Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Mouse: P.I. For Hire - Középpontban a fegyverek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Akciófigyelő: Ingyen beszerezhető a Metro 2033 Redux (PC, Xbox)
- Nintendo Switch 2
- Steam topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Last Epoch
- Dark Souls sorozat
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
Elbandi #29295 üzenetére
@Elbandi: én már korábban felvetettem, hogy aki kedvet érez hozzá, válasszon egy részt a topik leírásból és írja át, aktualizálja, stb. és utána megbeszéljük itt a közösben és lecseréljük.
Én szakítok rá időt és nekiállok az összefoglalót átírni a legjobb tudásom szerint. Szólok, amint végzek vele (talán holnap jut rá időm/energiám) és átbeszéljük, hogy mit kell javítani, mivel kellene kiegészíteni, stb.
Az első bekezdést már át is írtam, a hajam égnek állt tőle, hogy minden új ember konkurencia és ezért (is) nem válaszolunk az alapvető dolgokat érintő kérdésekre az újaknak.. dzsízász, milyen ember írta ezt
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Iqos cigaretta
- Politika
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- MacBook Pro 14 M4 Pro 12/16 24GB/512GB SSD - (Space Black) - Csak 1db!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest