Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mesito
csendes tag
A "PcDream shoppal" kapcsolatban tudok segíteni.A héten tőlük vettem tv-t.Teljesen korrekt volt az ügymenet. Hétfő este megrendeltem,pár perccel később megérkezett a visszaigazoló mail.Szerdán felhívtak,hogy másnap hoznák a cuccot.Csütörtökön megtörtént a dolog.Rendes,magyar garilevelet és 3 ajándék kábelt (2 hdmi,1 usb) kaptam.
Egyébként,az előző tv-met (Samsung) is tőlük vettem,akkor is minden rendben ment.[ Szerkesztve ]
-
Mesito
csendes tag
válasz gulyasa #13404 üzenetére
Köszi a választ. Akkor ennyit a médialejátszóról.
Viszont lenne egy újabb problémám.
Egy Samsung G3 Station vinyót kötöttem a gépre.Erről néznék filmeket.Minden szép és jó,de....
Ugye,ha átkapcsolok sima tvadásra,magyarul a hdd nincs használatban,akkor a vinyó -elvileg- pár perc múlva kikapcsol.Energiatakarékos mód vagy mifene.Ez eddig müködött az előző tv-mel (Samsung) és egy csomó számítógéppel is.
Nos,az automata kikapcsolás megtörténik,viszont a drágalátos LG ketyere szinte azonnal újból felpörgeti a cuccot.Ennek mi lehet az oka?
Szerk.:A DVR módot nem állítottam be a tv-n.[ Szerkesztve ]
-
Mesito
csendes tag
Megjött a 42LS570s.
Pár órás tesztelgetés után,egy kérdésem lenne.
X264-es filmeket nem játszik le.Ezeket át lehet valahogy kódolni "normál" H264 formátummá? -
Mesito
csendes tag
válasz Irwine_ #13353 üzenetére
Mindkettőtőknek köszönöm a segítséget.
Még két kérdésem lenne.
-Valamelyik külföldi oldalon( talán a német amazonon) panaszkodnak,hogy a tv-nek elég jól hallható "alapzaja" van.Gondolom a trafó vagy valami.Ti tapasztaltatok ilyesmit?
-A másik egy általánosabb kérdés. 2,5 méterről nézném a 40" tv-t.Ez sok/kevés?
Más fórumon is érdeklődtem,de megoszlanak a vélemények.Találtam különböző táblázatokat is,ezek alapján megfelelő lenne,de én inkább személyes tapasztalatokra lennék kiváncsi. -
Mesito
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok ebben kérnék némi segítséget.
Az első körben Samsung vonalon indultam el,de sajnos kiválasztott típusról(ES5500) sok negatívumot olvastam.
Szóval gondoltam bepróbálkozom egy LG-vel.
A választottam :LG. 42ls570s.
Hétköznapi felhasználásra kellene,digitális tv (upc),divx és hd filmek,némi xbox.
Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.