Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
don pardon #644 üzenetére
Ha rákattintasz a címerre ott a homokóra közelében, akkor kiírja, hanyadik körben jársz, és mennyi van még hátra, aztán abból ahogy érzed. Az Ultimate AI-ban szerintem bőven sok, mivel nekem most valahol a 110-edik körben van vagy 30 régióm, és most már pénzem is van dögivel, szóval ha nem akarnám annyira megvárni amerika felfedezését, meg a mongolokat, akkor egykettőre befejezhetném már
Meg mondjuk én szeretem elhúzni jó sokáig az időt, mert nem az a lényeg hogy minél hamarabb túllegyek rajta, hanem hogy minél tovább kiélvezhessem a játékot, nem?
Meg ha épp nincs quest, akkor saját magamnak találok ki, pl hogy a király még trónra kerülése előtt legyen 9 csillagos, vagy segítsek a szövetségesemnek (lengyelek, ugyanis Ultimate AI-ben nincs árulás) vagy pl a térkép különböző, egymástól távoli pontjain gyarmatokat hozok létre, stb...
Ja igen, ebben a modban már van értelme a kereskedőknek! 1-1 kereskedőm egyedül is elhoz kb 5-6-akár 700 aranyat is, ha csak 5 csillagos, akkor is, szóval csak a kereskedők hoznak körönként 3500 arany körüli összeget...
Multiplayer mód asszem van benne, de az szerintem két külön gépről működik, nem heroes stílusban egy gépről körönként külön-külön játszódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Last Epoch
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest