-
GAMEPOD.hu
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
válasz CPT.Pirk #12591 üzenetére
Azt nem láttam azt hiszem.
A zöldet, a választható opciók közül ez volt a legoptimálisabb hosszú távon az univerzumra nézve.
Mondjuk a kék mellett szól hogy Shepard tudata fönt marad. Piros-on nem is gondolkoztam a Ghet-ek miatt.(#12592) KubanitoS : Nekem se esett jól, úgy éreztem magamat mint az első foghúzásom után. És eléggé szomorú voltam attól hogy bármit választok 3+1 Shepard-öt mindenféleképpen elveszítem.
2-3 napba telt hogy megemésszem hogy ezt most tényleg befejezték. Szerintem éppen ezért jó ez a befejezés, mert meglepő. (enyhén szólva)
Eddig nekem kettő játék okozott olyat, hogy néztem kifele a fejemből és azon gondolkoztam hogy mi a f@*zt is láttam az elmúlt néhány percben. Ez az egyik.
Könyvet tudnék belőle írni hogy szerintem miért jó befejezés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ANTMINER S21 Hydro 473 THS Magyarország egyetlen Hydro Hosting szolgáltatójától!!!
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- FeinTech VAX04101 HDMI eARC Pass Switch 4x1 HDMI elosztó eARC soundbar hangrendszerhez
- RTX 3080 videókártyát keresek saját használatra.
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti 12GB
- Számítógép játékra! I7 4790K / GTX 1060 / 16GB RAM / 500GB SSD / Gamer PC
- Lenovo ThinkPad T560 laptop notebook i5-6300U, világító HU bill., FullHD IPS, dupla akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest