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz Szellem. #74047 üzenetére
Akkor az f-secure próbálom meg ezen a kis gépen. Tényleg összezavarnak a tesztek. Fő gépemen hagyom a kaspersky standard-ot mert nagyon elégedett vagyok vele. Meg ugye azt meg is vettem. Ezen a kis Intel NUC mini PC-n próbálgatok pár vírusírtót mert érdekelnek a nagy PC-n meg szintén kaspersky standard van ( 3 gépes licenc volt amiből 1 haveré akivel együtt vettük). Bitdefender valahogy nem érdekel meg arra szinte mindenki azt mondja fogja a gépet más meg nagyon eszembe se jut amit még nem próbáltam. Vipre de az Magyarországon nincs is ha jól tudom.
-
snakebait
senior tag
válasz Atish19 #74039 üzenetére
Nekem van egy Citromail - es fiókom, tulajdonképpen nem használom semmire sem. Most kaptam egy emailt, hogy 14 nao múlva zárolják és megszűntetik a fiókom ha nem fizetek elő. Ez meg már mi? Fizetni email fiókért? Tuti nem fizetek elő, le$arom, van másik három, csak az a gond, hogy itt az itcafe fórumon ezzel a citromailes fiókkal vagyok regisztrálva. Most azt nem tudom ha megszűnik a fiók akkor mi lesz az itteni regisztrációmmal? Tudja valaki? Meg mikor kértem értesítést emailban valamely hozzászólásról mindig oda jöttek a levelek.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Imi1981 #74046 üzenetére
Az F-Secure milyen teszteken szerepel rosszul? Egy kiváló védelem. Nem fogja a gépet semmilyen tekintetben.
Egy tesztet linkeltem be jó pàr napja de az is javítva lett ahogy elnézem mert visszanèztem az av-tests oldalàt ès az utóbbi tesztekben mindenhol 10 pontot kapott.
Semmi baj azzal a termèkkel. Kaspersky mellett mèg az a nagy kedvencem. Nyugodtan hasznàlhatod.Felejtsd el a tesztelő cégeket. Nem adnak valós képet.
Mindenképpen azt a terméket használd, ami nem lassít és nem okoz semmilyen problémát![ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Szellem. #74044 üzenetére
Szerintem is kicsit jobban fogja a gépet mint a kaspersky standard csak nem akartam egyből ezzel kezdeni . Na ujratelepítettem de valamiért nem tud csatlakozni [kép] . Nem értem a dolgot miért nem . Szerintem egy kicsit bugos ez a része . Még próbálkozok vele kicsit azt meglátom. Lehet kipróbálok valami mást amit még nem használtam vagy nagyon régen használtam.
F-secure olyan rosszul szerepel sok teszten hogy elbizonytalanít pedig az tök jól működött nagy gépemen. Nem tudom már mit higgyek.
[ Szerkesztve ]
-
Dumi86
senior tag
Valaki nem tud esetleg valami okosságot F-Secure Safehez vagy Totalhoz?
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Imi1981 #74043 üzenetére
Èn is kipróbàlram, de a 21.9-es K.Standard- nàl jobban fogta a gèpet. Szken megvolt, többszöri restart megvolt.
