Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz focvis #58675 üzenetére

    Én is bejelentkezem elvonóra. :)

    Kezdeti lépések:
    - parkolóba állás után megtanulni nem visszafelé nézni rá többször, amíg elérek a bejáratig
    - nem mosom minden alkalommal az alvázat úgy, mintha 5 kg só lenne rajta (nyáron sem)
    - télen sóban közlekedve elengedni azt az érzést a kasztnival kapcsolatban, mintha engem mártogatnának kénsavba
    - az első madárszar láttán nem rohanni vizes flakonért és törlőkendőért

    Kezdetnek ennyi elég, utána jöhet a többi. :DDD

    Alapos autómosás kívül nálam is 2 óra. Szerencsére a beltér nagytakarításokat már eléggé sikerült elengednem mióta lakásban élünk és nincs lehetőségem az udvaron porszívóval az utolsó nem oda illő atomot is kiszippantani a legeldugottabb helyekről. A szivargyújtós porszívót próbáltam, de egy vicc, a kutakon található 50 Ft-os érmével működő mamut méretű porszívó még nagyobb vicc. Néha kitörölgetem, pár havonta meg elviszem egy ~1.500 Ft-os belső takarításra. Jelenleg udvar nélkül jobbat nem tudok....
    (külső mosás megoldott, mert viszek magammal a bedobós mosóhoz 15 liter vizet és 2 db vödröt, amelyekkel+a nagynyomásúval gyakorlatilag ugyanúgy le tudom mosni, mint otthon -> hajnalban kell menni, hogy ne tartsak fel senkit) -> autókozmetikákban való mosásban persze a buzériám miatt nem bízom, csak ha magam mosom le, akkor érzem elvégzettnek a munkát.

    De jó is volt, míg a kis Swift volt. Érzelemmentes voltam vele, nem nyaltam körbe 100x, csak mikor indokolt volt. Boldog és érzelmileg felszabadult voltam. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák