Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lexter00
őstag
Sziasztok.
Egy UQ750003LF tévém van Webos 04.41.03 szoftververzióval,várható rá még szoftverfrissités vagy nem kap már többet? 2022-es kiadású tv ha jól tudom.Appok miatt kérdezem mert képesek és lelövik pl a streeming szolgáltatók az appokat ha már elavult a szoftver a tévén -
lexter00
őstag
Sziasztok.
Lecseréltem a Basic távomat egy magic távra az LG tevémhez,az egér mozgását/érzekenységét lehet valahogy beállítáitani lassabbra vagy majd megszokom?[ Szerkesztve ]
-
lexter00
őstag
-
lexter00
őstag
Nincs valakinek elfekvőben LG Magic Remote MR22GN táv?
-
lexter00
őstag
Lg 65uq75003lf tévére hogyan lehet Facebook watch appot telepíteni?Az Apps nem hozza fel.
[ Szerkesztve ]
-
lexter00
őstag
Hogyan lehet a most népszerű részt szerkezteni higy azokat a mutassa amelyik platformokra elő vagyok fizetve?
[ Szerkesztve ]
-
-
lexter00
őstag
Van egy LG 65UQ75003LF tv és egy Lg Nb300 hanprojektor optikai kábelel rákötve.Az miért van hogy ha kikapcsolom a tévét akkor a soundbar is kikapcsol de ha bekapcsolom a tévét akkor nem kapcsol be a soundbar,külön kell bekapcsolni
-
lexter00
őstag
Kihúztam be dugtam a tévet,így már nem kell várni rá annyit.
Jó lesz ha így kell mókázni vele.
Ilyenkor megtelik a memóriája es azért lassul be?Nem zárja be a hattérben futó alkalmazásokat a tv?Valahol ezt be lehet állitani?[ Szerkesztve ]
-
lexter00
őstag
Kb 2 hete van egy LG 65UQ75003LF tévém,tudom ne varjak csodát mert gondolom nagyon belépő szint ez a tv,de valami elképesztően gané ez a op rendszer ami van rajta,váltogatja a képmódokat ha más platformon nezek valamit pl mas képbeállitásokkal megy yt és mással a netflix.Kb 5 perc mire eltudok inditani egy retek filmet a hbo maxon. Eddig egy buta tévet használtam egy Xiaomi mi boxal.De szerintem veszek vissza egy mi boxot mert elképesztően idegesítő ez a Webos sajnos.
Update:7 perc alatt nem töltött be a Hbo max a Netflix és a többi jó,nálam van a hiba vagy tényleg ennyire megizzad a hardver a Hbo max alatt?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.