Ès amúgy sem tudtam megbaràtkozni vele. Sosem kedveltem a Norton termèkeket. Vèdelemben nem rosszak, de a cèg ami a program mögött van az nekem nem szimpatikus. Illetve ennyit a mai próbàm alapjàn a tesztcégek eredményeiről.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Szellem. #74042 üzenetére
Nem vagyok egy nagy tesztelő de nem rossz. Még azért barátkozni kell vele. Összességében eddig a kaspersky jobban tetszik de ez is jó . Nem érzem ezen a kis mini pc-n , hogy könnyebb lenne mint a kaspersky de végülis így ennyi idő után kb ugyan annyira minimálisan fogja a gépet (defendernél kevésbé) mindkettő. Telepítéskor kihagytam a fiók létrehozását és így utólag nem tud csatlakozni a Norton szerverhez ! Ezt nem tudom miért van ezért gondoltam újratelepítem de másodjára már nem engedte a 90 napot mert már használtam ! 😄
Most vissza állítom a gépet Norton előttre macrium reflectel és úgy próbálom újratelepíteni és telepítés elején mikor kéri hogy hozzak létre fiókot akkor megcsinálom . -
riki
senior tag
Hát igen. Szerencsétlenek folyamatos támadás alatt állnak. Ha ,megnézed a fórumát ,mindíg kiteszik a támadó ip címét. Én a Vivaldi levelező kliensét használom ,mindig üres a fiókom ,de lelépni nem tudok mert szükségem van rá ,egyéb okok miatt. Minden mail szolgáltatót támadnak több kevesebb sikerrel ,szinte nincs kivétel. Áthatolhatatlan fal nincs. A leányom 10 évesen feltörte az anyja fiókját. Ezzel meg is alapozta a mai hivatását. Ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Köszönöm mindenkinek.
Én sem használom a free,ail-t már jó ideje, csak megvan még de eddig nem töröltem. A biztonsági mail-re (gmail) jött a figyelmeztetés.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Bocs a kérdésért, mert nem teljesen ide tartozik. Tegnap a freemail-es fiókomba próbáltak belépni idegenek, vélhetően adathalász vagy más ártó szándékkal. Kérdésem az az lenne, hogy a viruskereső az észreveszi az ilyen szándékot? Nem volt megnyitva az a freemail-es fiók, de később kaptam egy figyelmeztető email-t a másik, biztonságinak megadott emailemre.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Imi1981
veterán
válasz Mikulásbá #74033 üzenetére
Magyarul települt. Így elsőre az Intel nuc mini pc-t mintha jobban fogná picivel mint a kaspersky . De ez most így elsőre érezhető. Lehet később mikor már lefutottatok egy két vizsgálatot jobb lesz. A böngésző bővítmény nem települt és eror jött be a Chromeba. Lehet külön a Chrome áruházból kell telepíteni és akkor jó lesz.
-
-
riki
senior tag
Többen kértétek Norton 360 90 nap : [link]
Heimdal 1 év [link] Remélem még működik.
Szép napot mindenkinek.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Olyan sokat írtatok Norton termékekről gondoltam kipróbálom a próbaverziót. Hát itt még azt se lehet normálisan! Regisztráltam Google fiókkal mert máshogy egyszerűen nem sikerült de próbaverzióhoz is kártyaadatokat kér! Na itt hagytam abba. Ha nem hagyja kipróbálni kártyaadatok nélkül akkor inkább nem próbálom ki a mindössze 7 nap próbaverziót. Régen nem ilyen volt ez se. Tök kíváncsi lettem volna rá de utálom az ilyet. Kaspersky-t is megvettem mert ki tudtam próbálni rendesen előtte és nem kártyaadatokkat kért egyből! Nem is tudom van e még 1 ilyen vírusirtó cég ahol egyből ezzel kezdenek.
Na mindegy ha lenyugszok lehet mégis teszek vele egy próbát. Harmadik gépemre jó lenne.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Cs1csó #74019 üzenetére
Még egy egérnél is ami fontos: minőségi mikrokapcsolók, minőségi szenzor, minőségi burkolat (nem kopik, nem hámlik, nem recseg - jó összeszerelés) jól csúszó talpak stb.
Na, ezt inkább ne vitassuk. A gamer és sima egér között bőven van különbség. Nem csak az árában.
Ahogy a Noblechair székem esetében is bőven van különbség egy sima főnöki székhez képest.Elcsàbulni èn is el tudok. Nem is kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Szellem. #74018 üzenetére
Minden amire odaírják legyen az szék, vagy vírusírtó, hogy "gamer" az bullshit.
Még egy egérnél is ami fontos: minőségi mikrokapcsolók, minőségi szenzor, minőségi burkolat (nem kopik, nem hámlik, nem recseg - jó összeszerelés) jól csúszó talpak stb.
Amúgy én is el tudok csábulni mert valljuk be jól hangzik és jól is néz ki, főleg jó nagy piros betűkkel, hogy GÉMER!
-
Cs1csó
félisten
válasz janes1976 #74014 üzenetére
Bocs, de egyik védelemre sem szabad 100%-ban rábíznod magad. A krach bármikor beüthet erre kell készülni:
- van a pótolhatatlan adataidról vagy akár az egész rendszerről mentésed? Ha nincs akkor minimum a pótolhatatlanokról legyen egy külső offline HDD-re mentésed amit csak adatmásolás időtartamára dugj a gépre. Ez az adatvédelem MINIMUMA. Azt se feledd, hogy ezzel akár egy mechanikai meghibásodást is ki tudsz védeni nem csak a zsarolóvírusok fenyegetik az adataidat hanem számos egyéb veszély is van, én személy szerint attól jobban tartok, hogy egyszer csak pikk-pakk és meghal egy HDD-m. -
Szellem.
Topikgazda
-
janes1976
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy olvastam azt, hogy az F-secure 2 zsarolóvírus mintát is figyelmen kívül hagyott a legutóbbi teszt során. Mennyire kell aggódni? Nyilván nem szeretne az ember semmi ilyen finomságot beszopni. Eléggé lehúzzák a friss külföldi tesztekben. Ennek van vmi alapja is, vagy csak a lóvé miatt van? Fizetnek a jó eredményekért, erre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
nagyúr
Már az is paranoia, hogy a nagy gépemre a vállalati F-Secure Client Security-t tettem fel-de érdekelt, milyen, mennyire fogja a gépet, stb. a Safe-hez képest. szerencsére semmi gond, nem veszek észre semmit, eleinte a tűzfal szabályokat kellett beállítani neki. Elég erős a gépem, egy védelem sem fogná meg szerintem, de akkor is izgatott, milyen.
-
nagyúr
-
riki
senior tag
válasz Krystal_s #74006 üzenetére
Szia.
Igen , elég lenne önmagában is, de mivel tudomásom szerint a Heimdalt etikus hekkerek alapították / Lylx lehet megcáfol / másodlagos védelemnek használom . Blokkolt már magyar oldalakat meglepetésemre /pld.Shopmánia,mp4bolt / több rétegű védelem, rezidens, de nem zavarják egymást az AhnLabbal . Van magyar forgalmazója. Most volt 1 éves promo, lehet ,hogy még él.[ Szerkesztve ]
-
riki
senior tag
válasz Szellem. #74005 üzenetére
Most a 360 fut éppen, 180 napos promóban. I5 8 gener proci ,32 gigával megtámogatva ,észre sem veszi .Én csak Wot -tal tolom, ott kifogástalan. Eddig Kaspyt használtam, annál lényegesen erőforrás kímélőbb. Egy mondatban, jó. Most mondhanám ,a német Chip magazin szerint a legjobb , a kővetkező a Totál, ami az értékelés objektivitásáról mindent elárul. Ki kell próbálni, most is van 90 napos promo.
-
riki
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
válasz Krystal_s #73999 üzenetére
Bocs, azt tényleg kifejthettem volna jobbann, hogy mire gonolok csupazöld alatt: mind a kettő arra van, hogy egy másik program fájljait nyissa meg, és módosítsa, vagy nyerjen ki adatot. ilyesmiket gonoszságok is csinálnak, így ez benne lehet, a hoopá ez ilyesféle,szóval lehet rossz pakliban a defender részéről. A Te miért nem kérdez-edre ez nem váasz, csak kb válasz a miért töröl-re...
Hogy miért off, részemről? Nem direktben a kérdésedre a válasz, és nem a vírusírtó defender sajátosségia világít rá, hanem az általa észlelt olyasmi kódra, ami úgy működik mint ahogy kártevők nagy része!
Ez is ezért off// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest