-
GAMEPOD.hu
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHun
addikt
válasz tiv83us #1977 üzenetére
az lehet. nemrég kezdtem újra a ME1-et és még lehet nem tartok ott, vagy túl fáradt voltam akkor amikor ez szóba jött
de attól még a hely adott több kalandra is
még ha nem is kell a galaxist megmenteni, attól még sztorit lehet írni kisebb ellenséggel is szerintemSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz tiv83us #1972 üzenetére
kipurcanni is több féle képen lehet
de akár túl is élhetnéd, végül is a ME3-at még senki nem vitte végig, vagy akár egy ME3 DLC vel behozhatnának bármi ilyen jellegű összekapcsolást isa ME3 CE kiadásba tud valaki segíteni
mert most kicsit tanácstalan lettem mi is jár DLC ügyileg a CE hez :SSeriesX: JamesSHun
-
-
JamesHun
addikt
kifogytam a szerkesztésből
a ME3 CE kiadáshoz a 0 day DLC az most hozzá jár és a 2. DLC, vagy nem
Mert valahol olvastam, hogy igen, és emiatt is megéri a CE kiadást megvenni, valahol meg szót sem említenek a 2 DLC ről, csak a fegyverekről amit hozzá adnak
pár fegyverért tuti visszamondom a CE kiadásomat és marad a sima 8900 ért és max megveszem paypal al a kiegészítőket különSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
az jó lenne, bár egy első rész update grafikával és irányítással is ütős lenne
De el tudnék képzelni egy ME1 előtt játszódó részt (részeket) is
pl amikor kijutottak az emberek a galaxis távoli részébe akciókat, első csatákat stbde alternatívának ott lehetne még a részek közötti idő kitöltése valamelyik nem human karakterrel, merre is gyilkolt
SeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
-
JamesHun
addikt
én majd a fullba csatlakozok
most lehet végigviszem még 1x a me1-et és a me2-t
csak még az Origine alá sikeresen beaktivált angol verziós ME1 alá kéne varázsolnom azt amit itt nem szabad emlegetni feliratot a magyar DVD lemezemrőlSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz Egonyolc #1742 üzenetére
nekem kb tegnap reggel aktiválták be a ME1-et és már le is töltötte az Origin este
meg a crysis 1-et is már elvileg betették mára ME2-t most töltöm le Origin alá
remélem az magyar feliratos lesz15% os kupont én is kaptam ettől függetlenül de elvileg előrendelésre pl nem vonatkozik :S
-
JamesHun
addikt
Egy Berlini utat kellene szervezni , vagy egy Párizsit
-
JamesHun
addikt
jön is lefele a ME1 originből
Elvileg ahhoz talán volt valami DLC-m is, valami sky-os nevű azt hogyan, honnan tudom leszedni?
Bioware nél csak a Dragon Age-et láttam és a ME2-t amit beregisztráltam a bioware accountomra. az első résznél már nem rémlik hogyan is volt a DLC letöltés, megvétel, elérésSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz Malachi #1693 üzenetére
2 vel is végigvihető, bár kis mák is kell hozzá és jó társ
engem a connection lost vagy mi jobban idegesít
PC-n elég sűrűn van este hasonló jelenség amikor keresnék pályát és társakatvan valami infó milyen modok,ellenségek lesznek még multiban?
akinek beaktíválták a ME1-et a megvett DLC-ket hogy aktiválta be?
arról külön kell írnom nekik megint, vagy nem lehetséges azok legális használata?[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
no konzolvilágba átrakatta limited kiadásra a pc-s rendelésem
-
JamesHun
addikt
hát ilyen árnál még lehet megéri mégiscsak a fémdobozos kiadás
-
JamesHun
addikt
válasz GeneraL_XTX #1672 üzenetére
pont ezért változott az Origin, mert most már vehetsz DLC-t is direktbe
-
JamesHun
addikt
kb a 4. levelet váltom az EA supporttal, hogy adják hozzám a ME1 copymat :S
Szerintem kifogtam egy nem akar ma már dolgozni srácotSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz Chabe89 #1648 üzenetére
akkor kevésbé zavar majd a magyarítás hiánya
írtam EA nek, hogy lehetne valami origines partnerprogram, hogy x játék után kapnál % os kedvezményt origines vásárlásra
én már utálom a DVD lemezeket
szívesebben vásárolnék online játékot ahogy xboxra is jobban szeretem a market vásárlást, mint a legyen bent a DVD és cserélgessem a lemezeketSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
tudom, de attól még legális beszerezhető példány
igazán feltehették volna
végül is nem warez, csak legális lokális honosítás
nem tudom mitévő legyek
vigyem végig gyorsan az egyet és a kettőt, vagy hagyjam meg a kettőből a mentésemet, vagy a kettőt vigyem újra végig, mert nincs kimaxolva mindenem és ha még 1x végigviszem akkor talán még maxolhatok a karakteremre és azt viszem a 3 ba majd továbbpárbeszédeknél lesz valami minimális help a jó és rossz irányú beszólásokra?
talán valamelyik játékba volt ilyen, hogy a felső a jó az alsók meg a gonoszkodó beszólások voltakSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
no írtam origineseknek, aktiválják be a ME1 copymat originbe
sajnálatos, hogy a magyar verzió nem elérhető originbe, de az angol is több a semminélSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz Zolinho1026 #1623 üzenetére
hova írtál és mit adtál meg, hogy beaktíválták?
lehet én is odakéretem
amit beaktiválnak, azt a magyar DVD lemezemmel tudom magyarítani?
mert hab lenne a tortán, ha behozná
lehet végignyomnám akkor én is az 1-et és a 2-t, mert pár dolgot tuti másképp csinálnék, vagy más karakterstílusba játszanékSeriesX: JamesSHun
-
-
JamesHun
addikt
hajnali 2 ig nyomtam a multit
jó társakkal jókat lehet játszani, de az 1-es szintűekkel veszélyes, mert pl nem élesztenek fel ha elesel és néha szétszélednek és egyesével meghal mindenki és vége a meccsnek
a magyar felirat azért nekem hiányzik nagyonmeg kijöhetne az első rész upgrade verziója mint a halo 1 nek nemrég
-
JamesHun
addikt
ha jó áron lenne kulcs only verzió akkor én vennék, de 9000 körüli áron elő van rendelve és ez az ár alá nem hinném, hogy tudnának menni
Pc verziót tegnap megnéztem single és multi részt is és nagyon bejövős volt
ma megnézem az xbox verziót is milyen az irányítása és mennyivel rosszabb mint a PC verzió. lehet xboxra kéne előrendelni nem PC re (bár PC-n van meg az 1-2 magyar felirattal)SeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
tuti elfogyott minden kód?
nekem a facebook applikáció még megy és nem írta, hogy nincs kódSeriesX: JamesSHun
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Crypto Trade
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- RC modell földön, vízen, levegőben
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Windows 11
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest