Hirdetés
- Mouse: P.I. For Hire - Középpontban a fegyverek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Akciófigyelő: Ingyen beszerezhető a Metro 2033 Redux (PC, Xbox)
- Nintendo Switch 2
- Steam topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Last Epoch
- Dark Souls sorozat
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tetris #19474 üzenetére
Nálam nem működik a WattMan minden funkciója. A memória frekvenciát normálisan lehet vele állítani minden RX 480 VGA-n, de a GPU feszültséget és órajelet nem engedi piszkálni. Először azon az egy kártyán látszólag engedte állítgatni a GPU értékeket, amire a kamu monitor van kötve, a többin viszont ki van szürkítve még a GPU tuning szekció ki/be kapcsoló gombja is, aztán mióta egyszer kikapcsoltam a 0. VGA-n, azóta bár vissza tudom kapcsolni, de nem tudom használni, a freki és fesz rublikák/csúszkák továbbra is tiltottak.
Most 16.8.1 van fent, de hasonlóan fura volt 16.7.2-vel is.
Az ASUS GPU Tweak pedig igazából semmit nem tud csinálni, csak monitorozni jó (vagyis annyira nem, de funkcionalitási szempontból).
És nem igazán értem miért, de egy idő után visszaesik ~27-ről ~24 Mh/s-re (amit alap memória frekivel megy), pedig a GPU-Z szerint nem változik semmi frekvencia (megmarad a GPU tuning is és nem vág vissza a GPU-n sem).
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mouse: P.I. For Hire - Középpontban a fegyverek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- MacBook Pro 14 M4 Pro 12/16 24GB/512GB SSD - (Space Black) - Csak 1db!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest