-
GAMEPOD.hu
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
Ez kezd a legalja lenni, az elmúlt pár napban kétszer volt egy kis időm játszani, és mindkétszer eltűnt a megszerzett kreditem, ahogy kiléptem a lobbiból. Egy év alatt sem sikerült feljebb lépni a megvalósítás technikai színvonalában a futottak még kategóriánál. Mint valami zs kategóriás gárda. De nem baj, hiszen a negyedik rész már az új Frostbyte motort használja!!4!négy!4
-
vhunor
őstag
válasz bolondember #5776 üzenetére
Ez magyarul lehetne a majdnem a kutya se szarik .
-
vhunor
őstag
válasz Cray Tyler #5307 üzenetére
Az egész ME3 egy nagy befejezés, nem csak az utolsó 10 perc. Az lett volna a hab a tortán, aztán kinek tetszik, kinek nem.
-
vhunor
őstag
válasz "Infinity" #4737 üzenetére
Akkor minek pazarlod rá az időd?
-
vhunor
őstag
SPOILER, de egy kérdést tartalmaz
A végén, mielőtt lelőhetnénk Illusive Mant, a bal oldalon lévő 2 választ (paragon/renegade) mikor engedi választani? Nekem csak a jobb oldali válaszok élnek, pedig full kimaxolt paragon vagyok.[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
Hihetetlen b*ssz*meg, egy nyamvadt buggal nem lehet idejönni a topikba anélkül hogy egy pillantással ne olvasná el az ember a játék felét.
Amúgy a bug: tegnap megvettem a From Ashes DLC-t, és miután végigvittem, a Normandy-ra visszaérkezve lenullázta a pénzemet. Visszatöltöttem egy korábbi mentést, újra végigoltam a DLC-t, ekkor nem bugzott be. Gondoltam szólok, hátha másnál is előfordul.
-
vhunor
őstag
válasz GeneraL_XTX #3148 üzenetére
Van olyan is, ami be se kerül a naplóba, csak a hajón olvasható a levelek között, aztán meg pl. a Citadellán bóklászva nem jutott eszembe, hogy ki írta, hogy vár rám és hol, futkoztam mint a hülyegyerek, hogy ráakadjak.
-
vhunor
őstag
válasz GeneraL_XTX #2998 üzenetére
Anno 3 nap alatt játszottam végig az Icewind Dale 2-t és írtam róla 10 oldalas végigjátszást printbe. Már lapzárta volt és gyakorlatilag be volt tördelve az újság amikor megérkezett a press példányunk. A főszerk mindenáron be akarta rakni mert akkor még fontos volt a lappiacon az exkluzivitás, én meg bevállaltam amennyi eszem volt. 3 napig nem alvás, a végére begyulladt ínhüvely, de megcsináltam. Szóval nem lehetetlen, de nem hiszem, hogy túl sok élvezet van benne.
ME3: kedd este kezdtem el (proxys aktiválás), 5 és fél óránál mentettem tegnap este, és nagyon tetszik, már eddig is sok helyen köszöntek vissza a régi döntéseim a beszélgetésekben.
sittes79: options-ben tudod állítani, a narrative pont alatt (full conversation / no conversation).
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
válasz ForRedGlory #2887 üzenetére
"de sokaknál feldobta a pacskert" = nem kell feltétlenül meghalnia. Továbbléptem.
-
vhunor
őstag
válasz ForRedGlory #2875 üzenetére
Én vagyok az utolsó aki nem jelzi ha spoilerről van szó, de mindkét infó közismert, az egyik a Mass Effect 1-ből, a másik pedig a nyilvános ME3 demóból...
-
vhunor
őstag
[!!! SPOILER !!!]
Most merült fel bennem az a kérdés, hogy a demóban van Wrex, de sokaknál feldobta a pacskert már az első részben. Ha valaki ilyen mentést importált, írjon majd egy privit nekem, ha mégis találkozik egy élő Wrex-szel, mert kíváncsi vagyok, hogy oldották meg ezt.
[ Módosította: tiv83us ]
-
vhunor
őstag
válasz GeneraL_XTX #2868 üzenetére
A Bioware social oldalon, a profile menüpont alatt van olyan, hogy add bioware points.
-
vhunor
őstag
válasz GeneraL_XTX #2865 üzenetére
Próbáld meg a Bioware oldalán megvenni, nekem ott simán ment.
-
vhunor
őstag
válasz ForRedGlory #2747 üzenetére
Kb. 300 eredeti játékom van 1996-tól, értem én miről beszélsz, tényleg annyi, hogy én már nem látok akkora vonzerőt ebben a CE-ben, mint a régi nagy gyönyörű kiadásokban.
-
vhunor
őstag
válasz ForRedGlory #2741 üzenetére
A füzetkéket egyszer átlapozod, a fémdobozt egyszer kibontod amikor installálod a progit . Tudom, a kettesből nekem is CE van. Régen nagy CE gyűjtő voltam, és egy Neverwinter Nights CE szintű extra kiadásért még ki is adom/adtam a pénzt (de elég a Blizzard CE-ket is megnézni), de a mai CE-k nagyon vérszegények, nem érik meg a felárat.
-
vhunor
őstag
válasz Wizard of Oz #2701 üzenetére
Azért ez a rész jó az AtomicGamer rivjúból:
It may not have the sheer landmass of their just-released MMO Star Wars: The Old Republic and it might not stand the test of time quite the way simpler, more focused games like Knights or the original two Baldur's Gate titles did
A Baldur's Gate sagát egyszerűnek hívni az ME-hez képest hatalmas tesztelői tapasztalatra vall.
Szerk.: inkább a 2 BG-re értettem, ki is húzom fentről a KotOR-t.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Proxmox VE
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest