Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bencom ™

őstag

válasz don pardon #644 üzenetére

Ha rákattintasz a címerre ott a homokóra közelében, akkor kiírja, hanyadik körben jársz, és mennyi van még hátra, aztán abból ahogy érzed. Az Ultimate AI-ban szerintem bőven sok, mivel nekem most valahol a 110-edik körben van vagy 30 régióm, és most már pénzem is van dögivel, szóval ha nem akarnám annyira megvárni amerika felfedezését, meg a mongolokat, akkor egykettőre befejezhetném már :DDD

Meg mondjuk én szeretem elhúzni jó sokáig az időt, mert nem az a lényeg hogy minél hamarabb túllegyek rajta, hanem hogy minél tovább kiélvezhessem a játékot, nem? :)

Meg ha épp nincs quest, akkor saját magamnak találok ki, pl hogy a király még trónra kerülése előtt legyen 9 csillagos, vagy segítsek a szövetségesemnek (lengyelek, ugyanis Ultimate AI-ben nincs árulás) vagy pl a térkép különböző, egymástól távoli pontjain gyarmatokat hozok létre, stb...

Ja igen, ebben a modban már van értelme a kereskedőknek! 1-1 kereskedőm egyedül is elhoz kb 5-6-akár 700 aranyat is, ha csak 5 csillagos, akkor is, szóval csak a kereskedők hoznak körönként 3500 arany körüli összeget...

Multiplayer mód asszem van benne, de az szerintem két külön gépről működik, nem heroes stílusban egy gépről körönként külön-külön játszódik.

Új hozzászólás Aktív témák