Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
veterán
Bekerült az EA/Origin Accessbe.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
SamS20
senior tag
Én instant gameingen vettem meg, de most ki vannak fogyva, anno még amikor előrendeltem akkor ~43 euró körül mozgott.
Amúgy nagyon sokat változott a játék szerintem.
Pro nehézségen játszom, de az hogy a dobások ennyire változtak illetve a futásnál is simán belebotlasz a másik lábába és vége a playnek nagyon realisztikus lett (és egyben idegörlő is amikor nem jönnek a blokkok megfelelően)Ultimate-t kicsit most még hanyagolom, első körben szoknom kell az irányítást meg magát a játék is.
technikai kérdés : másnál nincs mikorlag ? 100 körüli fps-t mutat a játék mégis olyan mintha döcögne a játék bizonyos jeleneteknél. (olvastam külsős fórumokon hogy a közönség grafikáját érdemes levenni mediumra és megoldja a problémát, de annyira nem vált be)
-
GhostLead
tag
Sziasztok! Király hogy újra megjelenik PC-re a Madden Nfl. Lenne egy kérdésem, Ti honnan vettétek meg? Kerestem egy pár helyen de nem lelem PC-n.
-
asb88
tag
Na hát örülök neki, hogy van ilyen topic, bár kicsit szomorú vagyok, hogy csak ennyien vagyunk. Végül én is pc-re vettem meg, az Origin Premier miatt így érte meg a legjobban. Benne vagyok a meccselésben + ultimate teamhez is keresek embereket co-op módba
-
SamS20
senior tag
válasz jkrisztian #2 üzenetére
akkor már ketten vagyunk Antonio Brown lesz a coveren. Elő is van rendelve
[ Szerkesztve ]
-
jkrisztian
aktív tag
Egy jó franchise ligàba simàn beszàllnék.
-
SamS20
senior tag
Sziasztok
Nemsokára megjelenik a játék Pc-re, úgyhogy gondoltam nyitok egy topikot.
Lehetne azok kevesek számára indítani online bajnokságot akik pc-n fogják játszani
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest