Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT

senior tag

válasz Rowon #102576 üzenetére

Még a Manjaro Cinnamon-ban találkoztam vele anno először, meg most a napokban feltettem a.deb-et, kíváncsi voltam, hogy mi változott.
    Szerintem a beállítása komplikáltabb, mint a társainak, az általános fül viszonylag szegényesebb. Kerestem a DoH beállítást, egyszerűen nem akartam elhinni, hogy nincs benne. De volt, csak nem ott :K Az érdemi beállításokat a vivaldi:settings/security oldalon lehet babrálni, nekem ez is újdonság volt. Nem rossz böngésző, csak nekem szokatlan.

Suttogva: nem tudom a FF-nak mennyi van még hátra. Évek óta tart a lejtmenet. Gyanítom, lesz mozgás a linux disztróknál is hamarosan ez ügyben. Én azért elengedtem a Brave telemetriát, meg a hibajelentéseket... legyen valami linuxról is... Szerintem nekem a róka ennyi volt. Nem az adatvédelem miatt, hanem azért, mert a Brave körbeszaladja. A Vivaldi nem tűnt kifejezetten gyorsnak, de a FF-nál fürgébb, bár ezt így megítélni nyilván nem tudom, úgy éreztem. Fent hagytam, a tárolót is hozzáadta szépen, megpróbálom én is használni, bár erősen szokni kell.

cigam:
    úgy értettem, hogy fúzióban, valamelyik nevesebb céggel, az sem baj, ha sok pénzük van. Nem feltétlenül VPN, bármi más is jó, csak végre pénz álljon a házhoz.

Új hozzászólás Aktív témák