-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flickering
aktív tag
válasz Warter #46234 üzenetére
Igen, igazatok van, nekem is megírták, és még ezt tették hozzá: Egy területen jelnthet csak kellemetlenséget: amennyiben a szerviz csereutalványt állítana ki Önnek, úgy azt a bolt nem fogadja el, hiszen amennyiben külföldről vásároltak, úgy nem tudják beváltani!
Ha webshopból veszi a zember, ez az egy probléma merülhet fel. Én a ledtvplaza és az aqua-ról érdeklődtem.
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz Warter #46234 üzenetére
Lehet, hogy az én infóm elavult, de 2011-ben is megvívtuk a magunk harcát ezen a téren, mert akkor is a szlovákiából szürkén importált darabok 10-15%-kal olcsóbbak voltak, de nem járt hozzá az LG Magyarország által teljesített garancia mondván, hogy így ők nem kapják meg a részüket az eladott készülék árából, így nem vállalják rá a garanciát.
Azóta ez változhatott, ha így van, akkor elnézést megtévesztő információért.
Hétfőn azért még utánakérdezek az LG-nél.
*H* kollága válaszából kiderül, hogy nagyon friss ez a hozzáállás az LG részéről, de így sokkal jobb lesz.
végre EU konform.[ Szerkesztve ]
.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest