Hirdetés
-
GAMEPOD
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Integrale #190547 üzenetére
G Astrában szocilizálódtam, kvázi. Három különböző modell, mindben kényelmetlen az ülés. Belső anyaghasználat, ergonómia azért elmarad bőven. Tény, hogy vannak anyagok, amik a VW csúnyán málnak, de ezeket lehet pótolni relatív egyszerűen.
Gyergyó - Budapest 700km távo Astraban kínszenvedés volt, ugyan ezt a távot rengetegszer nyomtam le a Golfommal, különösebb gond nélkül, pedig a hátam elég érzékeny nekem is.Megane: jóbarátomnak van 2009-es Megane, belsőben és kényelemben nekem nem jön át, hogy verné a Golfot. Kopogós műanyag mindenhol. És nem épp alap kivitel.
Mindegy, felőlem legyen szar a VW, attól még jól fog esni nekem a vasárnapi ebéd, zártam a témát
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- CSAK EZEN A HÉTEN! Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest