Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
válasz ativga #79631 üzenetére
Mivel a subwoofert közvetlenül a jobb oldali végfokra kötötték és nincs saját erősítője, nem sokat lehet tenni.
Léteznek két tekercses szubok is, amikre a jobb és bal oldali végfokot is rá lehet kötni. Lehet, hogy az eredeti elképzelés is ilyen hangszóró lehetett, csak áldozatul esett a költségcsökkentésnek. -
Stevenstyle
senior tag
válasz ativga #57135 üzenetére
A szemedtől is függ. Én 50-esen kb 2,2-2,4 méterről látom / láttam, de ettől függetlenül egyáltalán nem volt zavaró, kicsit recésebbek az élek, ez volt a legszembetűnőbb. Persze ez meglehetősen egyén függő! Egyrészt, hogy mit érzékelsz belőle az a szemedtől függ, másrészt kinek mi az ami zavaró és mi fér bele a tűréshatárába? Van akinek ez, van akinek az aktív enyhe vibrálása. Sajnos egyik sem tökéletes.
Szerintem nem lesz vele gondod, de ezt biztosra nem állíthatom, mivel különbözőek vagyunk. Ha bizonytalan vagy, javaslom nézd meg valahol élőben.
blakey: Látni, látni fogja, csak nem lesz olyan jó a hatás, de egyébként mélységesen egyet értünk
vigyori78: Alap feladatokra tökéletes a Windows lemezkezelő is. Megbízhatóságban nincs az ég egy adta semmi semmi különbség, ez butaság.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz ativga #57135 üzenetére
Olyan messzíről már a 3D-t sem fogod látni. Közelebbről "kell" nézni ill. egyén függő, hogy látja-e a csíkozódást vagy sem.
(#57138) luckyman
"Fanok" és nem "funok". Egyébként itt nincs semmi "fanság", egyértelműen minden második vizszíntes információ kerül az egyik szemre. Egyéntől függ, hogy azt nézi-e vagy a filmet. Ha megfelelő távolságból nézzük és minden ideális akkor látható.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
lukgab
tag
válasz ativga #57020 üzenetére
Mit akarsz és milyen messziről szeretnél játszani rajta? Itt olvashatsz róla dolgokat:
http://prohardver.hu/tema/lg_led_tv-k/hsz_56183-56183.html
A SMART funkció szerintem top1, míg a 3D filmeknél nálam mindenki azt mondta, hogy ez sokkal-sokkal jobb mint az aktív megoldás és hogy ilyen távolságból vagyis inkább közelségből jobb mint a moziban. Én ha nem 55ub850V-t vettem volna akkor 55LB731V ra esik a választásom, ott jobb volt papíron az input lag, most még sem volt gondom egy GTAV el, csak az, hogy 65fps helyett ( FHD ) 35fps em lett ( 4K ). Vagyis picit visszavettem a grafból, hogy legyen 45fps és onnantól ki sem akarod kapcsolni.
Az esti juve-real meccsnél senki sem panaszkodott a SPORT1HD adásra A meccs vége fele tettem át SPORT módba, majd kb. 1 perc múlva vissza Eredeti kép beállításra. Ez úgy jó, ahogy kitalálták. A sima adásoknál a régi samu FHD tv vs új 4k lg tv hozza nálam ugyanazt a szintet kép minőségre, de még is valahogy más. Ha egymás mellé tudnám tenni a két TVmet, akkor is a 37 vs 55 col különbség miatt én szívesebben nézném az 55 ösön az adásokat, még ha szemre jobbnak is tűnik 37 colon az FHD. Viszont 5 perc nézés után szerintem mind1 hogy 4K vagy FHD felbontásról nézed az SD adást.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5900X + TUF x570 + RTX 4090 // LG C2 // LG CX // ZyXEL 326 NAS
-
membrandj
nagyúr
válasz ativga #57020 üzenetére
49 UB 850 van nekünk.
Nem hd adás képe nem szép annyira,de azért nem csúnya. Ide már nagyon kell a hd adás.Ki lehet-e kapcsolni a 4K felkonvertálást?
Hogy lehetne? A felbontás azt jelenti,hogy annyi pixel. Ha full hd-ra leveszed, akkor a kép felét jelenítené meg kb tömörítve.
A felkonvertált 4K szebb képet ad, mint a HD?
Valós hd képnél sehogy nem ad szebb képet a felkonvertált.A HD 3D-s filmeket felkonvertálja 4K-ra? Ilyenkor a 2160 sort felezi meg vizszintesen? Vagyis a 3D FHD-ben nézhető?
Mindent fel kell konvertálnia, mert az a tv felbontása.
A 4k 3d lenne felezve full hd közeliben nézhető,de 4k 3d nincs még.Annak éri meg ez, aki javarészt hd adásokat néz, full hd filmeket ( jó minőségűt ).
Van amúgy géped a 4k-hoz? Mert itt szintén nem úgy megy,hogy leveszem a felbontást, mert akkor a 49"-ból lesz 20. 4k-ra vga gtx 970 a minimum kb.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.