Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hohocali
aktív tag
válasz
Ferdzsoo #74235 üzenetére
Valahogy nem jön ki a matek...
Ha év végén/jövő év elején eladhatod a riget 3m-ért, akkor onnantól még 6 hónapot bányászhatsz. Ez - 10 hónap megtérüléssel számolva - 60%. Tehát: eladod a riget 3m-ért VS bányászol még 1.8m-et, és nálad még a rig. Ha az eladás időpontját előrébb hozod, akkor még jobb lesz a helyzet a bányászással.
Szerintem valami ilyesmi eladási hullám történhetett nyáron is (jön az EIP, év végén vége), aztán eltolták fél évvel a végét. Kaparnám az arcom, ha eladtam volna a riget.
Persze lehet a rig árát coinokra költeni, csak ez van akinek megy, meg van akinek nem. Nekem általában nem, nem érzem, mikor mit kéne vennem, és félre szoktam nyúlni vele. Ehhez teljesen más képességek kellenek, mint a rig jövedelmezőség kiszámításához.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Home server / házi szerver építése
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AKCIÓS/GARIS!!! TESTRESZABHATÓ!! GAMER PC -RTX 3060Ti-I7 8700K-16GB DDR4-500GB M2
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest