Új hozzászólás Aktív témák

• hobizoli

nagyúr

válasz Qru #330010 üzenetére

nemtom, de ez ezekben ilyen 25+ eve mukodo tema, mar az FL elottieknel is ilyen volt

a digit klimat nem szoktam kikapcsolni sosem
    de +3 fok alatt letiltodik es +5-nel lesz ujra aktiv, ha kozben nem lett kikapcsolva a gombjaval

de en nem kapcsolgatom ki osszel se, telen-nyaron mindig be van kapcoslva
    ezert se kellett tolteni bele gazt 2017 ota se, akkor vettem az autot
    nyaron elmegyek 50m-t a sarokig es mar erezhetoen fujja a hideget a szellozoracsokon

alapvetoen digit klimat nem is szabad kikapcsolni, mert akkor idonkent karbi jelleggel megjaratja a gazt es vele egyutt az olajat is eszrevetlenul is, es nem hagyja kiszaradni es porozussa valni a tomiteseket a rendszerben
    a hutogaz azokon a mikrorepedeseken tavozik el a rendszerbol lassan

ha nincs meg egy minimum p nyomas, akkor a klima mar nem fog elindulni, mert ugy veszi, hogy lukas a rendszer
    ezert az automata klima mindig legyen bekapcsolt allapotban

manualnal kikapcsolod osszel, majusban meg be, akkor lehet mar pisloghatod miert nem megy a klima : elszokott beloe a hutogaz, mert honapokig nem ment
    ilyenkor mar altalaban nem eleg csak feltolteni ujra, mert ujra el fog szokni lassan 1-2 het alatt belole
    pont ezert szoktak mondani klimasok is, hogy karbi jelleggel hetente 1x par percre kapcsold be a manualis klimat
    elfelejted hetekig-honapokig, akkor utana mar nem kell kapcsolgatni

Ignis-be mindig benyomkodtam, aztan egyszer itt allt sokaig az alvazszamos bulija miatt, akkor nem, hat nem is mukodott benne mar a klima utana....

több drón kell ;P

Új hozzászólás Aktív témák