Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
Na, hála annak a jó istennek hogy sikerült egy újabb biztonsági rést nyitni.
-
anulu
félisten
kösz, de kösz nem.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Schafranek
tag
-
Sofian
őstag
válasz Tutyimutyi #1 üzenetére
Semmi sem kötelező a felsoroltakból. Szóval nem leszel veszélyben
-
aktív tag
Hmmm,nem fogom telepíteni,(14 Pro Max),jó lesz nekem a 17.6-is végleg.
Ezzel a frissítésekkel is csak hazavágják-persze vegyél újat!
Meg aztán ez is volt az utolsó okostelefonom is,jó lesz a nyomógombos is.Nagy János
-
judas13
addikt
Nem kényszerít senki sem rá, hogy használd is őket.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
nozs23
addikt
Szerintem azóta fújod ezt a mantrát mióta elkezdtek fellebbeni a hírek az arról, hogy ez egyszer bekövetkezhet. 1 éve talán? iOS-en lassan fél éve működik az Alt Store.
Valahogy nem futottam még bele a problémába. Olyan van fent, ami az App Storeban nem volt és nem is lett volna. -
embe
nagyúr
Na nekem most jött....az IOS 17.7. Éppen telepítem. lehet ezután jön majd a 18?
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Milyen hozzászólások vannak, te jó ég! Itt a világvége, meg örökre marad az iOS 17.
Agyilag valóban szegényes a magyar. -
senior tag
-
Ádám16
addikt
Én idén tényleg nem fogok upgradelni fél évig.
Ti nem szívtatok a 17-tel vagy a 16-tal? Hónapokig tele van bugokkal, a merülés is jelentősebb volt a 13 minin. Ne velem bétateszterkedjenek.
Szóval majd a 18.4-nél csatlakozok kb.Apropó, lehet, hogy lesz iPad-re optimalizált Instagram/Threads is így 2024-ben külső alkalmazásboltból? nagy királyság lenne.
-
anulu
félisten
"Ti nem szívtatok a 17-tel vagy a 16-tal?"
nem. egyáltalán, pedig megjelenés napján raktam fel.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
lolal
senior tag
Ez a topic egy szellemi dögkút. Annyi hülyeséget össze hordanak itt az emberek, inkább nem is olvasom tovább. De csak egy példa: Fortnite is külön áruházból van telepítve, akkor most az vírus? Abszolút nem kötelező engedélyezni a third party áruházakat…
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Ádám16
addikt
Király nektek.
Elég beütni hogy "bug" az iOS topikba, és megnézni a tavalyi őszi dolgokat.
S egyik sem egyedi eset (volt)...csak egy hsz.:
"Ilyen bughalmazt mint a OS 17 még nem láttam, apró hibák vannak csak benne, de abból sok. Rohadjon le mindkét kezem, ha még egyszer rányomok a frissítésre amikor még új egy OS Apple-nél. Hozzáteszem, hogy nem én frissítettem, hanem az új készüléken ez van sajnos. Mac-nél is egyszer beszívtam ezzel, azóta akkor frissítek új OS-re, amikor bejelentik az azután következőt, olyan a Mac-em mint egy svájci óra. Ez lesz a telefonnál is, csak egyszer sikerüljön nekik összetákolni."csak egy kép:
-
Busterftw
veterán
válasz Schafranek #3 üzenetére
Mennyiben erint egy iOS valtozas egy iOS usert?
janeszgol
Ez is jol mutatja, hogy az userek mennyire lettek megkerdezve.
Nem lettek.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
Ádám16
addikt
Ez világos. Voltak bugok, de neked nem voltak annyira zavaróak. Nekem, és sokaknak pedig szenvedés volt így használni az iOS-t hónapokig.
Alattad eggyel:
"nem. egyáltalán, pedig megjelenés napján raktam fel."
iPad topikból friss:
"nekem máris van egy bugom (már, ha ez annak számít, de én annak tekintem, mert kissé idegesítő).
A fotók indexképei alapból túl kicsik nekem, én eggyel nagyobb méretben szeretem őket látni ill. tallózni. Eddig egyetlen kétujjas húzással nagyobbra állíthattam őket, amit aztán az alkalmazás meg is jegyzett. Most ez nem működik, a két ujj széthúzása egyetlen képet nagyít ki. Az indexképek nagyobbra állításához alul a kis fel/le nyilas ikonra, majd a nézetbeállításokra kell bökni, és azon belül a felnagyításra. Nem lenne nagy dolog, ha utána az app megjegyezné ezt a beállítást, de nem teszi. Legközelebb megint a pici indexképeket mutatja – még akkor is, ha végig megnyitva hagyom a fotókat, csak átváltok másik appra, majd vissza a Fotókra…
Mindenkinél így viselkedik?"
[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
válasz janeszgol #28 üzenetére
Én semmit sem szeretek fikázni, objektíven próbálok minden ilyesmihez hozzáállni.
A "hasznosra csinálják meg"-gel sajnos nem értek most veled egyet. A Photos szerintem egyértelműen visszalépés, a widgetek még mindig van, hogy nem működnek 17-en (sem), dinamic island nincs kihasználva kb. egyáltalán, stb.
De igen, számomra is továbbra is az iOS a legjobb mobil op.rendszer.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
A Photos visszaállítható a régire. Ki kell kapcsolni a sok vackot, amit alá tettek.
A Dinamic Island tényleg karcsú tudással rendelkezik. Third Party is támogathatná, ha még nem teszi, meg lehetne érdekesebb is. Így valóban csak dísz.
Amit sajnálok, hogy pl a zseblámpa fényerőssége igen, de a fény "pontosítása" (spot) nem funkció az i15 Plus-on, pedig az hasznos lenne.[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
veterán
válasz Schafranek #27 üzenetére
Ettol meg erinti, hiszen a szoftver nala is valtozik, ha akarja, ha nem.
-
7Heads Drago
veterán
Na itt a baj hogy te ezen a ponton leragadtál.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest