Hirdetés
-
GAMEPOD
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Figyelmetlen voltam reggel és véletlenül a Gyömrői irányába befordultam a Csévéző utcáról a szemből egyirányú Gorkij utcába
(épp váltott a lámpa és a BKV busz akkor araszolt ki elém a buszmegállóból, gondoltam kikerülöm oldalról a Gyömrőire, nem volt szándékos, nem szoktam arra járni).
Nem tudjátok van-e ott térfigyelő kamera?
Google utcaképen 2021-es képeken látszik egy a buszmegállónál, de 2022-re úgy néz ki valamiért leszerelték (vagy láthatatlan típusra cserélték)
Illetve találtam ezt a listát, ebben sincs benne, persze ki tudja mennyire teljes vagy up to date, meg persze lehet más szervezetnek is kamerája ami alapján büntetnek.A legszebb hogy az asszony meg tegnap szaladt bele egy felújítós 30-as táblánál a trafiba 75-tel (78e Ft), és nagyon remélem hogy nem 76-tal (117e Ft). Persze teljesen véletlen, hogy az összes ilyen ideiglenes sebességkorlátozó táblánál a szokásosnál jóval nagyobb intenzitással mérnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest