Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Haver tévéjére nincs már hbo max.
Ő mondta nekem, hogy látott valami videót, hogy egy usb-ről fel lehet frissíteni a Go-t Max-ra.
Én nem találtam ilyen videót, létezik ilyen?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz huncutka1029 #68514 üzenetére
És győzelem.
Windows 10-ben (egy kis utána olvasás után) beállítottam a media szervert, mindkét tv látja és tökéletesen működik!
Köszönöm a segítséget!Összefoglalóba is bele lehetne írni, nem kell ide külön program.
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz huncutka1029 #68476 üzenetére
Szia, köszönöm, hogy próbálsz segíteni.
Ma délután újratelepítettem a Windows 10-et, mert kezdett rosszalkodni.
Feltettem a Samsung allshare-t, de csak a Samsung tv-m látja, az LG webos2-s sajnos nem.
Amíg csak az UMS volt fent addig a samsung tv-men semmit nem tudtam állítani (hangsáv/felirat/belepörgetés semmi).
Tegnap feltettem a Plex-et, nem rossz, de 15-20 felesleges mappát hoz létre (és az UMS is), míg a Samsung allshare-el csak azokat látom, amiket megosztottam!
Jó volt az UMS, mert mindkét tv látta, de össze vissza listázta a mappákat, illetve a tv-n semmit nem tudtam állítani, pedig (elvileg) mindent úgy állítottam be ahogy kell (bár lehet mégse, mert akkor működne rendesen).
A Serviio is létre hoz felesleges mappákat?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz huncutka1029 #68452 üzenetére
49LF632V a típusa.
Értem én hogy beállítom a programban, de én a tv-n szeretném állítgatni a dolgokat.
Van egy ES6100-as Samsung is, mindkét tv-n szeretnénk dlna-n nézni a filmeket.
Eddig egy samsung allshare progi volt a szerver, és a samsung tv-men mindent be tudtam állítani (hangsáv, pörgetés, jelenetválasztás stb), az UMS-el semmit sajnos.
Lehet másik progi kéne, mit ajánlanál?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Az összefoglalóban lévő Universal Media Server-t használom, de sajnos a tv-n nem tudok hangsávot váltani (van olyan film, ahol az angol az alapértelmezett, ezért kellene hangsávot váltani), illetve belepörgetni se enged.
Van a programban valami rejtett beállítás, vagy mi lehet a baj?
Esetleg más programot kellene használni?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Megérkezett a 49LF632V tv-m, de közben rájöttünk, hogy a falra kellene feltenni.
Honnét érdemes fali konzolt venni, hol van a legjobb áron 49-es tv-hez (nem kell hogy forgatható/dönthető legyen)?[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
49LF632V-t szeretnék venni, normális garanciával, normális áron.
Az Aqua-nál most 175K, máshol se olcsóbb ennél.
Sajnos ez a bolt csak hétfőn tart akciót.
Kérdésem: ha mondjuk megrendelem 175-ért (ma/holnap), de hétfőn az akcióban még olcsóbb lesz, akkor ha vissza mondom (vagy csak nem veszem át), akkor meg tudom venni hétfőn is?
Tudom ez így hülyén hangzik, sorry!(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
LF630V/LF632V (méretét még nem tudom) típusú tv-t szeretnék venni, de lenne pár kérdésem:
1. Ha egy 1080p-s mkv fájlban több hangsáv van (és az angol az elsődleges), akkor át tudok váltani a másik (magyar) hangsávra?
2. Pár hete tönkrement a laptop-unk, és nem érdemes megcsináltatni, a tv webos rendszere (elsősorban a böngésző) mennyire alkalmas netezésre (van mobil és asztali gép, tehát csak napi kb 1-2 órát kellene), ha van egy logitech k400 billem, híreket olvasnánk és pl facebook-ra ?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Egy távolabbi ismerősömnek van egy 42LE4500 típusú tv-je.
Arra lennék kíváncsi, hogy a beépített lejátszója viszi-e a fullhd mkv-kat.
Kipróbálni nem tudjuk, mert "messze" van tőlem.
Néztem a gyári leírást az LG oldalán, de nem írják.(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
" Egyik ismerősömnek van egy 32LH4000 típusu tv-je.
A tv beépített lejátszója nem tud filmeket lejátszani.
Van bármilyen trükk/módosítás/okosítás, hogy működjön ?Itt a link törölve van.
Ez már magyar, de a firm itt is törölve van, és a leírás sem teljesen érthető. "
Senki nincs ebben az LG fórumban, aki tudna segíteni ?
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Egyik ismerősömnek van egy 32LH4000 típusu tv-je.
A tv beépített lejátszója nem tud filmeket lejátszani.
Van bármilyen trükk/módosítás/okosítás, hogy működjön ?(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.