-
GAMEPOD.hu
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cider
csendes tag
Próbáltátok már a demot? Iszonyatosan jóra sikerült, minden tiszteletem a BioWare-é, a második részt után ennél jobban nem is tudták volna csinálni... már meg is rendeltem egy litográfot a bioware store-ból, nagyon jók, bár kicsit drágák, 10 ezret fizettem érte
jut eszembe, ti hol rendelitek elő a játékot? vagy előrendelitek egyáltalán?
én 576-nál voltam eddig, de már túl drága, nekem is egyre fogy a pénzem, viszont találtam egy egész jó helyet, remélem megbízható...
ingyen kiszállítják elvileg megjelenés napján és még olcsóbb is mint a másik. sztem nézzétek meg, mi a véleményetek: itt rendeltem elő
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység